Taal
 • Expert op het gebied van luchtzuivering
 • Wereldwijd oplossingen op maat
 • Al 49 jaar ervaring
 • Expert op het gebied van luchtzuivering
 • Wereldwijd oplossingen op maat
 • Al 49 jaar ervaring

After You Dessert Café

"Wij waarderen het resultaat enorm. Er zijn geen luchtjes meer uit de keuken die de buurt en onze klanten storen."
Dhr. Jessada, eigenaar
After You Dessert Café

Introductie

After You Cafe is een hot spot voor alle zoetliefhebbers in Bangkok, waar een scala aan heerlijke lekkernijen, waaronder de populaire shibuya honing toast, verkrijgbaar zijn. After You Dessert Café opende haar deuren in 2007. De vier belangrijkste items op het menu zijn de Shibuya Honing Toast, Signature Desserts, Ontbijt en Dranken. Klanten houden van het menu en dit werd veelvuldig door klanten doorverteld. Nieuwe locaties werden geopend en inmiddels zijn er meer dan tien After You Dessert Cafés in en rondom Bangkok. Het menu is ook verbeterd vanaf het moment dat het café voor het eerst open ging; tot op de dag van vandaag worden nieuwe recepten getest en aangeboden.

 

After You is modern en gezellig, heeft een warm houten decor, veel stoelen en veel natuurlijk licht gedurende de dag. De geur van vers gebakken broodjes is merkbaar zodra je binnenkomt. Klanten zijn voornamelijk Thais en het is een favoriete stek voor studenten en gezinnen. Zij komen hier om een aantal desserts met elkaar te delen, zodat ze een selectie kunt proberen.

De Uitdaging

"We zochten naar een geschikte oplossing om de binnenlucht te zuiveren en de geur te minimaliseren. Dit om alle winkels om ons heen en de klanten tevreden te houden."

Het nieuwste After You Dessert Café werd geopend in juli 2016 met een grootse opening, gevestigd in Terminal 21. Een winkelcentrum in Bangkok. De openingstijden van het café zijn van 10.00 tot 22.00 uur, zeven dagen per week. Het café is ontworpen als een openlucht locatie en is omringd door een groot aantal modezaken. Al snel ontstonden er klachten over etensluchten vanuit de omliggende winkels.

 

Om deze reden verplichtte de verhuurder het After You Dessert Café om een oplossing te zoeken, zodat er geen geuroverlast meer was. Zij zochten naar een passende oplossing om de binnenlucht schoon te houden en de geuren te minimaliseren om zo alle winkelhouders en klanten om hen heen tevreden te houden.

SF serie keukenfiltratie systeem vooraanzicht product afbeelding.
De Oplossing

"De klanten kunnen genieten van toast terwijl de geur buiten de keuken nu neutraal is en geen invloed meer heeft op de buurt."

Het Dessert Café vergeleek verschillende merken luchtreinigers om tot de beste oplossing te komen. Ten slotte kwamen ze tot de conlusie dat de Euromate SFE-25 kon voldoen aan hun eisen en verwachtingen. Een SFE-25 keukenfilter is geïnstalleerd en gemonteerd in het plafond van de keuken. Naast het filter zelf, leverde Euromate een een actief koolfilter die voornamelijk geuren en gassen filtert om het maximale resultaat van schone lucht te behalen. De bijgeleverde afstandsbediening vergemakkelijkt het gebruik.

 

In de keuken van het After You Dessert Café wordt de oven vaak gebruikt voor het bereiden van de menu’s. De geur van verbrande toast kwam hierbij vaak vrij. Maar sinds de Euromate-luchtreiniger is geïnstalleerd is dit probleem perfect opgelost. De klanten genieten heerlijk van toast en andere gerechten, terwijl de geur buiten neutraal is en geen invloed meer heeft op de omgeving.

SF serie keukenfiltratie systeem vooraanzicht product afbeelding.

Realiseer gunstige besparingen

 • Verlaagt onderhoudskosten
 • Reduceert brandgevaar
Het Product

SF Serie

In vrijwel elk kookproces in een professionele keuken komen roetdeeltjes, geuren en vet vrij. De kans op brand verhoogt als er meer vet ophoopt in het afzuigkanaal en de ventilatoren.

 

Het hart van de SFE is het elektrostatisch filter. De kleinste vet- en roetdeeltjes, die eenvoudig de mechanische filters van de afzuigkap passeren, worden afgevangen door de SFE.

 

De SFC stationaire filterunit is ideaal voor montage in kanaalwerk en filtert vooral geuren en gassen door middel van actief kool filtercilinders met bajonetsluiting.

 

 • Elimineert vetafzetting
 • Verkleint het brandgevaar
 • Vermindert onderhoudskosten
 • Minimaliseert de gevolgen voor het milieu
 • Reduceert geuren
Lees meer

Neem contact op met Madiha

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer informatie over onze oplossingen? Ik help u graag!