Taal
 • Expert op het gebied van luchtzuivering
 • Wereldwijd oplossingen op maat
 • Al 49 jaar ervaring
 • Expert op het gebied van luchtzuivering
 • Wereldwijd oplossingen op maat
 • Al 49 jaar ervaring

Hill Street Blues

“We merken dat er geen dikke rookpluimen meer blijven hangen!"
Naomi Koeleman, Bedrijfsleider bij Hill Street Blues
Introductie

Hill Street Blues

Hill Street Blues is een iconische bar in hartje Amsterdam, die al ruim 20 jaar bestaat. Tijdens corona is het bedrijf een paar jaar dicht geweest. Na de recente overname is de bar momenteel weer volop in gebruik.

Hill Street Blues is gelegen in de gezellige Warmoesstraat in Amsterdam. De bar is favoriet onder zowel de lokale bevolking als bij de vele toeristen. Met een grungy interieur met kunstwerken gemaakt door klanten, een underground stijl en een betaalbaar drankenmenu, wordt de bar en café door velen beschouwd als een iconische plek om te genieten van de chille vibes die de stad te bieden heeft.

Naast genieten van een drankje mogen de klanten ook blowen in het pand, aangezien dit niet meer mag op straat. Er wordt overigens geen softdrugs verkocht. Bij volledige bezetting kunnen er zo’n 70 klanten gebruik maken van de faciliteiten, verdeeld over drie verdiepingen.

Ramzy Group

Familiebedrijf

Hill Street Blues maakt onderdeel uit van de Ramzy group. Dit is een familiebedrijf met een diep respect voor ethische waardecreatie. De fundamenten van de Ramzy group zijn gelegd in Amsterdam, een stad gebouwd met de geest van handel, creativiteit, innovatie en
tolerantie.

Het is een merk en bedrijf van compromisloze principes en waarden, synchroon met deze stad die zij thuis noemen. De organisatie heeft inmiddels 30+ locaties en 450+ werknemers.

“Wij bouwen aan een erfenis van succes voor alle belanghebbenden door kapitaal te koppelen aan horeca- en vastgoedmogelijkheden.”
(Quote Ramez Ramzy)

 

De Uitdaging

Rook

Bedrijfsleider Naomi Koeleman is sinds de overname zo’n twee jaar geleden betrokken bij Hill Street Blues. Van achter de bar bedient ze de vele klanten en is ze het aanspreekpunt voor de overige personeelsleden. Er werken in totaal vijf medewerkers, verdeeld over verschillende shifts.

De bar is van ‘s morgens tot ‘s nachts open en met name in de weekenden is het er heel druk. Omdat er veel gerookt wordt door de klanten was het belangrijk een oplossing te vinden om met name voor de medewerkers de luchtkwaliteit te verbeteren.

De Oplossing

VisionAir Blue Line

Naomi geeft aan: “Via de collega’s van onze andere locatie, verderop in de straat, hadden we gehoord over de professionele luchtreinigers van Euromate. Zij maakten al naar tevredenheid gebruik van de apparaten om de rook en geuren te verminderen.”

Naomi vervolgt:” Na de positieve geluiden van onze collega’s hebben we contact gezocht met Euromate. Er is op korte termijn een adviseur bij ons langs geweest. Hij adviseerde om zes dubbele VisionAir Blue Line luchtreinigers in te zetten in de diverse ruimtes van onze bar.”

De ervaringen

Het verschil

Naomi sluit af: “Sinds de luchtreinigers geïnstalleerd zijn merken mijn collega’s en ik zeker het verschil. De rooklucht blijft veel minder hangen en ook de geuren zijn een stuk minder aanwezig. We zijn nog met Euromate in contact om de optimale servicefrequentie af te stemmen zodat de luchtkwaliteit altijd zo optimaal mogelijk blijft. De contacten verlopen verder goed en er wordt snel gehandeld als het nodig is. We zijn tevreden.”

Minder ook en geuroverlast door luchtreiniging

Realiseer gunstige besparingen

 • Minder ziekteverzuim
 • Energie besparen door recirculatie
Het product

VisionAir Blue Line

De VisionAir Blue Line luchtreiniger van Euromate verbetert de kwaliteit van de binnenlucht aanzienlijk. Dit zorgt voor een frisse en prettige
werkomgeving en heeft een positief effect op productiviteit en ziekteverzuim.

VisionAir

 • Breed inzetbaar dankzij unieke filtercombinaties
 • SGS getest en gecertificeerd
 • Plug & Play systeem
 • Vijf jaar garantie* door het gebruik van Europese onderdelen  (in combinatie met onderhoudscontract)
 • Heeft een positief effect op productiviteit en ziekteverzuim
Lees meer

Is de gezondheid van uw personeel ook belangrijk?

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik geef u graag advies op maat over uw werkomgeving.