Skip links

Jong, modern en innovatief. Voor loophulpmiddelen in de regio Haaglanden ontwerpt Robert Schilte Orthopedie alle passende schoentechnische voorzieningen. In de orthopedische branche worden passende schoentechnische voorziening- en ontworpen en geproduceerd. Daarbij wordt met verschillende materialen gewerkt zoals lijm en kunststof. Ook komt de nodige (fijn)stof vrij. Dat alles bij elkaar is schadelijk voor de gezondheid, zeker als je hiermee dagelijks in aanraking komt.

DE UITDAGING

Robert Schilte Orthopedie is een jong, modern en innovatief bedrijf dat zich dagelijks bezig houdt met voetklachten en daarbij behorende oplossingen. In 2005 is de heer Schilte gestart en in de daaropvolgende jaren heeft hij een netwerk opgebouwd van specialisten, huisartsen en fysiotherapeuten die patiënten graag naar hem doorverwijzen. Een kwestie van vertrouwen en vakmanschap. De heer Robert Schilte: “Toen ik begon in 2005 werkte ik nog alleen. Er was wel een zuiveringssysteem aanwezig, maar geen luchtreiniger. In 2008 trokken wij personeel aan en werden de financiële mogelijkheden groter. We hebben een milieuonderzoek laten uitvoeren vanuit een brancheorganisatie. Tijdens zo’n onderzoek wordt onder andere gemeten hoe het geregeld is met afval, hoe de lijm en kunststof wordt opgeslagen en hoe de afzuiging is geregeld bij het verwarmen van elementen.” De dampen die vrijkomen bij het werken met en verdampen van lijm en kunststof ruiken vervelend en zijn ook schadelijk voor de gezondheid. Ook door het slijpen van materialen komt veel stof vrij. “Vanaf het moment dat we personeel aannamen wilden wij onze verantwoordelijkheid nemen. Ik zou het niet op mijn geweten willen hebben dat de gezondheid van onze medewerkers nadelig beïnvloed wordt door de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Vanuit het verleden kende ik Euromate al en daarom hebben wij ze benaderd voor een advies op maat.” aldus Robert Schilte.

DE OPLOSSING

De adviseur van Euromate kwam in contact met Robert Schilte en heeft de situatie ter plaatse bekeken en zijn advies uitgebracht. Een VisionAir2 luchtreiniger met ElectroMax filter bleek de beste oplossing. Dit filter verwijdert luchtvervuiling tot de kleinste fracties. Bijna alle zwevende vervuilers worden uit de lucht gehaald. Een groot voordeel is dat dit filter gereinigd en hergebruikt kan worden. Daarnaast absorbeert het nafilter onaangename geurtjes. De heer Schilte: “Euromate hoefde zich niet te bewijzen. Ik was bekend met de producten vanuit mijn eerdere werkgever. Als het product goed is, is het goed. Deze systemen hangen ook bij veel van mijn collega’s. Het is een solide bedrijf. Het feit dat wij altijd dezelfde servicemonteur ontvangen zegt ook iets over het bedrijf. Een vertrouwd gezicht is prettig voor ons. Daarbij weet de monteur waar hij rekening mee moet houden, hij doet dat op een respectvolle manier”. Zoals veel klanten bij Euromate, sloot de heer Schilte ook een onderhoudscontract af. De ElectroMax filters worden dan vervangen. Zo is Robert Schilte Orthopedie altijd verzekerd van een optimaal werkende luchtreiniger. Daar hebben zijn collega’s en hijzelf dagelijks profijt van.

PRODUCTFEITEN

Producten: 1x VisionAir2 ElectroMax.
Onderhoud: 6 keer per jaar.

“De onderhoudsmonteur van Euromate weet waar hij rekening mee moet houden, hij doet dat op een respectvolle manier!”

“De medewerkers van de productieafdeling zetten de VisionAir luchtreiniger altijd aan in dezelfde stand.”

De heer Robert Schilte, eigenaar van Robert Schilte Orthopedie BV

VISIONAIR INBOUW

De VisionAir luchtreiniger van Euromate verbetert de kwaliteit van de binnenlucht aanzienlijk. Daarnaast wordt de lucht gerecirculeerd. Vervuilde binnenlucht wordt gereinigd en schone lucht wordt opnieuw de ruimte ingeblazen. Zo gaat er geen kostbare verwarmde of gekoelde lucht verloren.

Kenmerken van de VisionAir:
• Effectieve afzuiging en filtratie
• Groot bereik
• Bevestigingsopties: muur, vloer of plafond
• Geluidsarm
• Gebruiksvriendelijk
• Tijdloos ontwerp
• Energiezuinig

Het moderne design van de VisionAir past in ieder interieur. Bovendien maakt de luchtreiniger weinig geluid en is zeer gebruiksvriendelijk. Om een extra frisse geur door de ruimte te verspreiden, kunnen de luchtreinigers worden uitgerust met FreeBreeze geurpatronen.

Meer weten?
Als u het formulier hiernaast invult nemen we op werkdagen binnen 24 uur contact met u op