Skip links

Zorg voor een gezonde werkomgeving met schone binnenlucht
De Pure Air Shield 3300 en VisionAir Blue Line MicrobeFree zijn bewezen effectieve luchtreinigers om virussen, zoals SARS-Cov-2 (Coronavirus) en griep uit de lucht te minimaliseren. Mensen die praten, kuchen, hoesten, ademen en hijgen (door sporten) stoten deeltjes uit (aerosolen). Deze miniscuul kleine druppeltjes kunnen drager zijn van allerlei soorten vervuiling, waaronder virussen en bacteriën. Het inademen van aerosolen kan dus voor besmetting zorgen, des te belangrijker dat deze deeltjes uit de lucht gefilterd worden.

  • de Pure Air Shield 3300 is geschikt voor een range van 50-200 m2
  • de VisionAir Blue Line is geschikt voor een range van 18-80 m2

De range is afhankelijk van de activiteit in de ruimte, het aantal mensen, plafondhoogte, etc.

Brochure aanvraag PAS 3300

Klik hier!

Brochure aanvraag VisionAir Blue Line

Klik hier!

Meer informatie

Klik hier!

 

 

 

Je ventilatie op orde brengen om besmettings-risico’s te verkleinen? Zo makkelijk is dat helemaal niet! Een ventilatiesysteem aanpassen is een ingewikkelde en prijzige klus!

De oplossing: Mobiele luchtreiniging toevoegen aan de ruimte en dat voor de kosten van 1 kopje koffie per dag!

De Pure Air Shield 3300 en VisionAir Blue Line MicrobeFree zijn effectieve luchtreinigers om virussen, zoals SARS-Cov-2 (Coronavirus/COVID-19), in de binnenlucht te minimaliseren.

De werking van onze apparaten is bewezen effectief en onafhankelijk beoordeeld door internationaal erkende onderzoeksinstituten. Overal waar mensen actief zijn worden aerosolen uitgestoten. Onze producten filteren deze aerosolen uit de lucht, waardoor virussen en bacteriën veel minder kans krijgen om mensen te besmetten.

Niet alleen nu, maar ook in de toekomst is schone lucht een voorwaarde voor een gezonde werksituatie. In kantoren, warehouses, grote fabrieken en op scholen. Schone lucht komt niet zomaar uit de lucht vallen. Investeer nu in schone lucht!

Vanaf 2 euro per leerling per maand wordt een lokaal voorzien van een luchtreiniger welke continu de lucht zuivert van bacteriën en virussen, zoals SARS-CoV-2.

Nieuwe wetgeving in België voor ventilatie-zuiveringssystemen

Vanaf 28 mei moeten fabrikanten bepaalde regels volgen voor het op de markt brengen van systemen voor luchtzuivering in strijd tegen Covid-19. Deze regels worden vastgelegd in een nieuw ministerieel besluit en moeten zorgen voor een beter overzicht en controle van het aanbod. Dit besluit bepaalt de normen waaraan ventilatie-zuiveringssystemen voor openbare ruimten moeten voldoen en verbiedt systemen die een gezondheidsrisico inhouden.

Euromate’s Luchtreinigers goedgekeurd
De luchtreinigers van Euromate voldoen aan deze regels en zijn veilig bevonden. U kunt onze luchtreinigers dan ook terugvinden op de Lijst van gecontroleerde en toegestane ventilatiezuiveringsproducten tegen COVID-19.

Belangrijkste voordelen van de luchtreinigers

  • Zowel de Pure Air Shield 3300 als de VisionAir Blue Line MicrobeFree zijn beschikbaar als mobiele units en kunnen dus verplaatst worden
  • Beide apparaten zijn uitvoerig getest en gecertificeerd en daardoor bewezen effectief
  • Tot wel 99,95% van de vervuiling zoals virussen, bacteriën en (fijn)stof wordt continu uit de lucht gefilterd
  • 5 jaar garantie in combinatie met een onderhoudscontract
  • Gebruik van Europese onderdelen waardoor een lange levensduur gewaarborgd wordt

Meer weten?
Voor advies neemt u gemakkelijk contact met ons op. Als u het formulier hiernaast invult dan nemen we op werkdagen binnen 24 uur contact met u op. In onze blogs leest u nog veel meer over luchtreiniging.

Tips voor een coronaproof kantoor of werkomgeving

Onze adviseurs krijgen steeds vaker de vraag hoe de binnenlucht van een kantoor of werkomgeving coronaproof gemaakt kan worden. En wat goede ventilatie nou eigenlijk inhoudt. Wat ons betreft zijn ventilatie en luchtreiniging onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij delen graag een aantal tips waarmee u stap voor stap aan de slag kunt gaan.

1. Inventariseer de mogelijkheden op het gebied van ventilatie
2. Zorg voor voldoende verse buitenlucht
3. Zorg ervoor dat vervuilde binnenlucht niet recirculeert
4. Investeer in goede luchtreiniging
5. Laat u goed adviseren

Lees alles over het coronaproof maken van je kantoor of werkomgeving…