Taal
 • Expert op het gebied van luchtzuivering
 • Wereldwijd oplossingen op maat
 • Al 49 jaar ervaring
 • Expert op het gebied van luchtzuivering
 • Wereldwijd oplossingen op maat
 • Al 49 jaar ervaring

Lucky Cat Tattoo

''We merken echt verschil sinds de luchtreiniger is geïnstalleerd. Nu het coronavirus er nog is, zijn we blij dat onze lucht wordt gereinigd.”
Andries Meulendijks, Experience Manager
Lucky Cat Tattoo

Introductie Lucky Cat Tattoo

Lucky Cat Tattoo is een tattoo-studio ‘nieuwe stijl’ in ‘s-Hertogenbosch, waar het team hard werkt om trouw te blijven aan de nieuwe visie. Vanaf de dag dat Lucky Cat Tattoo werd opgestart was duidelijk dat dit zou gebeuren vanuit een bepaalde visie; een laagdrempelige studio voor iedereen. Een huiselijke sfeer en een team dat klanten ontvangt met een vriendelijk gesprek en een gulle lach.

 

Geen donkere en kleine ruimtes bij Lucky Cat Tattoo. Eenmaal over de drempel, tref je een mooie en open studio met lichte en ruim opgezette werkplekken. Bij binnenkomst mag je rekenen op een vriendelijk ontvangst en je krijgt een correcte prijs voor een kwaliteitstattoo. Een frisse en gezonde werkplek is, voor zowel klanten als de medewerkers, een belangrijk aspect voor de eigenaren.

De Uitdaging

''We krijgen wel veel mensen door de deuren. Daardoor kunnen we in contact komen met bacteriën en virussen die mensen binnenbrengen.''

Andries Meulendijks is Experience Manager bij Lucky Cat Tattoo: ‘We hebben hier niet zoveel luchtvervuiling in de vorm van fijnstof, maar we krijgen wel veel mensen door de deuren. Hierdoor kunnen we in contact komen met bacteriën en virussen die mensen binnenbrengen. Het is belangrijk dat we kunnen vertrouwen op ons personeel. Onze agenda is vaak al weken van tevoren vol, dus als iemand ziek wordt, gooit dat onze agenda vrij snel in de war. We hebben ook een huisdier dat rondloopt. Om ervoor te zorgen dat mensen met allergieën en luchtwegproblemen geen last krijgen, willen we onze lucht laten zuiveren.’

De VisionAire Blue luchtreiniger - Euromate
De Oplossing

''We zetten de luchtreiniger af en toe op de hoogste stand en de stank is binnen enkele minuten weg.''

“Wij hebben een medewerkster met een chronische neusholteverstopping. Zij is gevoelig voor pollen en weersveranderingen. Werken in een schone omgeving is voor iedereen van belang, maar zeker voor haar kan het een groot verschil zijn.” vertelt Andries Meulendijks.

 

Adviseur Jos Stoop zocht op het juiste moment contact met Andries Meulendijks. Hij wilde graag met hem de mogelijkheden onderzoeken. Inmiddels is op advies een VisionAir Blue Line luchtreiniger opgehangen. En met resultaat.

 

Andries Meulendijks: “Sinds de luchtreiniger hangt merken we echt verschil. Ook hebben we voor FreeBreeze cups gekozen, die een lekkere frisse geur verspreiden. De unit draait continue op een vaste stand. Ondank dat wij echt een schone tattoo studio hebben, zien we bij het wisselen van de filters toch ook fijnstofdeeltjes. Fijn om te weten dat die ook uit de lucht gezuiverd worden. Met het huidige coronavirus zijn we blij dat onze luchtreiniger ook virussen uit de lucht filtert.”

De VisionAire Blue luchtreiniger - Euromate

Gunstige besparingen realiseren

 • Minder ziekteverzuim
 • Energie besparen door recirculatie
Het Product

Visionair Blue Line

De VisionAir Blue Line luchtreiniger van Euromate verbetert de luchtkwaliteit binnenshuis aanzienlijk. Het zorgt voor een frisse, prettige werkomgeving en heeft een positieve invloed op productiviteit en ziekteverzuim. De lucht wordt gerecirculeerd, vervuilde binnenlucht wordt gereinigd en schone lucht wordt terug in de ruimte geblazen. Zo gaat er geen waardevolle verwarmde of gekoelde lucht verloren.

 • Breed scala aan toepassingen dankzij unieke filtercombinaties
 • SGS gecertificeerd en daarmee bewezen effectief
 • Gemakkelijke operatie
 • Plug en Play-systeem
 • Vijf jaar garantie* door gebruik van Europese componenten * Alleen in combinatie met een onderhoudscontract
 • Energiezuinig met timerfunctie
 • Zorgt voor een frisse en prettige werkomgeving
 • Heeft een positief effect op productiviteit en ziekteverzuim

 

Het moderne design van de VisionAir Blue Line past goed in elk interieur. Bovendien maakt de luchtreiniger weinig geluid en is hij zeer gebruiksvriendelijk in gebruik. Om een extra frisse geur door de ruimte te verspreiden, kunnen de luchtreinigers worden uitgerust met Free Breeze geurpatronen.

Lees Meer

Neem contact met ons op

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer informatie over onze oplossingen? Neem contact met ons op!