Taal
 • Expert op het gebied van luchtzuivering
 • Wereldwijd oplossingen op maat
 • Al 49 jaar ervaring
 • Expert op het gebied van luchtzuivering
 • Wereldwijd oplossingen op maat
 • Al 49 jaar ervaring

El Gaucho Argentijns Steakhouse Bangkok

"Sinds de installatie van de filterunits is de overlast voor omwonenden en winkeliers verdwenen!"
Daniel Zvi, eigenaar
El Gaucho

Inleiding

El Gaucho Argentinian Steakhouse is een restaurantketen met diverse locaties in Vietnam en twee locaties in Thailand. Een traditionele steakhouse gastronomie en een moderne ambiance. Ze bieden een hoge standaard van service en gastvrijheid. De Argentijnse touch kan gevonden worden in elk aspect van het restaurantconcept: het menu, het bier, de wijn, cocktails en de ambiance. De authentieke steakkeuken wordt aan de mensen in Azië gebracht met een passie voor eten van hoge kwaliteit, uitstekend vlees en, natuurlijk, Argentinië.

De Uitdaging

"Het gebouwbeheer had klachten ontvangen van bewoners en winkeliers vanaf het moment dat het restaurant haar deuren opende."

Dit restaurant, met een keuken die gerechten uitserveert van biefstuk tot spaghetti, is geopend in december 2015. Zij huren een ruimte op de begane grond van een gebouw gelegen in een gebied met veel populaire restaurants. Zij zijn omgeven door verschillende gemeeschappelijke eigendom complexen en modewinkels. De keuken was in eerste instantie alleen voorzien van een eenvoudig ventilatiesysteem. De aard van de werkzaamheden, samen met de lange openingstijden elke dag van de week betekende dat rook en geurtjes uit de keuken onaangenaam werd voor veel mensen in de buurt.

 

Het gebouwbeheer had klachten ontvangen van bewoners en winkeliers vanaf het moment dat het restaurant haar deuren opende. Zij konden geen andere oplossing bedenken dan het restaurant te vragen om te verhuizen. Terwijl de stankoverlast de belangrijkste reden was voor klachten, veroorzaakten rook en vet ook problemen. Het vet begon op te stapelen in het afzuigkanaal en aan de ventilatoren. Een dergelijke situatie leidt tot brandgevaar en de fijnstof-uitstoot in de rook is een bron van luchtvervuiling en slecht voor het milieu. El Gaucho wilde natuurlijk niet verhuizen, maar ging op zoek naar een oplossing zodat het restaurant open kon blijven met tevreden buren.

SF serie keukenfiltratie systeem vooraanzicht product afbeelding.
De Oplossing

"De verbetering is opmerkelijk: er hangt niet langer rook of stank en er is geen enkele klacht van de buren geweest."

Bijna twee maanden na de grote opening is El Gaucho, nadat zij de klachten over rook en geuroverlast hadden ontvangen, via het internet op zoek gegaan naar een passende oplossingen. Dit leidde naar contact met onze gerenommeerde lokale Euromate-distributeur Cool Dee Pa Electric Company. Zij stuurden een specialist die de situatie ter plaatse inventariseerde en een professioneel advies gaf. De restauranteigenaren besloten om twee Euromate-units te kopen, waarna de installatie binnen enkele dagen werd afgerond.

 

Een SFE-25 en een SFC-25 werden gemonteerd aan het plafond van de keuken. De verbetering is opmerkelijk: er hangt niet langer rook of stank en er is geen enkele klacht van de buren geweest. Zelfs de chef-kok en zijn assistenten zeggen dat verwijdering van rook en geur in de keuken het werk veel aangenamer heeft gemaakt.

 

Distributeur Cool Dee Pa Electric Company bezoekt deze klant elke twee maanden om onderhoud uit te voeren, dit houdt in het vervangen van de SFC-filter, het omwisselen van het elektrostatisch filter in de SFE-unit. Deze filter wordt professioneel gereinigd in de eigen werktplaats en kan worden hergebruikt. Deze service zorgt ervoor dat de systemen altijd optioneel werken. Het is een geruststelling voor het El Gaucho management dat zij niet meer zullen worden geconfronteerd met klachten over stank afkomstig van hun restaurant.

SF serie keukenfiltratie systeem vooraanzicht product afbeelding.

Realiseer gunstige besparingen

 • Vermindert onderhoudskosten
 • Minimaliseert het risico op brand
Het Product

SF-Serie

In vrijwel elk kookproces in een professionele keuken komen roetdeeltjes, geuren en vet vrij. De kans op brand verhoogt als er meer vet ophoopt in het afzuigkanaal en de ventilatoren.

 

Euromate ontwikkeld filtersystemen voor gebruik in professionele keukens. Het hart van de SFE is het elektrostatisch filter. De kleinste vet- en roetdeeltjes, die eenvoudig de mechanische filters van de afzuigkap passeren, worden afgevangen door de SFE.

 

De SFC stationaire filterunit is ideaal voor montage in kanaalwerk en filtert vooral geuren en gassen door middel van actief kool filtercilinders met bajonetsluiting.

 • Elimineert vetafzetting
 • Verkleint het brandgevaar
 • Vermindert onderhoudskosten
 • Minimaliseert de gevolgen voor het milieu
 • Reduceert geuren
Lees meer

Neem contact op met Madiha

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer informatie over onze oplossingen? Ik adviseer u graag!