Skip links

De unieke werking van een VisionAir Blue Line Microbefree Global

De VisionAir Blue Line MicrobeFree Global is het paradepaardje van Euromate en tegelijk een echte alleskunner. Deze state-of-the-art luchtreiniger is niet alleen mooi om naar te kijken; het zit ook vol met innovatieve technologie die de binnenlucht zuivert van de kleinste luchtvervuiling. Maar hoe zit nu exact de unieke werking van een VisionAir Blue Line MicrobeFree Global in elkaar?

Deze luchtreiniger is niet zomaar een ventilator met een filtertje. Dit apparaat werkt op basis van recirculatie-technologie welke de lucht in de ruimte in beweging zet, gezuiverd wordt van vervuilende deeltjes en waardoor de warmte door de ruimte verspreid wordt. Ook ontsnapt er geen lucht door de uitstekende afdichting binnen het apparaat. Hierdoor is de efficiëntie hoog en gaat er geen vervuiling langs het filter.

Het Finse onderzoeksinstituut VTT heeft de VisionAir Blue Line MicrobeFree Global getest op zijn werking en bevestigt de effectiviteit. Daarnaast concludeert TNO dat de VisionAir Blue Line MicrobeFree coronadeeltjes uit de lucht kan filteren.

De VisionAir Blue Line MicrobeFree Global bevat een uniek filterpakket dat de binnenlucht in drie fasen reinigt.

Fase 1: het Voorfilter Blue Line vangt de grotere deeltjes van stof en andere vervuilende zaken zoals haren en huidschilfers.

Fase 2: het HM Blue Line filter (HEPA) filtert deeltjes tot 99,9%. Deze efficiëntie wordt bereikt dankzij het grote filteroppervlak, een lage luchtweerstand en een hoog filtervermogen, zelfs op kleine deeltjes.

Fase 3: tenslotte absorbeert het AC Pleated nafilter onaangename geuren en gassen. Als laatste wordt een Silver Ion filter en UV-C licht toegevoegd om de resterende virussen en bacteriën in de lucht onschadelijk te maken.

Een VisionAir Blue Line MicrobeFree Global heeft een debiet van maar liefst 636 m3/h. Dit geeft de verwerking van vervuilde lucht per uur aan. Reiniging van de lucht met deze cijfers is ongeëvenaard goed. In combinatie met een aantal slimme features kan deze luchtreiniger naar persoonlijke voorkeuren worden ingeregeld. Zo zorgt een timer voor de mogelijkheid om de ventilatorsnelheid en tijdstippen te programmeren. Van zuinig en stil overdag naar stevige reiniging in de nacht, of andersom. Ook kan een aanwezigheidssensor reiniging faciliteren als het beweging in de ruimte ziet. Daarnaast zijn er nog talloze mogelijkheden en opties om de luchtreiniger nog meer naar behoefte in te richten.

Euromate heeft met de VisionAir Blue Line MicrobeFree Global een technologisch hoogstandje voor een goede prijs en optimaal comfort. Ook voor andere specifieke problemen heeft Euromate een passende oplossing. Wilt u meer informatie? Vul dan het onderstaande formulier in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees Interacties