Taal
 • Expert op het gebied van luchtzuivering
 • Wereldwijd oplossingen op maat
 • Al 49 jaar ervaring
 • Expert op het gebied van luchtzuivering
 • Wereldwijd oplossingen op maat
 • Al 49 jaar ervaring

Praktijk A.E. Stoltenkamp

“Precies wat ik zocht. Wij moesten snel over een luchtreiniger beschikken, ik was erg te spreken over de handelingssnelheid.”
Mr. A.E. Stoltenkamp, eigenaar
Fysiotherapie Stoltenkamp

Introductie

Het team van Fysiotherapie Stoltenkamp bestaat uit zes therapeuten. Samen bieden zij verschillende specialisaties waaronder: fysiotherapie, manuele therapie en  sportfysiotherapie. Fysiopraktijken beschikken vaak over een oefenruimte waar medisch fitness wordt toegepast. Hier komen mensen samen die lichamelijke inspanning verrichten. Dat brengt ook de nodige luchtjes met zich mee. Een schone en frisse omgeving is niet alleen voor de patiënten, maar ook voor de medewerkers een stuk aangenamer. Daarbij ligt de luchtkwaliteit voor COPD patiënten extra gevoelig. Bij COPD zijn de longen ontstoken en beschadigd met benauwdheid en hoesten tot gevolg.

De Uitdaging

"Sommige mensen brengen van nature al een lijflucht met zich mee, maar bij het leveren van inspanning is daar nog meer sprake van."

Bij Fysiotherapie Stoltenkamp zijn zes therapeuten aanwezig met specialisaties zoals: Fysiotherapie, Manuele therapie, Sportfysiotherapie, COPD, Asthma, Lymfedrainage,  Echografie, Shockwave, medische trainingstherapie en hartrevalidatie. De praktijk beschikt over een uitgebreide fitnessruimte, waar zij de patiënten medisch fitness, onder begeleiding, aanbieden. Sommige mensen brengen van nature al een lijflucht met zich mee, maar bij het leveren van inspanning is daar nog meer sprake van. Zweetlucht maar bijvoorbeeld ook  etensluchten, sterke parfum of tabaksgeur van mensen die roken. Dit alles bij elkaar kan onaangenaam zijn. Fysiotherapie Stoltenkamp zocht hiervoor een oplossing. Voorheen beschikte de ruimte alleen over een kleine ventilator, wat niet voldoende was voor een goede luchtreiniging. De heer Stoltenkamp ging op zoek en kwam zo terecht op de  website van Euromate.

De VisionAire Blue luchtreiniger - Euromate
De Oplossing

“De luchtreiniger staat altijd aan. De werking is makkelijk en het stinkt niet meer.”

Een adviseur van Euromate bezocht de heer Stoltenkamp en adviseerde een VisionAir2 CarbonMax luchtreiniger die zonder hak- of breekwerk eenvoudig ingebouwd kon worden in het plafond. Met een bijgeleverde afstandsbediening kan de luchtreiniger eenvoudig bediend worden. Het CarbonMax filter is een groot actief koolfilter dat schadelijke stoffen en onaangename geurtjes verwijdert. Dankzij het grote filteroppervlak kan een groot luchtvolume worden gereinigd.

De heer Stoltenkamp: “De luchtreiniger staat altijd aan. We hebben bij het medisch fitness te maken met een aantal pieken per dag qua bezoekers. In dat geval zetten wij de  luchtreiniger een standje hoger, zodat de geurtjes sneller verwijderd worden. De werking is makkelijk en het stinkt niet meer.” Hij vervolgt: “Wij wilden snel beschikken over de luchtreiniger. Er is door Euromate snel en efficiënt gehandeld in het offerte- en installatieproces, dat was erg prettig!”

De VisionAire Blue luchtreiniger - Euromate

Realiseer gunstige besparingen

 • Minder ziekteverzuim
 • Energiebesparing door recirculatie
Het Product

Visionair Blue Line

De VisionAir luchtreiniger van Euromate verbetert de kwaliteit van de binnenlucht aanzienlijk. Daarnaast wordt de lucht gerecirculeerd. Vervuilde binnenlucht wordt gereinigd en schone lucht wordt opnieuw de ruimte ingeblazen. Zo gaat er geen kostbare verwarmde of gekoelde lucht verloren.

 • Effectieve afzuiging en filtratie
 • Verkrijgbaar met verschillende filterpakketten
 • Filtert stof, virussen, geuren, rook, enz.
 • Voor ruimtes > 18 m3
 • Montagemogelijkheden: wand, vloer of plafond
 • Geluidsarm en gebruiksvriendelijk
 • Energiezuinig

 

Het moderne design van de VisionAir Blue Line past goed in elk interieur. Bovendien maakt de luchtreiniger weinig geluid en is hij zeer gebruiksvriendelijk in gebruik. Om een ​​extra frisse geur door de ruimte te verspreiden, kunnen de luchtreinigers worden uitgerust met Free Breeze geurpatronen.

Lees meer

Neem contact op met Madiha

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u een oplossing voor vervelende geuren?