Skip links

Reken af met stofoverlast

Stofoverlast is een veelvoorkomend probleem bij bedrijven in met name de industriële en logistieke sector. Het stof dat vrijkomt tijdens de productie van hout, beton of bijvoorbeeld metaal brengt vele negatieve effecten met zich mee en is zelfs gevaarlijk voor de gezondheid van u en uw medewerkers! Herkent u zich in dit probleem? Tijd om hier wat tegen te doen. Gelukkig biedt professionele stofafzuiging van Euromate dé oplossing voor deze problemen, zoals stofafzuiging in de werkplaats of afzuiging voor houtbewerking.

De voordelen van de afzuiging van stof

Het afzuigen van stof brengt voor veel bedrijven enorme voordelen met zich mee. Zie bijvoorbeeld onze referenties voor de positieve ontwikkelingen van bedrijven die Euromate heeft geholpen aan goede stofafzuiging. Naast het tegengaan van stofoverlast kunt u zo ook indirect besparen op andere kosten. Zo creëert u een gezondere werkomgeving voor uzelf, uw medewerkers, klanten en hebben machines minder last van uitval. Onderstaand een opsomming van voordelen die onze oplossingen teweegbrengen en waar we trots op zijn:

  • Een schone binnenlucht en daardoor een gezonde werkomgeving
  • Een besparing tot wel 70% op schoonmaakkosten
  • Bespaar tot 30% op energieverbruik en op onderhoudskosten
  • Een verminderd ziekteverzuim tot maar liefst maximaal 40%

 

Meer weten?

Voor advies neemt u gemakkelijk contact met ons op. Als u het formulier hiernaast invult dan nemen we op werkdagen binnen 24 uur contact met u op. In onze blogs leest u nog veel meer over luchtreiniging.

Stofoverlast tegengaan met effectieve luchtreinigers

Het probleem van het vrijkomen van de verschillende vormen van stof speelt met name een rol bij het produceren en vervoeren van verschillende goederen. Personeel krijgt vaak last van het vrijkomen van houtstof, fijnstof, droog stof of sluierstof. Zo zijn houtbewerkingsbedrijven, metaalbewerkingsbedrijven, textiel verwerkingsbedrijven of meubelmakerijen vaak de dupe van deze problematiek.

Om dit probleem grondig aan te pakken is dan ook een professionele stofafzuiging vereist. Euromate biedt de oplossing met haar kwalitatief hoogwaardige luchtreiniging producten. Deze producten zijn gespecialiseerd in het afzuigen van stof en voor iedere situatie biedt Euromate een oplossing. Van industriële stofafzuiging in grote magazijnen tot luchtreinigers in kantoren en andere kleinere ruimtes.

Stofafzuiging voor wie?

Er zijn verschillende mogelijkheden om de stofoverlast tegen te gaan. Hierbij is er altijd een oplossing op maat te vinden voor ieder bedrijf. Zo kunt u het beste HF stofafzuiging of de Dust Free Industrial gebruiken voor het verwijderen van stof, rook, geur en andere vervuilers in magazijnen en grote bedrijfshallen. Een compactere stof oplossing nodig? Ook daarvoor heeft Euromate stofafzuiging op maat beschikbaar. Voor iedere situatie is er wel een oplossing, neem vrijblijvend eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Onze werkwijze

Bij Euromate staan we erop om organisaties te helpen de kwaliteit van de binnenlucht te waarborgen. Wij geloven erin dat schone binnenlucht een substantieel recht is voor iedereen. Euromate creëert een gezonde leef- en werkomgeving door kwalitatief hoogwaardige stof oplossingen aan te bieden. Dankzij meer dan 45 jaar aan ervaring en expertise realiseren we effectieve oplossingen.

Om u de kwaliteit van onze producten te garanderen bieden wij een uitstekende servicedienst. Hiermee verlengen we de levensduur van de apparatuur en ontzorgen wij u met complete luchtreiniging.

Dit zeggen onze klanten:

“Op jaarbasis maken de luchtreinigers het mogelijk meer dan 200 kilo fijnstof te filteren uit de lucht!”

De heer Carlo van Hoey, Plant Manager bij Chep in Bornem (België)

 

“We zijn onder de indruk van de prestaties van de Euromate-oplossing. De luchtmetingen tonen ons een stofreductie van bijna 80%!”

De heer René Fellmann, CEO van Competec Logistik

Branches die problemen ervaren met (fijn) stof

Industrie

Grote industriële ruimtes waarin stofafzuiging gewenst is

Kantoor | Educatie

Ruimtes waarin problemen ontstaan door (fijn) stof

Thuis

Verbeter de luchtkwaliteit in uw huis

Zorg | Medisch

Geen last van stof bij behandelingen