Taal
  • Expert op het gebied van luchtzuivering
  • Wereldwijd oplossingen op maat
  • Al 49 jaar ervaring
  • Expert op het gebied van luchtzuivering
  • Wereldwijd oplossingen op maat
  • Al 49 jaar ervaring

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Ook Euromate vind Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen belangrijk. Euromate voert dit op verschillende vlakken uit. Zo hebben we in verschillende producten materialen gebruikt die óf van gereycled materiaal gemaakt zijn óf te recyclen zijn wanneer het product ooit aan het eind van zijn levensduur is. Ook wordt er in het bedrijf aan recycling gedaan en steunen wij landelijke en regionale maatschappelijk-sociale projecten en goede doelen.

Maatschappelijk-sociaal project

De Harde Leerschool

Stichting De Harde Leerschool staat voor een inclusieve arbeidsmarkt waarin iedereen mee kan doen. Ze geloven dat iedereen een nieuwe kans verdient om actief en positief deel te nemen aan de maatschappij. Die kans creëren ze met onze programma’s. Zelfinzicht, zelfvertrouwen en zelfredzaamheid. Met de no-nonsense aanpak maken ze mensen weerbaar en werkfit.

De Harde Leerschool is actief in heel Nederland en bewezen succesvol. Ze hebben al meer dan 300 deelnemers mogen begeleiden. Het merendeel van de deelnemers behaalt de eindstreep en gaat duurzaam aan het werk of weer naar school. Andere deelnemers worden verder begeleid naar een passend werk-ontwikkeltraject.

Euromate steunt De Harde leerschool met deze maatschappelijk en sociale missie.