Taal
 • Expert op het gebied van luchtzuivering
 • Wereldwijd oplossingen op maat
 • Al 49 jaar ervaring
 • Expert op het gebied van luchtzuivering
 • Wereldwijd oplossingen op maat
 • Al 49 jaar ervaring

Schoenmakerij Bergen

“Ik denk puur aan de gezondheid van onze medewerkers en van mijzelf!”
Jasmin Sisanovic, eigenaar
Schoenmakerij Bergen

Introductie Schoenmakerij Bergen

Voor goed onderhoud moet je bij een vakman zijn. Schoenen moeten goed zitten en ze moeten er strak uitzien. Dat is waar Jasmin Sisanovic voor staat. Klanten kunnen rekenen op een eerlijk en goed advies. Soms kunnen schoenen niet gemaakt worden, maar vaak is herstel mogelijk waardoor de schoenen weer als nieuw gedragen kunnen worden. De grootst mogelijke zorg wordt besteed aan het herstel. Jasmin voert zijn vak met passie uit. En dat is terug te zien in de kwaliteit van het herstel.

De Uitdaging

"Het werk van een schoenmaker brengt gezondheidsrisico's met zich mee. Bij het poetsen van schoenen komt stof vrij."

Kwaliteit en het opbouwen van een hechte klantenkring zijn dé uitgangspunten voor Schoenmakerij Bergen. Maar voor Jasmin telt ook het welzijn van zijn collega’s en zichzelf. Het werk al schoenmaker brengt ook gezondheidsrisico’s met zich mee. Bij het schuren van de schoenen komt veel stof vrij. Uiteraard zijn de machines voorzien van afzuiging, maar dit werkt niet voldoende. Jasmin Sisanovic: “We werken met spuitbussen, lijm en andere chemicaliën. We staan grote delen van de dag in die dampen. Het gaat direct je longen in. Nu ondervinden wij nog geen klachten, maar hoe is dat over een aantal jaren?”

Jasmin werd benaderd door Euromate. Een afspraak met adviseur Gerard Boomer volgde. “De gedachte aan een schone werkomgeving was voor mij reden genoeg voor het maken van een afspraak” vertelt Jasmin Sisanovic.

De VisionAire Blue luchtreiniger - Euromate
De Oplossing

“We zijn er heel blij mee, en met de service die we hebben gehad van Euromate.”

Jasmin vertelt dat Gerard Boomer het verhaal over de reiniging van binnenlucht helder en duidelijk overbracht. “Ik was overtuigd en koos voor een gezonde werkplek met schone lucht. Ook al hebben we nu geen concrete klachten, als we geen maatregelen treffen zullen we het na een aantal jaren zeker merken o.a. ten aanzien van onze longen.” Jasmin Sisanovic: “De luchtreiniger hangt boven de balie en staat eigenlijk altijd aan. Soms als de dampen of stofvorming wat heviger worden zetten we de luchtreiniger een stand hoger, dat gaat gemakkelijk met de afstandsbediening en de lucht is dan snel weer schoon.”

 

Schoenmakerij Bergen sloot ook een onderhoudscontract af zodat zij altijd verzekerd zijn van een goed werkende luchtreiniger. “Bij mij in het vak is het allerbelangrijkste aspect tussen klant en leverancier de service. Gerard Boomer heeft ons tot in de puntjes uitgelegd hoe de luchtreiniger werkt en wat wij kunnen verwachten. We zijn zeer tevreden over het product en de service van Euromate” besluit Jasmin Sisanovic.

De VisionAire Blue luchtreiniger - Euromate

Gunstige besparingen realiseren

 • Minder ziekteverzuim
 • Energie besparen door recirculatie
Het Product

Visionair Blue Line

De VisionAir Blue Line luchtreiniger van Euromate verbetert de luchtkwaliteit binnenshuis aanzienlijk. Het zorgt voor een frisse, prettige werkomgeving en heeft een positieve invloed op productiviteit en ziekteverzuim. De lucht wordt gerecirculeerd, vervuilde binnenlucht wordt gereinigd en schone lucht wordt terug de ruimte in geblazen. Zo gaat er geen waardevolle verwarmde of gekoelde lucht verloren.

 • Effectieve extractie en filtratie
 • Verkrijgbaar met verschillende filterpakketten
 • Filtert stof, virussen, geuren, rook, enz.
 • Voor ruimtes > 18 m3
 • Montagemogelijkheden: wand, vloer of plafond
 • Geluidsarm en gebruiksvriendelijk
 • Energiezuinig

 

Het moderne design van de VisionAir Blue Line past goed in elk interieur. Bovendien maakt de luchtreiniger weinig geluid en is hij zeer gebruiksvriendelijk in gebruik. Om een extra frisse geur door de ruimte te verspreiden, kunnen de luchtreinigers worden uitgerust met Free Breeze geurpatronen.

Lees Meer

Neem contact met ons op!

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer informatie over onze oplossingen voor fijnstof?