Skip links

Bij Schoenmakerij Bergen tref je in Jasmin Sisanovic een vriendelijke, jonge ambachtsman die hard zijn best doet om een hoge kwaliteit te realiseren. Voor goed onderhoud moet je bij een vakman zijn. Schoenen moeten goed zitten en ze moeten er strak uitzien. Dat is waar Jasmin Sisanovic voor staat. Klanten kunnen rekenen op een eerlijk en goed advies. Soms kunnen schoenen niet gemaakt worden, maar vaak is herstel mogelijk waardoor de schoenen weer als nieuw gedragen kunnen worden. De grootst mogelijke zorg wordt besteed aan het herstel. Jasmin voert zijn vak met passie uit. En dat is terug te zien in de kwaliteit van het herstel. Schoenmakerij Bergen is aangesloten bij het Schoenmakers Gilde. Naast de eigen verworven ervaring garandeert het Schoenmakers Gilde de kwaliteit van het reparatieproces. Bovendien biedt het de mogelijkheid om te werken met de originele materialen van van Bommel, van Lier, Greve en Avang. Naast schoenhersel, verkoopt Schoenmakerij Bergen ook lederen riemen en portemonnees, pantoffels, schoencrème, tassen, slippers, wandelstokken, schoenfournituren, veters en verschillende inlegzolen.

DE UITDAGING

Kwaliteit en het opbouwen van een hechte klantenkring zijn dé uitgangspunten voor Schoenmakerij Bergen. Maar voor Jasmin telt ook het welzijn van zijn collega’s en zichzelf. Het werk al schoenmaker brengt ook gezondheidsrisico’s met zich mee. Bij het schuren van de schoenen komt veel stof vrij. Uiteraard zijn de machines voorzien van afzuiging, maar dit werkt niet voldoende. Jasmin Sisanovic: “We werken met spuit- bussen, lijm en andere chemicaliën. We staan grote delen van de dag in die dampen. Het gaat direct je longen in. Nu ondervinden wij nog geen klachten, maar hoe is dat over een aantal jaren?” Jasmin werd benaderd door Euromate. Een afspraak met adviseur Gerard Boomer volgde. “De gedachte aan een schone werkomgeving was voor mij reden genoeg voor het maken van een afspraak” vertelt Jasmin Sisanovic.

DE OPLOSSING

Jasmin vertelt dat Gerard Boomer het verhaal over de reiniging van binnenlucht helder en duidelijk overbracht. “Ik was overtuigd en koos voor een gezonde werkplek met schone lucht. Ook al hebben we nu geen concrete klachten, als we geen maatregelen treffen zullen we het na een aantal jaren zeker merken o.a. ten aanzien van onze longen.” Jasmin Sisanovic: “De luchtreiniger hangt boven de balie en staat eigenlijk altijd aan. Soms als de dampen of stofvorming wat heviger worden zetten we de luchtreiniger een stand hoger, dat gaat gemakkelijk met de afstandsbediening en de lucht is dan snel weer schoon.” Schoenmakerij Bergen sloot ook een onderhoudscontract af zodat zij altijd verzekerd zijn van een goed werkende luchtreiniger. “Bij mij in het vak is het allerbelangrijkste aspect tussen klant en leverancier de service. Gerard Boomer heeft ons tot in de puntjes uitgelegd hoe de luchtreiniger werkt en wat wij kunnen verwachten. We zijn zeer tevreden over het product en de service van Euromate” besluit Jasmin Sisanovic.

PRODUCTFEITEN

Producten: 1x VisionAir2 ElectroMax
Onderhoud: 4x per jaar

“Ik denk puur aan de gezondheid van onze medewerkers en mijzelf!”

“We zijn zeer tevreden over het product en de service van Euromate.”

De heer Jasmin Sisanovic, eigenaar van schoenmakerij Bergen

VISIONAIR INBOUW

De VisionAir luchtreiniger van Euromate verbetert de kwaliteit van de binnenlucht aanzienlijk. Daarnaast wordt de lucht gerecirculeerd. Vervuilde binnenlucht wordt gereinigd en schone lucht wordt opnieuw de ruimte ingeblazen. Zo gaat er geen kostbare verwarmde of gekoelde lucht verloren.

Kenmerken van de VisionAir:
• Effectieve afzuiging en filtratie
• Groot bereik
• Bevestigingsopties: muur, vloer of plafond
• Geluidsarm
• Gebruiksvriendelijk
• Tijdloos ontwerp
• Energiezuinig

Het moderne design van de VisionAir past in ieder interieur. Bovendien maakt de luchtreiniger weinig geluid en is zeer gebruiksvriendelijk. Om een extra frisse geur door de ruimte te verspreiden, kunnen de luchtreinigers worden uitgerust met FreeBreeze geurpatronen.

Meer weten?
Als u het formulier hiernaast invult nemen we op werkdagen binnen 24 uur contact met u op