Taal
 • Expert op het gebied van luchtzuivering
 • Wereldwijd oplossingen op maat
 • Al 49 jaar ervaring
 • Expert op het gebied van luchtzuivering
 • Wereldwijd oplossingen op maat
 • Al 49 jaar ervaring
Luchtreiniger PAS
Winkels

Virussen en geuren in winkels

Mensen lopen willekeurig een winkel binnen. De een blijft wat langer en de ander is na een kort bezoek vertrokken. Elke bezoeker van de winkel neemt echter zijn eigen geur mee. Ook heb je als winkelier geen controle of je bezoeker gezond is. De bezoeker kan dus virussen meebrengen die via de lucht op uw personeel of andere bezoekers kunnen worden overgedragen.

Een slechte luchtkwaliteit in een winkel zorgt voor een ongezonde ruimte en dat leidt tot vervelende klachten. Een gezonde en prettige omgeving heeft een positief effect op de beleving van de klant en, even belangrijk, op de productiviteit en het verzuim van medewerkers in de winkel. In dergelijke situaties zorgt de toevoeging van luchtreiniging voor voldoende zuivere binnenlucht.

Rookcabine installatie bij Frankfurt Airport.
Rookcabine PHO PRO van Euromate
Luchthavens

Tabaksrook in luchthavens

Een luchthaven heeft een grote ontvangsthal. Dit is een openbare ruimte en daarom is roken niet toegestaan. Roken is alleen toegestaan ​​in een daarvoor bestemde rookruimte. Dat geldt voor reizigers maar ook voor medewerkers. Reizigers moeten vaak een lange reis maken als ze zin hebben om te ontspannen met een sigaret. Wij bieden een oplossing om een ​​roker een snelle pauze te geven zonder naar buiten te gaan of niet-rokers lastig te vallen met de sigarettengeur.

Een rookruimte met veel transparantie (d.w.z. glas) is belangrijk voor reizigers zodat ze de vluchtinformatie altijd op het scherm kunnen zien. Meerdere reizigers kunnen tegelijkertijd gebruik maken van de cabine. De keuze tussen een rookcabine of een rookruimte hangt vooral af van het aantal beschikbare vierkante meters.

De VisionAire Blue luchtreiniger - Euromate
Kleedkamers

Geuren in kleedkamers

Een kleedkamer wordt vaak gebruikt door mensen die intensief sporten. Maar ook binnen zorg- en productiebedrijven zijn er vaak kleedkamers met lockers voor het personeel. Onaangename geuren van (werk)kleding en zweet komen samen in een relatief kleine ruimte. Door de beperkte ventilatie blijft de lucht ook lang hangen. Dit vermindert de luchtkwaliteit in de kleedkamers drastisch. De kleedkamer is een ruimte die relatief vaak wordt bezocht, waardoor het probleem steeds groter en vervelender kan worden.

Evenementenhallen

Geuren, virussen en rook in evenementenhallen

Tijdens een groot feest, evenement of beurs zijn er veel bezoekers in een evenementenhal. Het doel is dat ze zo lang mogelijk binnen blijven en in contact komen met potentiële klanten. Je houdt de lucht in je evenementenruimte graag schoon, zonder allerlei soorten vervuiling. Ook is het belangrijk om de verspreiding van virussen en bacteriën tijdens een concert, een beurs of een evenement tot een minimum te beperken.

Case van Wilminktheater. Virusbestrijding met luchtreiniger voor voorkomen van gezondheidsklachten.
Oplossing

Zo lossen we het op

In bovenstaande voorbeelden is het toevoegen van geruisloze luchtreiniging een goede aanvulling om comfort en schone binnenlucht te garanderen. Speciaal voor virussen of andere bronnen van vervuiling bieden wij luchtreinigers aan voor ruimtes >18 m3 en met diverse filterpakketten.

Voordelen van luchtreiniging:

 • Geen last meer van onaangename geuren, virussen, bacteriën en (fijn)stof
 • Energiezuinig; verwarmde en gekoelde lucht wordt goed verspreid in het kantoor en niet direct naar buiten geblazen
 • Frisse en toegankelijke kantoorruimte
 • Hogere productiviteit; personeel is minder vermoeid aan het einde van de dag
 • Lager ziekteverzuim; minder last van hoofdpijn, concentratieproblemen, vermoeidheid en keel- en neusklachten
 • Goed imago van uw bedrijf

Referenties van commerciële organisaties

Producten voor commerciële organisaties

Wilt u meer weten over onze maatwerkoplossingen? Neem dan contact met ons op!