Skip links

Ultrafijne partikeltjes zijn extra schadelijk omdat ze door het filter van de longen heen gaan

luchtreiniger

Bijgevoegd een interessant artikel uit het tijdschrift Spiegelbeeld. Het geeft goed weer waarom (ultra)fijnstof zo schadelijk voor ons is en luchtreiniging noodzakelijk is.

“……..Behalve op straat hebben we ook in huis te maken met luchtvervuiling. Voor bestaande woningen zijn er hoogwaardige luchtreinigers op de markt, die de lucht in huis kunnen reinigen. Belangrijk bij de keus voor zo’n luchtreiniger, of het naast de vervelende geurtjes, stof, rook, pollen, bacteriën, virussen en schimmels, ook de kleinste in de lucht zwevende deeltjes verwijdert, namelijk de fijnstof en het ultra-fijnstof (0,01 tot 1,0 micron)……….” (Bron: Spiegelbeeld, download artikel)

In het artikel wordt vooral gesproken over het binnenklimaat in een thuisomgeving. Echter, veel mensen zitten in verhouding langer binnen ‘op het werk’ dan in een ’thuisomgeving’. Met allerlei gezondheidsklachten tot gevolg. Het is daarom belangrijk om juist in een werksituatie de lucht te reinigen. Euromate heeft een luchtreiniger ontwikkeld die ultra-fijnstof en binnenluchtvervuiling in 3 fases (filterprincipes) uit de lucht filtert en voldoende capaciteit heeft om een kantoorruimte volledig te kunnen reinigen.

Meer weten over deze luchtreiniger? Download de brochure via onderstaand formulier:

Lees Interacties