Skip links

Onze werkwijze

U wilt een oplossing voor uw binnenluchtvervuiling en bent bij Euromate terechtgekomen. Wij bieden luchtreinigers die zorgen voor een schone omgeving in kleinere ruimtes zoals kantoren, scholen, tandartsen, schoenmakers, fysiotherapeuten, schoonheidssalons, etc. Daarnaast hebben wij ook voor industriële hallen een oplossing voor allerlei soorten vervuiling.

U heeft vertrouwen in de aangeboden oplossing van Euromate en wij gaan samen met u het traject opstarten. Wat kunt u dan van ons verwachten? Aangezien een traject voor kleinere ruimtes (comfort) aanzienlijk korter is dan dat voor industrie zullen we hieronder de twee verschillende varianten uitleggen.

Comfort Traject

Persoonlijke inventarisatie: We starten ons traject altijd met persoonlijk contact. Dit kan via de telefoon, Skype, Zoom of Teams. We praten dan samen over de betreffende ruimte(s) en de specifieke situatie in die omgeving (denk hierbij aan de grootte van de ruimte, aanwezigheid van een ventilatiesysteem, soort plafond en vooral de soorten vervuiling zoals geuren, gassen, stof, bacteriën en virussen, etc).

Persoonlijk bezoek: Wanneer het gewenst of nodig is dat er een adviseur uw locatie komt bezoeken zodat er advies op maat gegeven kan worden, dan wordt er samen met u een bezoekafspraak gepland op een dag en tijd die voor u past.

Offerte maken en opvolgen: Wanneer u na het contactmoment (digitaal, per telefoon of fysiek bezoek) voldoende geïnformeerd en overtuigd bent dat Euromate u de oplossing voor uw specifieke ruimte kan bieden, dan zal er een offerte voor u uitgewerkt worden.

Wij kunnen zowel koop, huur, PAAS en lease aanbieden, dit verschilt wel per product maar vraag vooral naar de gewenste wijze die u het beste past. We zullen u de offerte per e-mail sturen en volgen het telefonisch op om te kijken of er nog vragen zijn of aanpassingen nodig zijn.

Offerte wordt order: Wanneer u akkoord bent met de offerte dan kunt u uw handtekening plaatsen en ons een kopie/foto ervan terug mailen. De order wordt dan gelijk voor u doorgevoerd. U krijgt een orderbevestiging waarop ook een verwachte leverdatum staat.

Montage bij u op locatie: Wanneer de dag aanbreekt dat de luchtreiniger bij u geleverd wordt, dan komt een Euromate-monteur deze bij u installeren/afleveren. We leveren de luchtreinigers als inbouwmodel of model op (verrijdbare) standaard. Wanneer u heeft gekozen voor een inbouwmodel zal de monteur de luchtreiniger op de gewenste positie in de ruimte monteren. Vervolgens wordt uitgelegd hoe u de luchtreiniger kunt bedienen. Na het installeren wordt alles weer keurig opgeruimd zodat uw de werkzaamheden gelijk weer kunt hervatten.

Service: Om uw luchtreiniger optimaal te laten werken en in goede conditie te houden hebben we met u een ‘service-frequentie’ afgesproken in het offerte traject. Dit kan bijvoorbeeld 1x in de 16 weken zijn of 2x per jaar, etc. Het aantal servicebeurten per jaar hangt af van de hoeveelheid vervuiling in de ruimte. U kunt zich voorstellen dat uw filters regelmatig vervangen moeten worden. Er wordt door onze service-afdeling ruim op tijd een afspraak met u gepland om de service uit te voeren.

Garantie: De garantieperiode voor een VisionAir Blue Line luchtreiniger is 5 jaar wanneer er ook voor 5 jaar een servicecontract is afgesloten. Dankzij de Europese onderdelen en frequente service kunt u zeker zijn dat uw luchtreiniger jarenlang perfect blijft functioneren. Veel van onze klanten hebben deze luchtreiniger al meer dan 10 jaar hangen, waarbij hij nog steeds naar behoren werkt.

Facturatie: Nadat de luchtreiniger gemonteerd is zult u een factuur ontvangen. De facturatie zal aangepast zijn aan de keuze die u heeft gemaakt in het offerteproces (koop, huur, PAAS, etc).

Aftersales: Enkele weken na de montage zal onze aftersales afdeling u bellen om naar uw ervaringen te vragen. Mochten er dan nog vragen zijn dan kunt u deze gelijk stellen. Uiteraard kunt u ons ook altijd zelf bellen wanneer u vragen heeft.

Industrie Traject

Persoonlijk inventarisatie: We starten ons traject altijd met persoonlijk contact. Vanwege de aard van uw organisatie komen we altijd naar u toe om samen de ruimte(s) te kunnen bekijken. We plannen samen met u het bezoek in zodat het goed in uw agenda past. Tijdens het bezoek praten we over de betreffende ruimte(s) en de specifieke situatie in die omgeving (denk hierbij aan grootte van de ruimte, aanwezigheid van een ventilatiesysteem, soort productie/werkzaamheden en vooral de soorten vervuiling zoals fijnstof, geuren en gassen, etc).

Stofmeting en evaluatie: In industriële omgevingen voeren wij indien nodig een stofmeting uit om de fijnstofvervuiling goed voor u in beeld te brengen. Met de uitslagen van de metingen maken wij voor u een evaluatie die wij wederom persoonlijk met u doornemen.

Offerte maken en opvolgen: Wanneer u na dit bezoek voldoende geïnformeerd bent en overtuigd bent dat Euromate u de oplossing voor uw specifieke ruimte(s) kan bieden, dan zal er een offerte voor u uitgewerkt worden. Wij kunnen zowel koop en PAAS aanbieden, dit verschilt wel per product maar vraag vooral naar de gewenste wijze die u het beste past. We zullen u de offerte per e-mail sturen en volgen het telefonisch op om te kijken of er nog vragen zijn of aanpassingen nodig zijn.

Offerte wordt order: Wanneer u akkoord bent met de offerte dan kunt u uw handtekening plaatsen en ons een kopie/foto ervan terugmailen. De order wordt dan gelijk voor u doorgevoerd. U krijgt een orderbevestiging waarop ook een verwachte leverdatum staat.

Montage bij u op locatie: Wanneer de precieze installatiedatum bekend is wordt deze aan u doorgegeven, zo kunt u de nodige voorbereidingen treffen zoals een hoogwerker beschikbaar hebben etc. Onze installatiemonteurs komen op het afgesproken tijdstip de luchtreinigers installeren en zullen u uitleggen hoe ze werken. Na het installeren wordt alles weer keurig opgeruimd zodat uw de werkzaamheden gelijk weer kunt hervatten.

Service: Om uw luchtreiniger optimaal te laten werken en in goede conditie te houden hebben we met u een ‘service-frequentie’ afgesproken in het offertetraject. Dit kan bijvoorbeeld 1x in de 12 weken zijn of 2x per jaar, etc. Het aantal servicebeurten per jaar hangt af van de hoeveelheid vervuiling in de ruimte. U kunt zich voorstellen dat uw filters regelmatig vervangen moeten worden om de lucht steeds efficiënt te blijven zuiveren. Er wordt door onze service-afdeling ruim op tijd een afspraak met u gepland om de service uit te voeren.

Facturatie: Nadat de luchtreiniger gemonteerd is zult u een factuur ontvangen. De facturatie zal aangepast zijn aan de keuze die u heeft gemaakt in het offerteproces (koop, PAAS, etc).

Aftersales: Enkele weken na de montage zal onze aftersales afdeling u bellen om naar uw ervaringen te vragen. Mochten er dan nog vragen zijn dan kunt u deze ook gelijk stellen. Uiteraard kunt u ons ook altijd zelf bellen wanneer u vragen heeft.