Taal
  • Expert op het gebied van luchtzuivering
  • Wereldwijd oplossingen op maat
  • Al 49 jaar ervaring
  • Expert op het gebied van luchtzuivering
  • Wereldwijd oplossingen op maat
  • Al 49 jaar ervaring
Ventilatie en luchtreiniging

Ventilatie en luchtreiniging: een essentiële combinatie

Vanwege de coronapandemie is er bij organisaties steeds meer aandacht voor het belang van gezonde binnenlucht. Ventilatie is hoog op de agenda terechtgekomen, onder andere bij scholen, industriële hallen en kantoren. Onze visie is dat ventilatie en luchtreiniging hand in hand gaan, zodat ruimtes niet alleen van verse lucht worden voorzien, maar dat vervuiling in de vorm van (fijn)stof, virussen en bacteriën ook op een effectieve manier wordt gefilterd.

Aangezien onze luchtreinigers een goede aanvulling zijn op ventilatiesystemen, werken wij ook in Nederland steeds vaker met partners om samen ventilatietekorten op te lossen. Het is onze ambitie dit netwerk uit te breiden en meer te gaan samenwerken met bedrijven die in het verlengde van onze business opereren.

 

Samenwerken

Samenwerken

Onze visie is dat ventilatie en luchtzuivering hand in hand gaan, zodat ruimtes niet alleen van frisse lucht worden voorzien, maar dat daarnaast vervuiling in de vorm van (fijn)stof, virussen en bacteriën op een effectieve manier wordt gefilterd. Ook bij nieuwbouwprojecten wordt steeds vaker extra luchtreiniging toegepast om klachten te voorkomen en vervuiling op een effectieve en milieuvriendelijke manier te filteren.

Door samen te werken met installateurs bundelen we de kennis. Samen staan ​​we sterker en bieden we de klant een passende oplossing.

Werk je in de bouw- of installatiebranche en krijg je vragen van klanten die vervuiling in de vorm van fijnstof, vet, olie, geuren, gassen, virussen en/of bacteriën uit hun binnenlucht willen halen? Of hebben bepaalde klanten een ventilatietekort dat je met het huidige klimaatsysteem niet kunt oplossen? Voorkom gezondheidsrisico’s en start met stofafzuiging (tegen fijnstof).

Producten voor Installateurs

Wilt u ook samenwerken met Euromate? Neem contact met ons op!

Neem contact op met Marco

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.