Taal
 • Expert op het gebied van luchtzuivering
 • Wereldwijd oplossingen op maat
 • Al 49 jaar ervaring
 • Expert op het gebied van luchtzuivering
 • Wereldwijd oplossingen op maat
 • Al 49 jaar ervaring

Kindcentrum Belle Fleur

“We zijn heel tevreden. De mogelijkheid om de luchtreiniger extra power te geven, zorgt ervoor dat vervelende luchtjes binnen een paar minuten echt weg zijn!”
Lotte van de Kamp, leidster babygroep
De VisionAire Blue luchtreiniger - Euromate
Kinderdagverblijf Belle Fleur

Introductie Kinderdagverblijf Belle Fleur

Bij Kinderdagverblijf Belle Fleur staat elke dag in het teken van samen spelen en leren in een plezierige setting. Een kind moet de kans krijgen om zich spelenderwijs in zijn of haar eigen tempo te ontwikkelen. Kindercentrum Belle Fleur heeft tien locaties en daarbinnen bieden zij vooren naschoolse opvang, kinderdagopvang en het PeuterPaleis als voorbereiding op de basisschool. Zij hebben allen een kleinschalig karakter en zijn op een lichte en transparante wijze opgezet. Samen creatief bezig zijn. Sporten of ontspannen in de sfeervolle zithoek.

 

Op elke locatie werkt een vast team van enthousiaste medewerksters. Zij zorgen er iedere dag voor dat de kinderen de aandacht krijgen die ze verdienen. Bij Kindercentrum Belle Fleur is er altijd een vertrouwd gezicht in de buurt.

De Uitdaging

''Het is niet altijd mogelijk om de ramen te openen; zeker in de wintermaanden!''

Belle Fleur is aangesloten bij de Branchevereniging Kinderopvang. Alle locaties voldoen vanzelfsprekend aan alle wet- en regelgeving waaraan een professionele organisatie in onze branche moet voldoen. Daarnaast zijn er veel meer aspecten waaraan een kinderdagverblijf kan voldoen, maar die niet verplicht zijn. Zoals bijvoorbeeld de luchtkwaliteit van de opvangruimtes.

Hier zijn de leidsters de hele dag aan het werk en uiteraard ook de kinderen zijn hier een of meerdere dagen per week. Op de babygroep ondervonden de leidsters hinder van de poeplucht van de luiers. Het is niet altijd mogelijk om de ramen open te zetten, zeker in de winter met kleine baby’s is dat onverantwoord. Daardoor blijven vervelende luchtjes hangen. Voor de leidsters is dit onprettig maar ook voor ouders en/of verzorgers die kinderen het liefst achterlaten in een frisse en prettige omgeving.

 

De binnenlucht wordt continu vervuild door niet alleen geuren, maar ook fijnstof, micro-organismen, bacteriën en virussen. Dit is voor zowel de kinderen als de medewerkers ongezond. Het kan ziektes, longproblemen en allergische reacties veroorzaken. Belle Fleur liet zich adviseren, over het verbeteren van de luchtkwaliteit, door Euromate.

De VisionAire Blue luchtreiniger - Euromate
De Oplossing

''De luchtreiniger gaat af en toe in de hoogste stand en is de stank binnen een paar minuten verdwenen.“

Na de inventarisatie van Euromate werd op de babygroep ‘Madeliefjes’ een VisionAir1 CarbonMax in de speelruimte geadviseerd en bij de ‘Zonnebloempjes’ een VisionAir2 CarbonMax in de verschoonruimte. Dankzij het actief kool in deze filters worden vervelende luchtjes en gassen gefilterd.

 

Lotte van de Kamp: “Graag willen wij een fris en schoon kinderdagverblijf aanbieden. Doordat alle kindjes op deze groepen luiers dragen, is de lucht soms heel onprettig. Met de luchtreiniger zijn we hier vanaf af. In de periode met buikgriep zijn we er heel erg blij mee! De luchtreiniger gaat dan af en toe in de hoogste stand en is de stank binnen een paar minuten verdwenen.“

De VisionAire Blue luchtreiniger - Euromate

Gunstige besparingen realiseren

 • Minder ziekteverzuim
 • Energie besparen door recirculatie
Het Product

Visionair Blue Line

De VisionAir Blue Line luchtreiniger van Euromate verbetert de luchtkwaliteit binnenshuis aanzienlijk. Het zorgt voor een frisse, prettige werkomgeving en heeft een positieve invloed op productiviteit en ziekteverzuim. De lucht wordt gerecirculeerd, vervuilde binnenlucht wordt gereinigd en schone lucht wordt terug de ruimte in geblazen. Zo gaat er geen waardevolle verwarmde of gekoelde lucht verloren.

 • Breed scala aan toepassingen dankzij unieke filtercombinaties
 • SGS gecertificeerd en daarmee bewezen effectief
 • Gemakkelijke operatie
 • Plug en Play-systeem
 • Vijf jaar garantie* door gebruik van Europese componenten * Alleen in combinatie met een onderhoudscontract
 • Energiezuinig met timerfunctie
 • Zorgt voor een frisse en prettige werkomgeving
 • Heeft een positief effect op productiviteit en ziekteverzuim

 

Het moderne design van de VisionAir Blue Line past goed in elk interieur. Bovendien maakt de luchtreiniger weinig geluid en is hij zeer gebruiksvriendelijk in gebruik. Om een extra frisse geur door de ruimte te verspreiden, kunnen de luchtreinigers worden uitgerust met Free Breeze geurpatronen.

Lees Meer

Neem contact met ons op!

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer informatie over onze oplossingen? Neem contact met ons op!