Taal
 • Expert op het gebied van luchtzuivering
 • Wereldwijd oplossingen op maat
 • Al 49 jaar ervaring
 • Expert op het gebied van luchtzuivering
 • Wereldwijd oplossingen op maat
 • Al 49 jaar ervaring

Dental-Technik Markert

"Het personeel is zeer tevreden en de apparatuur zal ook na de pandemie worden gebruikt!”
Annette Markert en manager Thomas Markert
Dental-Technik Markert

Introductie

In 1988 richtte Egon Markert Dental-Technik-Markert op. Sindsdien is het bedrijf gestaag gegroeid. 12 jaar geleden is zoon Thomas na zijn meestersexamen als tandtechnicus in het bedrijf gekomen, en momenteel werken er 30 medewerkers voor 35 klanten. Er zijn heel individuele redenen waarom tanden moeten worden vervangen. Dental-Technik Markert GmbH ziet het als haar taak om de vervanging weer natuurgetrouw te maken. Daarbij steunen zij op functionele diagnostiek, de basis van de moderne tandheelkunde door elektronische registratie van de bewegingen van het temporomandibulaire gewricht.

 

Oriëntatie wordt geboden door de holistischfunctionele benadering van professor Dr. Rudolf Slavicek, die op nieuwjaarsdag 2022 op 93-jarige leeftijd overleed en bij wie “onze medewerker Rudolf Slama persoonlijk werd opgeleid”, zoals Annette Markert uitlegt. Prof. Slavicek genoot wereldwijde erkenning en de hoogste reputatie op het gebied van functionele diagnostiek en alomvattende interdisciplinaire tandheelkunde; zijn levenswerk wordt voortgezet in de vermaarde Weense School voor Interdisciplinaire Tandheelkunde. Met cursussen en bijscholingen is Dental-Technik Markert GmbH betrokken bij de “Kissinger Arbeitskreis” in de stijl van de Weense School voor tandheelkundige functionele diagnostiek en de functionele vormgeving van tandprothetische lijnen.

 

De Uitdaging

"Zelfs vóór Corona was het voor ons altijd belangrijk om te zorgen voor een goede en gezonde luchtkwaliteit in het laboratorium."

Toen de Corona-pandemie in 2020 steeds grotere proporties aannam, was het een verklaard doel voor de familie Markert om alles in het werk te stellen om ervoor te zorgen dat de werknemers gezond bleven en in een goede, veilige werkomgeving hun werk konden doen. “Zelfs vóór Corona was het voor ons altijd belangrijk om te zorgen voor een goede en gezonde luchtkwaliteit in het laboratorium,” zegt Annette Markert. Daarom is er ruim 20 jaar geleden een afzuigsysteem aangeschaft.

 

Internetonderzoek leidt tot Euromate 

“Ik heb toen op internet gezocht naar technische oplossingen om coronavirussen uit de lucht te halen en onschadelijk te maken,” zegt Markert. “Toen ik de zeer goede en informatieve website van Euromate zag en er kennis van nam, stond de beslissing al vast. In de zomer van 2020 heb ik al contact opgenomen met Euromate, en sinds oktober 2020 hebben we twee VisionAir MicrobeFree luchtreinigers.”

De VisionAire Blue luchtreiniger - Euromate
De Oplossing

"De units zijn optimaal voor ons. Ze zijn zo stil dat je ze niet eens opmerkt."

De units zijn optimaal voor ons,” zegt Annette Markert. “We laten ze tijdens werktijd op niveau 3 draaien, ze zijn zo stil dat je ze niet eens opmerkt. Tijdens de lunchpauze en ‘s avonds, zetten we ze op het hoogste niveau. Het personeel is erg blij, blij dat er voor gezonde lucht wordt gezorgd en blijft dat ook zeggen.” En na de pandemie? “De units blijven en belanden zeker niet in de berging!”

 

Professioneel onderhouden apparatuur

“Als we zo’n investering doen,” gaat Annette Markert verder, “willen we ook een professionele service. We hebben meteen een onderhoudsovereenkomst gesloten, want professionele apparatuur moet ook professioneel worden onderhouden.” Het eerste onderhoudsbezoek vond plaats in april 2021. “De servicemonteurs waren hier en deden alles zo snel en professioneel! We waren echt opgewonden.” Zo enthousiast zelfs, dat ze er meteen nog een toestel bij bestelden. “Naast de luchtzuiveraars heb ik ook een CO2 verkeerslicht gekocht. Als het aangeeft dat de lucht opgebruikt is, wordt het raam opengezet, zodat iedereen meedoet.”

Gebruik in andere sectoren

Waar kunnen luchtreinigers nog meer worden ingezet?

Als ze denkt aan haar ervaringen met de VisionAir MicrobeFree – waar zou Annette Markert nog meer luchtreinigers toegepast willen zien? Het antwoord komt zonder aarzeling: “In verpleeghuizen! Daar, waar zoveel oude mensen zijn die je niet wilt besmetten, maar ook niet alleen wilt laten. Dat is wat ik graag zou zien, luchtzuiveraars geïnstalleerd in de verpleeghuizen – en ook dat onze kinderdagverblijven en scholen en universiteiten eindelijk worden uitgerust met luchtzuiveraars!”

 

En ze heeft nog een verzoek: “Zoveel restaurants hebben nu luchtzuiveraars, je eet met veel meer plezier omdat het veiliger is. Ik zou willen dat hiermee ook rekening wordt gehouden in de toegangsregelingen of bij sluitingen.”

De VisionAire Blue luchtreiniger - Euromate

Realiseer gunstige besparingen

 • Minder ziekteverzuim
 • Energiebesparing door recirculatie
Het Product

Visionair Blue Line

De VisionAir Blue Line luchtreiniger van Euromate verbetert de kwaliteit van de binnenlucht aanzienlijk. Dit zorgt voor een frisse en prettige werkomgeving en heeft een positief effect op productiviteit en ziekteverzuim. De lucht wordt gerecirculeerd, vervuilde binnenlucht wordt gereinigd en schone lucht wordt opnieuw de ruimte ingeblazen. Zo gaat er geen kostbare verwarmde of gekoelde lucht verloren.

 • Effectieve afzuiging en filtratie
 • Verkrijgbaar met verschillende filterpakketten
 • Filtert stof, virussen, geuren, rook, enz.
 • Voor ruimtes > 18 m3
 • Montagemogelijkheden: wand, vloer of plafond
 • Geluidsarm en gebruiksvriendelijk
 • Energiezuini

 

Het moderne design van de VisionAir Blue Line past goed in elk interieur. Bovendien maakt de luchtreiniger weinig geluid en is hij zeer gebruiksvriendelijk in gebruik. Om een ​​extra frisse geur door de ruimte te verspreiden, kunnen de luchtreinigers worden uitgerust met Free Breeze geurpatronen.

Read More

Neem contact op met Madiha

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u meer weten? Ik help u graag verder.