Taal
  • Expert op het gebied van luchtzuivering
  • Wereldwijd oplossingen op maat
  • Al 49 jaar ervaring
  • Expert op het gebied van luchtzuivering
  • Wereldwijd oplossingen op maat
  • Al 49 jaar ervaring
Euromate BV
Over ons

Onze missie: Schonere en veiligere binnenlucht voor iedereen

Als professioneel luchtzuivering bedrijf geloven we erin dat schone binnenlucht een substantieel recht is voor iedereen en dat het de basis is voor een gelukkig en gezond leven. Onze ervaring leert echter dat een werkomgeving vaak onzichtbare vervuiling bevat.

Door het reinigen van de binnenlucht zorgen wij er al meer dan 49 jaar voor dat werkruimtes schoner worden. Vervuiling zoals virussen, bacteriën, fijnstof, geuren, gassen en olienevel wordt gereduceerd. Het creëren van schonere binnenlucht door luchtfiltering en luchtzuivering draagt bij aan de gezondheid van uw werknemers, vermindert verzuimkosten, vermindert storingen en onderhoudskosten aan machines.

Onze werkwijze

Dit kunnen wij voor u betekenen

Euromate is dé autoriteit op het gebied van luchtreiniging. Onze adviseurs inventariseren eerst de huidige situatie en geven vervolgens advies op maat. Hierbij wordt rekening gehouden met de bestaande ventilatiemogelijkheden, het aantal mensen in de ruimte, de activiteiten en het soort vervuiling, met als doel het verbeteren van de luchtkwaliteit. Na plaatsing van de luchtreinigers kunnen onze eigen servicemonteurs periodiek onderhoud uitvoeren, waardoor de lange levensduur gewaarborgd blijft. 

Als luchtzuivering bedrijf worden onze professionele luchtreinigers niet alleen in eigen beheer ontworpen, maar ook in huis geassembleerd met voornamelijk Europese kwaliteitsonderdelen. Al onze luchtreinigers zijn plug & play, gebruiksvriendelijk, geluidsarm en energiezuinig. Of het nu gaat om oplossingen voor praktijken van huisartsen of tandartsen, klaslokalen, kapperszaken, kantoren, productieruimtes, logistieke of industriële hallen, in tal van ruimtes hangen onze professionele luchtreinigers, overal ter wereld.

Luchtreining bij Welkoop
“Na plaatsing van de units bleek dat we een stofreductie hebben van gemiddeld 75%. Onze medewerkers zijn zeer enthousiast!”.
Jan Jaap van der Dussen - Supply Chain Manager bij Welkoop Retail BV

Hi Partner ?

Een van de sterke punten van Euromate is dat we veel samenwerken met partners over de hele wereld. Dit zijn onder meer distributeurs, wederverkopers en installatiebedrijven. Ben jij onze partner of wil je dat worden? Klik dan hieronder om naar onze speciale partnerpagina te gaan met alle voor jou relevante informatie.

Ga naar de partnerpagina

Wat lossen luchtreinigers en luchtzuivering op in uw bedrijf?

Neem contact op met Madiha

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sparren over de mogelijkheden of meer informatie? Ik help u graag verder op weg.