Taal
 • Expert op het gebied van luchtzuivering
 • Wereldwijd oplossingen op maat
 • Al 49 jaar ervaring
 • Expert op het gebied van luchtzuivering
 • Wereldwijd oplossingen op maat
 • Al 49 jaar ervaring

Slimfit Breukelen

"Van andere sportscholen weet ik dat een luchtreiniger werkt. Rondje gebeld en we kregen alleen maar positieve feedback."
Kitty Korte, eigenaresse
SlimFit 35

Introductie

SlimFit35 is een sportclub in Breukelen waar je traint volgens het Milon Cirkel concept. Een complete body workout van 35 minuten geschikt voor iedereen. Wanneer je tijd schaars is biedt de Milon Cirkel van SlimFit35 uitkomst. Je wilt namelijk best trainen, maar dan wel snel, eenvoudig en effectief. In de Milon Cirkel met volautomatische fitnesstoestellen train je afwisselend en efficiënt je uithoudingsvermogen en je spierkracht. In slechts 35 minuten doe je een complete work-out.

De Uitdaging

"Ik zocht naar een partij die al langer aan de weg timmert, betrouwbaar overkomt en niet alleen met corona op komt dagen."

Tussen de eerste corona lockdown in 2020 en het voorjaar van 2021 is er veel aangepast. Het sporten is op afspraak en we houden 1,5 meter afstand. Eigenaresse Kitty Korte: “Met het oog op gezondheid en een gezonde (werk)omgeving ben ik me gaan oriënteren op luchtzuiveringssystemen. Dan kom je erachter dat er veel partijen zijn die systemen aanbieden voor uiteenlopende tarieven. Ik zocht naar een partij die al langer aan de weg timmert, betrouwbaar overkomt en niet alleen met corona op komt dagen. Ook ben ik te rade gegaan bij mijn oud collega’s van het AMC. Daar heb ik met verschillende artsen overlegd wat ik nu het beste wel én niet kan doen. We waren er snel uit dat het systeem van Euromate de beste keuze is. Je investeert in een systeem en je wilt er zeker van zijn dat je ook goed geholpen kunt blijven worden.

De VisionAire Blue luchtreiniger - Euromate
De Oplossing

"Als je investeert in een systeem, wil je erop kunnen vertrouwen dat je de ondersteuning blijft krijgen die je nodig hebt."

“Er zijn meerdere redenen dat wij kozen voor een VisionAir Blue Line luchtreiniger. De gezondheid van onze medewerkers, maar ook onze leden verblijven zo in een fijne omgeving waarin je beter kunt sporten. Ook de sportprestaties van mensen met bijvoorbeeld astma worden beter” vertelt Kitty. “Om goed te ventileren zetten we – voordat we de luchtreinigers hadden – onze deuren open. Voor onze leden was dit prima. Het werd daardoor wel een soort tochthol, wat voor ons personeel wel onprettig was. Ik wil hen een fijne werkplek aanbieden en dankzij de luchtreiniger is er voldoende luchtverversing en -reiniging.”

 

De core business van SlimFit35 is mensen begeleiden met sporten. Zij willen verder geen omkijken hebben naar het systeem, vandaar dat zij kozen voor een onderhoudscontract. Euromate voert dit onderhoud keurig – in overleg en volgens de regels – uit.

 

Het team van Kitty is super blij dat de sportclub weer leden mag ontvangen. Kitty: “Wij zijn er helemaal klaar voor. Onze leden weten inmiddels dat er luchtreinigers hangen en we krijgen daarop alleen maar positieve reacties. Van andere sportscholen weet ik dat het werkt. Ik heb een rondje gebeld en kreeg alleen maar positieve feedback. Ook wij zijn ervan overtuigd, anders had ik nooit de investering gedaan. In onze omgeving zijn er geen andere sportclubs met zo’n systeem. Daarmee kan ik me ook onderscheiden. Ik heb wat extra’s te bieden.”

De VisionAire Blue luchtreiniger - Euromate

Realiseer gunstige besparingen

 • Minder ziekteverzuim
 • Energiebesparing door recirculatie
Het Product

Visionair Blue Line

De VisionAir Blue Line luchtreiniger van Euromate verbetert de luchtkwaliteit binnenshuis aanzienlijk. Het zorgt voor een frisse, prettige werkomgeving en heeft een positieve invloed op productiviteit en ziekteverzuim. De lucht wordt gerecirculeerd, vervuilde binnenlucht wordt gereinigd en schone lucht wordt terug de ruimte in geblazen. Zo gaat er geen waardevolle verwarmde of gekoelde lucht verloren.

 • Effectieve afzuiging en filtratie
 • Verkrijgbaar met verschillende filterpakketten
 • Filtert stof, virussen, geuren, rook, enz.
 • Voor ruimtes > 18 m3
 • Montagemogelijkheden: wand, vloer of plafond
 • Geluidsarm en gebruiksvriendelijk
 • Energiezuinig

Het moderne design van de VisionAir Blue Line past goed in elk interieur. Bovendien maakt de luchtreiniger weinig geluid en is hij zeer gebruiksvriendelijk in gebruik. Om een ​​extra frisse geur door de ruimte te verspreiden, kunnen de luchtreinigers worden uitgerust met Free Breeze geurpatronen.

Read More

Neem contact op met Madiha

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik help u graag met advies op maat!