Skip links

Vijf jaar garantie op luchtreiniger VisionAir Blue Line

Euromate is al ruim 45 jaar specialist op het gebied van luchtreiniging. Met onze R&D afdeling, productie- en assemblagelijn en installatie- en onderhoudsafdeling hebben we alles in eigen beheer. Hierdoor kunnen we de constante kwaliteit van onze professionele luchtreinigers garanderen.

Schone binnenlucht voor iedereen
We geloven dat schone binnenlucht een substantieel recht is voor iedereen en dat het de basis is voor een gelukkig en gezond leven. Vanuit deze missie vinden we het belangrijk dat onze klanten erop kunnen vertrouwen dat zij in een veilige en gezonde omgeving werken.

Europese onderdelen
We werken altijd met Europese onderdelen omdat ze kwalitatief hoogwaardig zijn en voor een lange levensduur van onze luchtreinigers zorgen. Dit is ook belangrijk in het kader van de duurzaamheid die in onze bedrijfsvoering nagestreefd wordt.

Vijf jaar garantie
Juist omdat de kwaliteit zo hoog is, krijgen onze klanten vijf jaar garantie op de VisionAir Blue Line. Deze luchtreiniger wordt momenteel door veel organisaties ingezet aangezien hij zeer effectief is tegen het coronavirus. De garantie is geldig in combinatie met een onderhoudscontract.

Regelmatig onderhoud belangrijk
Door regelmatig onderhoud, afgestemd op de behoefte van de klant, zorgen onze monteurs ervoor dat de kwaliteit van de luchtreinigers gewaarborgd blijft. Hierdoor zijn onze klanten langdurig verzekerd van schone binnenlucht!

Contact
Wilt u meer weten? Neem dan contract op via request@euromate.com of bel met Christian Kuiperij via 076-5789592.

Lees Interacties