Skip links

Door TNO en VTT bewezen: VisionAir Blue Line effectief tegen coronavirus!

Recent onafhankelijk onderzoek van het gerenommeerde Finse VTT en conclusie van TNO tonen aan dat de VisionAir Blue Line MicrobeFree met hoge efficiëntie het coronavirus uit de lucht zuivert!

Virussen zoals COVID-19 kunnen zichzelf niet verspreiden. Daarvoor hebben ze een vervoerder nodig zoals een aerosol, welke uitgestoten worden door o.a. mensen die praten, kuchen, hoesten en ademen. De diameter van een Corona-virus-deeltje, dat vervoerd wordt door een aerosol, is afhankelijk van de luchtvochtigheid maar kan nooit kleiner zijn dan 0,12 µm. De VisionAir Blue Line MicrobeFree luchtreiniger vangt tot wel 99% van alle deeltjes die groter zijn 1 µm af. In het rapport wordt zelfs gesproken over dat “de worst case efficiëntie waarmee deeltjes worden gefilterd boven de 97% ligt voor deeltjes van 0.1 µm”. De efficiëntie is echter door getest met deeltjes die nog kleiner zijn. Hierdoor wordt geconcludeerd dat de VisionAir Blue Line MicrobeFree door aerosolen vervoerde corona-deeltjes afvangt in zijn filter.

Neem contact met ons op en minimaliseer de verspreiding van COVID-19!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

De VisionAir Blue Line MicrobeFree is de luchtreiniger om Corona uit de lucht te minimaliseren. Mensen die praten, kuchen, hoesten en ademen (en zo aerosolen vormen) gebeurt overal. En daarom past deze luchtreiniger in talloze situaties!

In het hart van deze luchtzuiveraar zit een speciaal filterpakket wat er voor zorgt dat kleine deeltjes uit de lucht worden gefilterd. Een kleine greep uit de vele deeltjes die het MicrobeFree filterpakket zuivert:

  • bacteriën en virussen (waaronder het Corona-virus)
  • aerosolen en (fijn)stof
  • kwik, porselein en keramische deeltjes
  • dampen van o.a. chemische ontsmettingsmiddelen
  • vervelende geuren

Offerte aanvraag VisionAir Blue Line

Vraag aan!

Brochure aanvraag VisionAir Blue Line

Vraag aan!

Over TNO

TNO is een onafhankelijke onderzoeksorganisatie. Het verbindt mensen en kennis om innovaties te creëren die het welzijn van de samenleving duurzaam versterken. Door onderzoek van TNO worden producten getest op effectiviteit en performance.

Over VTT

Het VTT Technical Research Centre of Finland is een zeer gerenommeerd en onafhankelijk onderzoeksinstituut uit Scandinavië. Zij hebben als doel om internationale kennis te verbinden aan innovaties die de wereld beter maken. Ook zij hebben de VisionAir Blue Line MicrobeFree van Euromate zelfstandig getest op effectiviteit en performance.