Taal
  • Expert op het gebied van luchtzuivering
  • Wereldwijd oplossingen op maat
  • Al 49 jaar ervaring
  • Expert op het gebied van luchtzuivering
  • Wereldwijd oplossingen op maat
  • Al 49 jaar ervaring
Installatie & Verplaatsing

Installatie en verplaatsing van uw luchtreiniger(s)

De situatie in uw bedrijf kan na verloop van tijd veranderen. Daarom installeren wij en onze distributeurs niet alleen de producten nadat u ze hebt gekocht, we helpen u ook graag met het verplaatsen ervan. Dit verzekert de goede werking van de luchtreinigers en zal u ontlasten van werkzaamheden.

Neem contact op met onze kantoren in Nederland, België, Duitsland of een van onze dichtstbijzijnde distributeurs als u hulp nodig heeft bij het verhuizen van een van onze apparaten. Zij zullen u graag helpen.

Storing melden

Het spijt ons te horen dat een van onze producten een storing of defect heeft. Het kan altijd voorkomen dat een toestel defect raakt, bijvoorbeeld door een vervuild filter of een onderdeel dat kapot is. We helpen u natuurlijk zo snel mogelijk verder.

Neem contact met ons op door de serviceafdeling van uw land te bellen of vul het formulier in als uw bedrijf niet in de onderstaande landen is gevestigd.

Nederland and België: +31 76 5789 550
Duitsland: +49 26 3826 62 580

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Service & Onderhoud

Service & Onderhoud

Elk apparaat heeft een langere levensduur als service en onderhoud goed worden uitgevoerd. Daarom hebben we serviceovereenkomsten die passen bij uw specifieke behoeften. Dit zorgt niet alleen voor een goede werking van de luchtreinigers, maar ontlast u ook van andere zaken die met onze producten te maken hebben.

Laat het ons weten als u vragen heeft over onze servicecontracten, of als u een overeenkomst wilt sluiten. We horen graag van u.

Heeft u vragen over Euromate of onze producten en diensten?

Selecteer hieronder een onderwerp om antwoorden op uw vragen te vinden! Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Algemeen

Wij helpen organisaties en mensen om de kwaliteit van de binnenlucht te verbeteren. We doen dat omdat we geloven dat schone binnenlucht een substantieel recht is voor iedereen en de basis voor een gelukkig en gezond leven. Onze missie: “Mensen in staat stellen om pure lucht in te ademen over de hele wereld”

Luchtreiniging van Euromate is maatwerk. Wij willen namelijk dat het product uw luchtkwaliteitsprobleem oplost. Daarom gaan we graag eerst telefonisch of op locatie met u in gesprek om te bespreken waar het probleem zich bevindt, wat de inhoud van de ruimte is en welk filterpakket daar het beste bij past.

Door onze jarenlange ervaring hebben wij namelijk kennis van vele branches en de daarbij behorende luchtkwaliteitsproblemen. Dit nemen wij mee om ook direct luchtkwaliteitsproblemen op te lossen die wellicht minder zichtbaar zijn. Hierdoor krijgt u het beste product wat uw probleem oplost én voor de beste prijs!

Onze adviseurs krijgen steeds vaker de vraag hoe een werkomgeving virusproof gemaakt kan worden wat betreft de ventilatie en schone lucht. En wat goede ventilatie nou eigenlijk inhoudt. Wat ons betreft is ventilatie niet los te zien van luchtreiniging. Wij delen graag een aantal tips om hiermee aan de slag te gaan.

Lees meer

Euromate staat in de belangstelling bij diverse media vanwege onze expertise op het gebied van luchtreiniging en luchtkwaliteit. Wilt u een aanvraag indienen voor een interview of zoekt u (marketing)materialen voor een verdiepend item, scriptie of dergelijke? Mail dan uw verzoek naar marketing@euromate.com en wij helpen u graag!

Verandert er iets in de gegevens van uw bedrijf? Bijv. een ander (mail)adres, contactpersoon of dergelijke? Geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door via ons contactformulier onder aan deze pagina. Dit kan namelijk gevolgen hebben voor onze dienstverlening.

Jazeker! Euromate is te vinden op:

Aanschaf, levering en installatie

Hierover gaan we graag met u in gesprek, telefonisch of op locatie. Een adviseur van Euromate zal diverse dingen inventariseren (inhoud gebouw, problemen etc.) om tot een optimaal advies te komen.

Ja, Euromate heeft de VisionAir Blue Line MicrobeFree Global en de Pure Air Shield 3300 in het assortiment. Deze luchtreinigers kunnen de virussen, waaronder Sars-COV-2 uit de lucht filteren. Dit is onderschreven door onafhankelijke onderzoeksinstituten.

Heeft u interesse in dit type luchtreiniger? Vul dan ons contactformulier onderaan deze pagina in en wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling nemen. Woont u niet in Nederland, België of Duitsland, dan wordt uw aanvraag doorgestuurd naar uw lokale distributeur.

Lees meer

Onze luchtreinigers worden op maat gemaakt. De levertijd is dus afhankelijk van de complexiteit van de bestelling en varieert dus sterk. Vraag uw adviseur naar een indicatie. Zodra de luchtreinigers klaar voor installatie zijn maken we een afspraak met u.

Ja, dit is mogelijk. Vul ons contactformulier onder aan deze pagina in en we zullen uw verzoek zo snel mogelijk verwerken. Woont u buiten Nederland, België of Duitsland, dan wordt uw aanvraag doorgestuurd naar uw lokale distributeur.

Ja, dat kan. Bij sommige luchtreinigers kan het volume geprogrammeerd worden zodat de binnenlucht op de door u gewenste tijden extra of minder gereinigd wordt. Vraag uw adviseur om dit mee te nemen.

Storingen, service en onderhoud

De frequentie van de onderhoudsbeurten hangt af van de vervuilingsgraad in de betreffende ruimte. Bespreek met uw adviseur wat van toepassing is op uw situatie. Door onze jarenlange ervaring kunnen we een goede inschatting maken op basis van het gemiddelde in de branche. Mocht dit onverhoopt toch te vaak of te weinig onderhoud zijn, neem dan contact met ons op om het service-interval te wijzigen.

Een storing kan worden voorkomen en verholpen door een van onze storingsmonteurs.

Zie de contactgegevens eerder op deze pagina als u een storing heeft aan uw luchtreiniger.

Een onderhoudsbeurt wordt altijd minimaal 1 week van tevoren aangekondigd. Hierbij houden we rekening met uw openingstijden. Hierbij geven we ook een indicatie wanneer u de monteur kan verwachten. Dit is echter een richttijd, omdat de werkzaamheden van een monteur kunnen uitlopen.

Het spijt ons dat de aangekondigde service niet bij u past. Wij proberen dit binnen uw openingstijden te plannen. Meld dit via het contactformulier onderaan deze pagina. Geef in dit bericht eventuele wijzigingen in uw openingstijden door. Woont u niet in Nederland, België of Duitsland? Neem contact op met de distributeur in uw land. Op deze manier hopen wij u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Een extra service voor uw luchtreiniger is mogelijk. Vraag deze aan via het contactformulier onderaan deze pagina.

Ja, dit is mogelijk. Vraag deze aan via het contactformulier onderaan deze pagina. Wij sturen u een digitale kopie.

De onderhoudsovereenkomst wordt aangegaan voor bepaalde tijd met een minimum van 1 jaar en wordt na afloop stilzwijgend verlengd met telkens een jaar. Na het eerste jaar is schriftelijke opzegging mogelijk met inachtname van 3 maanden opzegtermijn. Stuur uw opzegging naar: Euromate, Minervum 7324, 4718 ZD Breda, Nederland.

Woont u niet in Nederland, België of Duitsland? Neem contact op met de distributeur in uw land. Op deze manier hopen wij u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Op alle Euromate producten zit 12 maanden fabrieksgarantie na installatie bij de klant. De garantie dekt geen gebreken die geheel of gedeeltelijk het gevolg zijn van: normale slijtage, het niet naleven van gebruiks- en onderhoudsinstructies, gebruik anders dan waarvoor het bestemd is, ondeskundige installatie, verkeerde afstelling of behandeling door de opdrachtgever of derden, wijziging van het product door de opdrachtgever of derden, gebruik van filters die niet bij Euromate zijn afgenomen, zelfbediening die niet, niet volledig, niet correct of met de juiste frequentie is uitgevoerd.

Let op: Bij de VisionAir Blue Line en Pure Air Shield 3300 geven wij 5 jaar garantie bij het afsluiten van een onderhoudscontract.

Neem contact op met Madiha

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag!