Taal
 • Expert op het gebied van luchtzuivering
 • Wereldwijd oplossingen op maat
 • Al 49 jaar ervaring
 • Expert op het gebied van luchtzuivering
 • Wereldwijd oplossingen op maat
 • Al 49 jaar ervaring

Heineken Horeca City

"In onze concepten moet de klant centraal staan en daar draagt een professionele rookruimte aan bij."
Mr. A. Schipper, National Trade Marketeer
Heineken Horeca City

Introductie Heineken Horeca City

Horeca City is onderdeel van de Heineken Brouwerijen, gevestigd in Amsterdam.

 

Ondernemers die een nieuwe zaak willen openen, hun bedrijf willen verbouwen of gewoon eens een gezonde dosis inspiratie op willen doen, worden via de vertegenwoordiger van Heineken of van één van de andere partijen uitgenodigd voor een bezoek aan Horeca City.

De Uitdaging

"Sinds de invoering van het rookverbod moeten we rokers een passende oplossing bieden. Daarom tonen we ook een professionele rookruimte."

Horeca City maakt de (marketing) vertaalslag van de bierbrouwerij Heineken naar de alledaagse horecazaak. Ze werken met diverse leveranciers samen, voor o.a. drank, koelsystemen en inrichting. Horeca City wil (toekomstige) ondernemers aan het denken zetten over bedrijfsvoering, uitstraling, etc. Kortom, Horeca City is dé ideale plek om inspiratie op te doen en allerlei informatie te vergaren voor een (nieuwe) onderneming.

 

Er worden acht horecaconcepten gepresenteerd; van bruine kroeg, stijlvolle club, eigentijdse sportkantine, hotelbar, restaurant, terras tot music bar. Op 1 juli 2008 werd het ‘algeheel rookverbod in de horeca’ ingevoerd. Horeca City is op zoek gegaan naar een klantvriendelijke oplossing voor ‘roken’, waarbij de klant en gastvrijheid centraal staan. Al snel kwam Euromate in beeld. Zij bieden diverse oplossingen tegen tabaksrookoverlast en kunnen op maat rookruimten inrichten.

 

De heer H. Gieling: “Vandaag de dag zijn klanten kieskeurig en is er veel keuze. Uniek is vaak een sleutelwoord voor horeca-ondernemers. Kortom, het is belangrijk dat een horecazaak zich weet te onderscheiden. Wij merken dat het serviceniveau (met name gastvrijheid) in zijn geheel naar een hoger niveau getild moet worden. Wij zoeken naar passende concepten waarbij de klant centraal staat. Sinds de intrede van het rookverbod moeten wij rokers een passende oplossing bieden. Daarom laten wij ook een professionele rookruimte zien. Euromate is de partner die in deze ruimte een luchtreiniger en rooktafel ter beschikking heeft gesteld.”

De VisionAire Blue luchtreiniger - Euromate
De Oplossing

''De professionele rookruimte was in eerste instantie bedoeld voor bezoekers van Horecastad, maar wordt nu ook naar volle tevredenheid gebruikt door de medewerkers van Heineken.''

Horecastad krijgt steeds vaker verzoeken vanuit de branche om te zoeken naar passende oplossingen voor het roken binnenshuis. Om hieraan te voldoen vraag heeft Horeca City samen met Euromate een professionele rookruimte ingericht. De professionele rookruimte was in eerste instantie bedoeld voor bezoekers van Horecastad, maar wordt nu ook naar volle tevredenheid gebruikt door de medewerkers van Heineken. Horeca City verwacht 6000-7000 (inter)nationale bezoekers per jaar te verwelkomen.

De VisionAire Blue luchtreiniger - Euromate

Gunstige besparingen realiseren

 • Minder ziekteverzuim
 • Energie besparen door recirculatie
Het product

Visionair Blue Line

De VisionAir Blue Line luchtreiniger van Euromate verbetert de luchtkwaliteit binnenshuis aanzienlijk. Het zorgt voor een frisse, prettige werkomgeving en heeft een positieve invloed op productiviteit en ziekteverzuim. De lucht wordt gerecirculeerd, vervuilde binnenlucht wordt gereinigd en schone lucht wordt terug de ruimte in geblazen. Zo gaat er geen waardevolle verwarmde of gekoelde lucht verloren.

 • Effectieve extractie en filtratie
 • Verkrijgbaar met verschillende filterpakketten
 • Filtert stof, virussen, geuren, rook, enz.
 • Voor ruimtes > 18 m3
 • Montagemogelijkheden: wand, vloer of plafond
 • Geluidsarm en gebruiksvriendelijk
 • Energiezuinig

 

Het moderne design van de VisionAir Blue Line past goed in elk interieur. Bovendien maakt de luchtreiniger weinig geluid en is hij zeer gebruiksvriendelijk in gebruik. Om een extra frisse geur door de ruimte te verspreiden, kunnen de luchtreinigers worden uitgerust met Free Breeze geurpatronen.

Lees meer

Neem contact met ons op!

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten over onze oplossingen?