Skip links

Schoenmakerij Bergen kiest voor een gezonde werkomgeving!

Voor goed onderhoud moet je bij een vakman zijn. Schoenen moeten goed zitten en ze moeten er strak uitzien. Dat is waar Jasmin Sisanovic, van Schoenmakerij Bergen, voor staat. Klanten kunnen rekenen op een eerlijk en goed advies. Soms kunnen schoenen niet gemaakt worden, maar vaak is herstel mogelijk waardoor de schoenen weer als nieuw gedragen kunnen worden.

De uitdaging
Kwaliteit en het opbouwen van een hechte klantenkring zijn dé uitgangspunten voor Schoenmakerij Bergen. Maar voor Jasmin telt ook het welzijn van zijn collega’s en zichzelf. Het werk al schoenmaker brengt ook gezondheidsrisico’s met zich mee. Bij het schuren van de schoenen komt veel stof vrij. Uiteraard zijn de machines voorzien van afzuiging, maar dit werkt niet voldoende. Jasmin Sisanovic: “We werken met spuitbussen, lijm en andere chemicaliën. We staan grote delen van de dag in die dampen. Het gaat direct je longen in. Nu ondervinden wij nog geen klachten, maar hoe is dat over een aantal jaren?” Jasmin werd benaderd door Euromate. Een afspraak met adviseur Gerard Boomer volgde. “De gedachte aan een schone werkomgeving was voor mij reden genoeg voor het maken van een afspraak” vertelt Jasmin Sisanovic.

De oplossing
Jasmin vertelt: “Het verhaal over de reiniging van binnenlucht was helder en duidelijk overbracht. Ik was overtuigd en koos voor een gezonde werkplek met schone lucht. Ook al hebben we nu geen concrete gezondheidsklachten, als we geen maatregelen treffen zullen we het na een aantal jaren zeker merken o.a. ten aanzien van onze longen.” De luchtreiniger hangt boven de balie en staat eigenlijk altijd aan. Soms als de dampen of stofvorming wat heviger wordt de luchtreiniger een stand hoger gezet, dat gaat gemakkelijk met de afstandsbediening en de lucht is dan snel weer schoon.

Schoenmakerij Bergen sloot ook een onderhoudscontract af zodat zij altijd verzekerd zijn van een goed werkende luchtreiniger. “Bij mij in het vak is het allerbelangrijkste aspect tussen klant en leverancier de service. Gerard Boomer heeft ons tot in de puntjes uitgelegd hoe de luchtreiniger werkt en wat wij kunnen verwachten. We zijn zeer tevreden over het product en de service van Euromate” besluit Jasmin Sisanovic.

 

 

 

 

 

Lees ook de complete Referentie Schoenmakerij Bergen

Bent u ook geïnteresseerd in schone, gereinigde lucht in uw schoenmakerij? Neem eens vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees Interacties