Skip links

Zorg voor een gezonde werkomgeving met schone binnenlucht
De Pure Air Shield 3300 en VisionAir Blue Line MicrobeFree zijn bewezen effectieve luchtreinigers om virussen, zoals SARS-Cov-2 (Coronavirus-COVID-19), uit de lucht te minimaliseren. Mensen die praten, kuchen, hoesten, ademen en hijgen (door sporten) stoten deeltjes uit (aerosolen). Deze miniscuul kleine druppeltjes kunnen drager zijn van allerlei soorten vervuiling, waaronder virussen en bacteriën. Het inademen van aerosolen kan dus voor besmetting zorgen, des te belangrijker dat deze deeltjes uit de lucht gefilterd worden.

  • de Pure Air Shield 3300 is geschikt voor een range van 50-200 m2
  • de VisionAir Blue Line is geschikt voor een range van 18-80 m2

De range is afhankelijk van de activiteit in de ruimte, het aantal mensen, plafondhoogte, etc.

Brochure aanvraag PAS 3300

Klik hier!

Brochure aanvraag VisionAir Blue Line

Klik hier!

Meer informatie

Klik hier!

Rutte luchtreiniging

Wij weten dat er iets in de lucht hangt en willen iedereen graag helpen om dit op te lossen. De Pure Air Shield 3300 en VisionAir Blue Line MicrobeFree zijn effectieve luchtreinigers om virussen, zoals SARS-Cov-2 (Coronavirus/COVID-19), in de binnenlucht te minimaliseren.

De werking van onze apparaten is bewezen effectief en onafhankelijk beoordeeld door internationaal erkende onderzoeksinstituten. Overal waar mensen actief zijn worden aerosolen uitgestoten. Onze producten filteren deze aerosolen uit de lucht, waardoor virussen en bacteriën veel minder kans krijgen om mensen te besmetten.

Niet alleen nu, maar ook in de toekomst is schone lucht een voorwaarde voor een gezonde werksituatie. In kantoren, warehouses, grote fabrieken en op scholen. Schone lucht komt niet zomaar uit de lucht vallen. Investeer nu in schone lucht!

Belangrijkste voordelen van de luchtreinigers

  • Zowel de Pure Air Shield 3300 als de VisionAir Blue Line MicrobeFree zijn beschikbaar als mobiele units en kunnen dus verplaatst worden
  • Beide apparaten zijn uitvoerig getest en gecertificeerd en daardoor bewezen effectief
  • Tot wel 99,95% van de vervuiling zoals virussen, bacteriën en (fijn)stof wordt continu uit de lucht gefilterd
  • 5 jaar garantie in combinatie met een onderhoudscontract
  • Gebruik van Europese onderdelen waardoor een lange levensduur gewaarborgd wordt

 

Meer weten?
Voor advies neemt u gemakkelijk contact met ons op. Als u het formulier hiernaast invult dan nemen we op werkdagen binnen 24 uur contact met u op. In onze blogs leest u nog veel meer over luchtreiniging.