Taal
  • Expert op het gebied van luchtzuivering
  • Wereldwijd oplossingen op maat
  • Al 49 jaar ervaring
  • Expert op het gebied van luchtzuivering
  • Wereldwijd oplossingen op maat
  • Al 49 jaar ervaring
Euromate BV
Over ons

Onze missie: Schone en veilige binnenlucht voor iedereen

Wij geloven dat schone binnenlucht een substantieel recht is voor iedereen en dat het de basis is voor een gelukkig en gezond leven. Onze ervaring leert echter dat een werkomgeving vaak onzichtbare vervuiling bevat. Door het reinigen van de binnenlucht zorgen wij er al meer dan 45 jaar voor dat werkruimtes schoner worden. Vervuiling zoals virussen, bacteriën, fijnstof, geuren, gassen en olienevel wordt gereduceerd. Het creëren van schone binnenlucht door luchtfiltering en luchtzuivering draagt bij aan de gezondheid van uw werknemers, vermindert verzuimkosten, vermindert storingen en onderhoudskosten aan machines.

Onze werkwijze

Dit kunnen wij voor u betekenen

Euromate is dé autoriteit op het gebied van luchtreiniging. Onze adviseurs inventariseren eerst de huidige situatie en geven vervolgens advies op maat. Hierbij wordt rekening gehouden met de bestaande ventilatiemogelijkheden, het aantal mensen in de ruimte,de activiteiten en het soort vervuiling, met als doel het verbeteren van de luchtkwaliteit. Na plaatsing van de luchtreinigers kunnen onze eigen servicemonteurs periodiek onderhoud uitvoeren, waardoor de lange levensduur gewaarborgd blijft.

Onze professionele luchtreinigers worden niet alleen in eigen beheer ontworpen maar ze worden ook in huis geassembleerd met voornamelijk Europese kwaliteitsonderdelen. Al onze luchtreinigers zijn plug & play, gebruiksvriendelijk, geluidsarm en energiezuinig. Of het nu gaat om oplossingen voor praktijken van huisartsen of tandartsen, klaslokalen, kapperszaken, kantoren, productieruimtes, logistieke of industriële hallen, in tal van ruimtes hangen onze professionele luchtreinigers, overal ter wereld.

Alle oplossingen

Luchtreining bij Welkoop
“Na plaatsing van de units bleek dat we een stofreductie hebben van gemiddeld 75%. Onze medewerkers zijn zeer enthousiast!”.
Jan Jaap van der Dussen, Supply Chain Manager bij Welkoop Retail B.V.

Hi Gebruiker ?

Bezoekt u deze pagina maar zoekt u algemene informatie, dan hebben wij de speciale gebruikerspagina voor u met passende informatie.

Ga naar de gebruikerspagina

Neem contact op met Madiha

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sparren over de mogelijkheden of meer informatie? Ik help u graag verder op weg.