Taal
  • Expert op het gebied van luchtzuivering
  • Wereldwijd oplossingen op maat
  • Al 49 jaar ervaring
  • Expert op het gebied van luchtzuivering
  • Wereldwijd oplossingen op maat
  • Al 49 jaar ervaring

Gebouwgebonden luchtreiniging

Om veilige lucht te garanderen in uw gebouw dient u te zorgen voor minimaal vijf luchtwissels per uur. Besmetting door bacteriën en virussen wordt hierdoor geminimaliseerd. Er zijn twee manieren waarop u voldoende luchtwissels kunt bereiken:

 

  1. De lucht kan via het ventilatiesysteem ververst worden. In dat geval dient uw bestaande ventilatiesysteem een grotere capaciteit te krijgen zodat er meer lucht gewisseld kan worden (vuile lucht eruit, schone lucht erin).
  2. Wanneer we een luchtreinigingssysteem aan het ventilatiesysteem toevoegen dan hoeft het ventilatiesysteem niet uitgebreid te worden. De lucht wordt door de luchtreiniger gefilterd van vervuilingen als virussen, bacteriën, fijnstof, pollen, etc. Met deze gebouwgebonden installatie heeft u dus twee oplossingen in één. Via de inzet van professionele luchtreiniging bieden we een snelle en gemakkelijke complementaire oplossing om tóch voldoende veilige lucht te genereren.

Omdat geen gebouw hetzelfde is leveren we een modulaire oplossing op maat. Euromate is tenslotte al meer dan 47 jaar specialist op het gebied van luchtreiniging en samen met onze partner Air Group bieden wij ook expertise in ventilatiesystemen. We werken vaak samen met de bestaande huisinstallateur, zodat u helemaal ontzorgd wordt. Neem contact met ons op voor een oplossing op maat voor uw gebouw.

Wilt u meer weten over deze gebouwgebonden oplossingen?

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vul uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk.