Taal
 • Expert op het gebied van luchtzuivering
 • Wereldwijd oplossingen op maat
 • Al 49 jaar ervaring
 • Expert op het gebied van luchtzuivering
 • Wereldwijd oplossingen op maat
 • Al 49 jaar ervaring

Hondentrimsalon De Hondensalon

“Ik werk altijd met een mondkapje. Het verschil is zo duidelijk merkbaar dat ik geneigd ben het niet nmeer te gebruiken!”
Daniëlle van Wattum, eigenaar
De VisionAire Blue luchtreiniger - Euromate
De Hondensalon

Introductie De Hondensalon

Daniëlle van Wattum is eigenaresse van “De Hondensalon” in Budel. Deze hondentrimsalon is aangesloten bij de vakvereniging ABHB. Haar klanten kunnen rekenen op zekerheid, kwaliteit en professionaliteit. Op het moment dat een klant een hond naar een trimsalon brengt, wordt er verwacht dat de hond in goede handen is en liefdevol en met respect wordt behandeld.

 

Naast haar lidmaatschap bij de vakvereniging heeft Daniëlle van Wattum de erkenning TOPtrimsalon van de VVTN (Vereniging voor Trimmend Nederland) en bezoekt zij regelmatig vakdagen en grote shows om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen. Haar enorme passie voor dieren en het vak dreigde in gevaar te komen door lichamelijke klachten.

De Uitdaging

"Als gevolg van al deze activiteiten bevat de binnenlucht vaak onzuiverheden."

In de vijftien jaar dat Daniëlle van Wattum het vak uitoefent blijkt ze, na een jarenlange medische weg, een allergie te hebben opgebouwd voor honden. Ze had vaak last van een volle neus, snotvorming, jeuk, irritatie en druk op het voorhoofd. Het vak opgeven was voor haar geen optie. Daarom is zij gaan zoeken naar een effectieve oplossing om haar problemen op te lossen.

 

Een trimbeurt bij een hondensalon bestaat onder andere uit: het knippen van de nagels, het reinigen van de oren, het wassen en föhnen van de vacht, het borstelen en kammen, het uitwollen, het ontklitten, het knippen, plukken, strippen, effileren of scheren van de vacht in het door u gewenste model of volgens de rasstandaard. Door al deze werkzaamheden is de binnenlucht vaak vervuild. Niet alleen door grove en fijne hondenhaartjes maar ook door bacteriën en virussen die honden met zich meedragen. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van chemische stoffen zoals schoonmaakmiddelen wat nare luchtjes met zich meebrengt.

 

Door dit alles wordt de binnenlucht continu vervuild wat voor zowel de medewerker(s) als de klanten ongezond is. Het kan ademhalingsproblemen, longproblemen en allergische reacties veroorzaken.

De VisionAire Blue luchtreiniger - Euromate
De Oplossing

"Met de luchtreiniger zie je de deeltjes als rook verdwijnen."

Daniëlle van Wattum las op internet over een mogelijke oplossing met filters die de lucht zuiveren. Ze plaatste een bericht op Facebook, waarop een adviseur van Euromate reageerde. Hij verzekerde haar dat tot 99% van haar symptomen zouden verdwijnen. In verband met de urgentie in verband met de gezondheid van mevrouw Van Wattum, werd een VisionAir luchtreiniger snel geïnstalleerd.

 

Daniëlle van Wattum zegt: “Je ziet continu haartjes en schilfers in de lucht, zeker als een hond schudt dwarrelt er van alles rond, nu met de luchtreiniger zie je dat verdwijnen als rook.” Ze vervolgt: “Ook mijn klanten merken het verschil. Sommigen van hen zijn ook allergisch en konden niet wachten in de salon, maar dat behoort nu tot het verleden. Soms beseffen ze het in het begin niet, en pas na de trimbeurt dringt het tot hen door dat ze de hele tijd zonder enig ongemak konden blijven. Anderen merken het verschil meteen.” De VisionAir luchtreiniger heeft bewezen de perfecte oplossing te zijn voor haar gezondheidsproblemen. De luchtreiniger draait continu op stand 2 en wanneer de vervuiling bijzonder erg is wordt er overgeschakeld naar stand 3.

De VisionAire Blue luchtreiniger - Euromate

Gunstige besparingen realiseren

 • Minder ziekteverzuim
 • Energie besparen door recirculatie
Het Product

Visionair Blue Line

De VisionAir Blue Line luchtreiniger van Euromate verbetert de luchtkwaliteit binnenshuis aanzienlijk. Het zorgt voor een frisse, prettige werkomgeving en heeft een positieve invloed op productiviteit en ziekteverzuim. De lucht wordt gerecirculeerd, vervuilde binnenlucht wordt gereinigd en schone lucht wordt terug de ruimte in geblazen. Zo gaat er geen waardevolle verwarmde of gekoelde lucht verloren.

 • Effectieve extractie en filtratie
 • Verkrijgbaar met verschillende filterpakketten
 • Filtert stof, virussen, geuren, rook, enz.
 • Voor ruimtes > 18 m3
 • Montagemogelijkheden: wand, vloer of plafond
 • Geluidsarm en gebruiksvriendelijk
 • Energiezuinig

 

Het moderne design van de VisionAir Blue Line past goed in elk interieur. Bovendien maakt de luchtreiniger weinig geluid en is hij zeer gebruiksvriendelijk in gebruik. Om een extra frisse geur door de ruimte te verspreiden, kunnen de luchtreinigers worden uitgerust met Free Breeze geurpatronen.

Lees Meer

Neem contact met ons op!

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Fijnstof, haren en pollen uit de lucht halen?