Taal
 • Expert op het gebied van luchtzuivering
 • Wereldwijd oplossingen op maat
 • Al 49 jaar ervaring
 • Expert op het gebied van luchtzuivering
 • Wereldwijd oplossingen op maat
 • Al 49 jaar ervaring

Tandarts Blok

“Ieder uur wordt de lucht in de ruimtes een aantal keer ververst. Dat geeft echt een veilig gevoel voor onze medewerkers en patiënten."
Tamara Kanters - praktijkmanager
De Uitdaging

"Niet alleen bij de behandeling komt er vervuiling in de lucht, mensen brengen ook virussen en bacteriën mee."

Tandartspraktijk Blok is een allround tandartspraktijk met twee praktiserend tandartsen, gevestigd in Den Haag. Deze preventiepraktijk zet haar patiënten op nummer één. Het voorkomen van problemen, met name tandvleesproblemen, staat hoog in het vaandel. Daarnaast vindt men het ook belangrijk om een veilige omgeving te creëren voor de patiënten en medewerkers.

 

Praktijkmanager Tamara Kanters: “In onze praktijk ontvangen wij vijf dagen per week veel verschillende mensen. Sinds lange tijd beschikken wij al over luchtreinigers in twee van onze behandelkamers. Omdat onze tandartsen de hele dag in deze ruimtes aan het werk zijn, vinden wij het belangrijk dat die lucht goed gezuiverd wordt. Niet alleen bij de behandeling komt er vervuiling in de lucht, maar mensen brengen toch ook virussen en bacteriën mee. Als patiënt ben je verzekerd van een frisse behandelkamer; voor onze tandartsen is het een veilige manier van werken.”

 

Met het oog op corona wilde mevrouw Kanters in gesprek met Euromate om ervoor te zorgen dat zij in álle ruimtes verzekerd zijn van goede ventilatie en schone binnenlucht.

De VisionAire Blue luchtreiniger - Euromate
De Oplossing

"De luchtreinigers staan altijd aan onder werktijd. We horen ze niet en dat is top."

“We werken met steeds meer personeelsleden en zo kom je ook met meer mensen tegelijk samen in de verschillende ruimtes. vertelt Tamara Kanters. Daarom koos Tandartspraktijk Blok voor een uitbreiding in de overige behandelkamers, personeelsruimte en ontvangstruimte.

 

Tamara vervolgt: “De luchtreinigers staan altijd aan onder werktijd. We  horen ze niet en dat is top. Het voelt veilig en we zijn blij dit te kunnen uitstralen naar onze patiënten. De luchtreinigers staan zo ingesteld dat de lucht in de ruimte ieder uur een aantal keer wordt ververst. Een schone behandelruimte voor iedere patiënt dus!”

 

Met een onderhoudscontract worden de filters met een vaste frequentie vervangen. Dit gebeurt in goed overleg met de praktijkmanager zodat er zo min mogelijk hinder van wordt ondervonden.

De VisionAire Blue luchtreiniger - Euromate

Realiseer gunstige besparingen

 • Minder ziekteverzuim
 • Energiebesparing door recirculatie
Het Product

Visionair Blue Line

De VisionAir Blue Line luchtreiniger van Euromate verbetert de luchtkwaliteit binnenshuis aanzienlijk. Het zorgt voor een frisse, prettige werkomgeving en heeft een positieve invloed op productiviteit en ziekteverzuim. De lucht wordt gerecirculeerd, vervuilde binnenlucht wordt gereinigd en schone lucht wordt terug de ruimte in geblazen. Zo gaat er geen waardevolle verwarmde of gekoelde lucht verloren.

 • Effectieve afzuiging en filtratie
 • Verkrijgbaar met verschillende filterpakketten
 • Filtert stof, virussen, geuren, rook, enz.
 • Voor ruimtes > 18 m3
 • Montagemogelijkheden: wand, vloer of plafond
 • Geluidsarm en gebruiksvriendelijk
 • Energiezuinig

Het moderne design van de VisionAir Blue Line past goed in elk interieur. Bovendien maakt de luchtreiniger weinig geluid en is hij zeer gebruiksvriendelijk in gebruik. Om een ​​extra frisse geur door de ruimte te verspreiden, kunnen de luchtreinigers worden uitgerust met Free Breeze geurpatronen.

Lees meer

Neem contact op met Madiha

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.