Taal
 • Expert op het gebied van luchtzuivering
 • Wereldwijd oplossingen op maat
 • Al 49 jaar ervaring
 • Expert op het gebied van luchtzuivering
 • Wereldwijd oplossingen op maat
 • Al 49 jaar ervaring

Fysiotherapie Westland

"Voor een frisse en aangename behandelkamer biedt een luchtreiniger de perfecte oplossing."
Elibert Hoogkamer, eigenaar
Fysiotherapie Westland

Introductie Fysiotherapie Westland

Fysiotherapie Westland in Naaldwijk en Fysiotherapie Honselersdijk zijn praktijken met meerdere therapeuten met verschillende specialisaties. Zij staan voor snelle en doeltreffende fysiotherapie. Veel fysiotherapeuten hebben te maken met een slechte kwaliteit van de binnenlucht in behandelkamers en oefen-/fitnessruimtes. Veelal zijn er weinig mogelijkheden voor ventilatie en als die er wel zijn, moet er rekening gehouden worden met kou of tocht voor de patiënt.

De Uitdaging

"Bepaalde lichaamsgeuren, zoals zweet, tabaksrook of parfum, kunnen vervelend zijn"

Fysiotherapie Westland heeft meerdere medewerkers in dienst en samen bieden zij een breed scala aan specialisaties: Manuele therapie, Sportfysiotherapie, Golffysio Trainer en Therapeut, Oedeemtherapie, ademhalings- en ontspanningstherapie, ultrageluid musculoskeletale fysiotherapie aan huis, psychosomatische fysiotherapie en mensendieck oefentherapie. De praktijk beschikt over ongeveer zes behandelkamers. Een van de kamers heeft zeer beperkte ventilatie.

 

In de zomer is het er warm en in de winter koud. Zeker in zo’n situatie kunnen bepaalde lichaamsgeuren, zoals zweet, tabaksrook of parfum, hinderlijk zijn. Niet alleen voor de behandelend fysiotherapeut maar ook voor de patiënten. De heer Hoogkamer, eigenaar, zocht een oplossing die zorgt voor een frisse en prettige behandelkamer; een betere werkplek voor hem en zijn collega’s en een prettige sfeer voor de patiënt.

De VisionAire Blue luchtreiniger - Euromate
De Oplossing

"Met de luchtreiniger ervaar ik aanzienlijk minder problemen."

Na de presentatie van de adviseur van Euromate was de interesse van de heer Hoogkamer in een luchtreiniger direct gewekt. De tentoongestelde VisionAir1 CarbonMax bood de oplossing voor de problemen in zijn fysiotherapiepraktijk. De warme lucht (in de winter) wordt beter gecirculeerd waardoor het prettiger is in de behandelkamer. In de zomer geldt hetzelfde voor koele lucht. Het CarbonMax-filter zorgt ervoor dat onaangename geuren en schadelijke gassen uit de lucht worden gefilterd. Over het algemeen een fris en aangenaam klimaat. De heer Hoogkamer: “Ja, ik heb zeker patiënten die, bijvoorbeeld door roken, een onaangename geur meebrengen. Of denk aan een sterke parfum of zweetgeur. Met de luchtreiniger ervaar ik aanzienlijk minder problemen. Soms zet ik de luchtreiniger voor of na een afspraak op een hoger niveau. De onaangename geuren verdwijnen in een mum van tijd.”

 

Naast de VisionAir1 is er ook een model VisionAir2 inbouw verkrijgbaar. Je kunt de CarbonMax combineren met MediaMax filter. Bijkomend voordeel is dat (fijn)stof uit de lucht wordt gefilterd. Dat scheelt schoonmaakkosten, maar is ook prettig voor COPD-patiënten.

De VisionAire Blue luchtreiniger - Euromate

Gunstige besparingen realiseren

 • Minder ziekteverzuim
 • Energie besparen door recirculatie
Het Product

Visionair Blue Line

De VisionAir Blue Line luchtreiniger van Euromate verbetert de luchtkwaliteit binnenshuis aanzienlijk. Het zorgt voor een frisse, prettige werkomgeving en heeft een positieve invloed op productiviteit en ziekteverzuim. De lucht wordt gerecirculeerd, vervuilde binnenlucht wordt gereinigd en schone lucht wordt terug de ruimte in geblazen. Zo gaat er geen waardevolle verwarmde of gekoelde lucht verloren.

 • Effectieve extractie en filtratie
 • Verkrijgbaar met verschillende filterpakketten
 • Luchtreiniger voor tabaksrook, stof, virussen, geuren, etc
 • Voor ruimtes > 18 m3
 • Montagemogelijkheden: wand, vloer of plafond
 • Geluidsarm en gebruiksvriendelijk
 • Energiezuinig

 

Het moderne design van de VisionAir Blue Line past goed in elk interieur. Bovendien maakt de luchtreiniger weinig geluid en is hij zeer gebruiksvriendelijk in gebruik. Om een extra frisse geur door de ruimte te verspreiden, kunnen de luchtreinigers worden uitgerust met Free Breeze geurpatronen.

Lees Meer

Neem contact met ons op!

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u meer weten over onze oplossingen?