Taal
 • Expert op het gebied van luchtzuivering
 • Wereldwijd oplossingen op maat
 • Al 49 jaar ervaring
 • Expert op het gebied van luchtzuivering
 • Wereldwijd oplossingen op maat
 • Al 49 jaar ervaring

Kinderdagverblijf Step by Step

"Ik zou dit zeker iedere kinderopvang aanraden. Een gezonde ruimte is een win-win situatie voor iedereen!"
Alisa Garibovice - Eigenaresse
Kinderdagverblijf Step by Step

Introductie

Kinderopvang Step by Step biedt professionele en gezellige opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Zij creëren een veilige omgeving waarbij ieder kind zich op zijn of haar eigen tempo mag ontwikkelen.

 

De sfeervolle locatie beschikt over drie groepen, waarvan er vooralsnog één ruimte in gebruik is. Eigenaresse Alisa Garibovic werkt samen met een stagiaire. Binnenkort starten in deze kinderopvang nieuwe collega’s.

Installatie van de Vision AirBlue luchtreiniger op de school KDV Step by Step in Delft.
De Uitdaging

"In coronatijd nemen we alle maatregelen in acht en toch brengt ook dat risico’s met zich mee.”

Alisa werkt al snel zo’n 9 tot 10 uur per dag. Step by Step biedt een flexible opvang en dat betekent dat je vroeg start en soms pas vrij laat de dag kunt afsluiten. “We verblijven met elkaar gedurende langere tijd in één ruimte. Voor de kinderen, collega’s en mezelf wil ik graag verzekerd zijn van een veilige werkomgeving. Daar hoort ook een goede luchtkwaliteit bij. Soms kan wat frisse lucht ook helpen, maar de ramen open zetten gaat niet altijd, zeker met kleine kindjes in de buurt.”

 

“Ik wilde de mogelijkheden als aanvulling op ons ventilatiesysteem eens bekijken.” vertelt Alisa. Ze onderschrijft dat het werken met kleine kindjes ook bacteriën en virussen met zich meebrengt. “Zeker in de winter komen verkoudheidsklachten en infecties vaker voor. In tegenstelling tot het basis- en voortgezet onderwijs kunnen kinderen hier niet zelfstandig naar binnen en worden dus door hun ouders gebracht. In coronatijd nemen we alle maatregelen in acht en toch brengt ook dat risico’s met zich mee.” vervolgt Alisa. Tijd voor actie voor Kinderopvang Step by Step.

De VisionAire Blue luchtreiniger - Euromate
De Oplossing

“Ik merk het verschil enorm. De ruimte voelt frisser en schoner aan."

“Ik ben gewoon op internet gaan zoeken naar informatie en kwam zo bij Euromate terecht. Adviseur Marco Balkema heeft onze ruimte bekeken en geadviseerd een VisionAir Blue Line te installeren.” aldus Alisa. “Ik merk het verschil enorm… de ruimte voelt frisser en schoner aan. Ik sta voor kwaliteit en dat wil ik graag laten zien. Ouders zijn ook enorm blij met deze toevoeging aan onze kinderdagverblijf. Dankzij de luchtreiniger filteren we nu ook bacteriën en virussen uit de lucht. Zeker in coronatijd voegt dit wat extra’s toe. Een gezonde verblijfsruimte is een win-win situatie voor iedereen!” besluit Alisa.

De VisionAire Blue luchtreiniger - Euromate

Realiseer gunstige besparingen

 • Positieve impact op productiviteit en ziekteverzuim
 • Energiebesparing door recirculatie
Het Product

Visionair Blue Line

De VisionAir Blue Line luchtreiniger van Euromate verbetert de kwaliteit van de binnenlucht aanzienlijk. Dit zorgt voor een frisse en prettige werkomgeving en heeft een positief eect op productiviteit en ziekteverzuim. De lucht wordt gerecirculeerd, vervuilde binnenlucht wordt gereinigd en schone lucht wordt opnieuw de ruimte ingeblazen. Zo gaat er geen kostbare verwarmde of gekoelde lucht verloren.

 • Effectieve afzuiging en filtratie
 • Groot bereik
 • Bevestigingsopties: muur, vloer of plafond
 • Geluidsarm
 • Gebruiksvriendelijk
 • Energiezuinig

Het moderne design van de VisionAir Blue Line past in ieder interieur. Bovendien maakt de luchtreiniger weinig geluid en is zeer gebruiksvriendelijk. Om een extra frisse geur door de ruimte te verspreiden, kunnen de luchtreinigers worden uitgerust met FreeBreeze geurpatronen.

Lees meer

Neem contact op met Madiha

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer informatie over onze oplossingen voor kinderdagverblijven?