Taal
  • Expert op het gebied van luchtzuivering
  • Wereldwijd oplossingen op maat
  • Al 49 jaar ervaring
  • Expert op het gebied van luchtzuivering
  • Wereldwijd oplossingen op maat
  • Al 49 jaar ervaring

Mlouza Catering & Verhuur

"De unit werkt perfect en helpt ons van de kooklucht en dampen af."
Hafida Yafrah, eigenaresse
De Uitdaging

"Een goed afzuigsysteem is natuurlijk noodzakelijk."

Met passie voor de Mediterraanse en Arabische keuken begonnen twee zussen met koken vanuit huis. Vrienden, familie, buren en kennissen wisten in no-time hun weg te vinden naar de kookkunsten van Hafida Yafrah en haar zus Hassana Yafrah. Al snel bleek de thuiskeuken te klein en vonden ze in Breda een nieuwe locatie om hun bedrijf verder uit te bouwen.

 

Vanaf de nieuwe locatie verzorgen zij niet alleen catering voor particulieren maar ook voor bedrijven. Daarbij verhuren ze ook servies, glaswerk en veel decoratiemateriaal. Creativiteit, flexibiliteit, smaakvolle gerechten van kwaliteit en service is waar het om draait bij Mlouza Catering en Verhuur.

 

De nieuwe locatie was niet uitgerust met een afzuigsysteem. Hafida Yafrah: “Een goed afzuigsysteem is natuurlijk noodzakelijk voor een bedrijf als het onze. We willen zelf graag in een gezonde omgeving werken. Daarbij moeten we erop letten dat er geen kookluchten naar buiten afgevoerd mogen worden.”

SF serie keukenfiltratie installatie bij Mlouza Catering in Breda in de keuken.
De Oplossing

"Wij zijn super tevreden over de werking van het apparaat. Wij kunnen fijn werken in de ruimte en hebben geen last van bak- en kookluchtjes."

“Omdat wij op onze nieuwe locatie geen afzuigsysteem hadden, zijn wij via internet op zoek gegaan naar een leverancier die professionele apparatuur kan leveren,” vertelt Hafida Yafrah.

 

Adviseur Marco Balkema van Euromate heeft, na inventarisatie, een filtercombinatie van een HFE-25 met SFC-25 voorgesteld.

 

Hafida Yafrah: “Wij zijn super tevreden over de werking van het apparaat. Wij kunnen fijn werken in de ruimte en hebben geen last van bak- en kookluchtjes. Het is een recirculatiesysteem, zodat de omgeving geen hinder heeft van onze activiteiten.”

 

Mlouza Catering & Verhuur maakt gebruik van een serviceovereenkomst. Een monteur van Euromate komt met vaste frequentie de filters wisselen en het apparaat schoonmaken. Zo is deze klant altijd verzekerd van een veilig en goed werkend systeem.

Realiseer gunstige besparingen

  • Verlaagt onderhoudskosten
  • Reduceert brandgevaar
De Product

SF Serie

In vrijwel elk kookproces in een professionele keuken komen roetdeeltjes, geuren en vet vrij. De kans op brand verhoogt als er meer vet ophoopt in het afzuigkanaal en de ventilatoren.

 

Het hart van de SFE is het elektrostatisch filter. De kleinste vet- en roetdeeltjes, die eenvoudig de mechanische filters van de afzuigkap passeren, worden afgevangen door de SFE.

 

De SFC stationaire filterunit is ideaal voor montage in kanaalwerk en filtert vooral geuren en gassen door middel van actief kool filtercilinders met bajonetsluiting.

• Elimineert vetafzetting
• Verkleint het brandgevaar
• Vermindert onderhoudskosten
• Minimaliseert de gevolgen voor het milieu
• Reduceert geuren

Lees meer

Neem contact op met Madiha

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Oplossing voor uw keuken nodig? Ik adviseer u graag.