Skip links

Praktijk ‘A.E. Stoltenkamp’

Het team van Fysiotherapie Stoltenkamp bestaat uit zes therapeuten. Samen bieden zij verschillende specialisaties waaronder: fysiotherapie, manuele therapie en sportfysiotherapie. Fysiopraktijken beschikken vaak over een oefenruimte waar medisch fitness wordt toegepast. Hier komen mensen samen die lichamelijke inspanning verrichten. Dat brengt ook de nodige luchtjes met zich mee. Een schone en frisse omgeving is niet alleen voor de patiënten, maar ook voor de medewerkers een stuk aangenamer. Daarbij ligt de luchtkwaliteit voor COPD patiënten extra gevoelig. Bij COPD zijn de longen ontstoken en beschadigd met benauwdheid en hoesten tot gevolg.

DE UITDAGING

Bij Fysiotherapie Stoltenkamp zijn zes therapeuten aanwezig met specialisaties zoals: Fysiotherapie, Manuele therapie, Sportfysiotherapie, COPD, asthma, Lymfedrainage, Echografie, Shockwave, medische trainingstherapie en hartrevalidatie. De praktijk beschikt over een uitgebreide fitnessruimte, waar zij de patiënten medisch fitness, onder begeleiding, aanbieden.
Sommige mensen brengen van nature al een lijflucht met zich mee, maar bij het leveren van inspanning is daar nog meer sprake van. Zweetlucht maar bijvoorbeeld ook etensluchten, sterke parfum of tabaksgeur van mensen die roken. Dit alles bij elkaar kan onaangenaam zijn.

Fysiotherapie Stoltenkamp zocht hiervoor een oplossing. Voorheen beschikte de ruimte alleen over een kleine ventilator, wat niet voldoende was voor een goede luchtreiniging. De heer Stoltenkamp ging op zoek en kwam zo terecht op de website van Euromate.

DE OPLOSSING

Een adviseur van Euromate bezocht de heer Stoltenkamp en adviseerde een VisionAir2 CarbonMax luchtreiniger die zonder hak- of breekwerk eenvoudig ingebouwd kon worden in het plafond. Met een bijgeleverde afstandsbediening kan de luchtreiniger eenvoudig bediend worden. Het CarbonMax filter is een groot actief koolfilter dat schadelijke stoffen en onaangename geurtjes verwijdert. Dankzij het grote filteroppervlak kan een groot luchtvolume worden gereinigd.

De heer Stoltenkamp: “De luchtreiniger staat altijd aan. We hebben bij het medisch fitness te maken met een aantal pieken per dag qua bezoekers. In dat geval zetten wij de luchtreiniger een standje hoger, zodat de geurtjes sneller verwijderd worden. De werking is makkelijk en het stinkt niet meer.” Hij vervolgt: “Wij wilden snel beschikken over de luchtreiniger. Er is door Euromate snel en efficiënt gehandeld in het offerte- en installatieproces, dat was erg prettig!”

PRODUCTFEITEN

Producten: 1x VisionAir2 CarbonMax
Onderhoud: 2 keer per jaar

“Het was precies wat ik zocht. Wij moesten er snel over beschikken en daarom was ik erg te spreken over de handelingssnelheid.”

“De luchtreiniger staat altijd aan. We hebben bij het medisch fitness te maken met een aantal pieken per dag qua bezoekers. In dat geval zetten wij de luchtreiniger een standje hoger, zodat de geurtjes sneller verwijderd worden.”

De heer A.E. Stoltenkamp, eigenaar Praktijk ‘A.E. Stoltenkamp’

OVER VISIONAIR2 INBOUW

De VisionAir luchtreiniger van Euromate verbetert de kwaliteit van de binnenlucht aanzienlijk. Daarnaast wordt de lucht gerecirculeerd. Vervuilde binnenlucht wordt gereinigd en schone lucht wordt opnieuw de ruimte ingeblazen. Zo gaat er geen kostbare verwarmde of gekoelde lucht verloren.

Kenmerken van de VisionAir:
• Schone en gezonde werkomgeving voor medewerkers en klanten
• Eenvoudig, zonder hak- of breekwerk, te installeren en integreren in het plafond
• Laag geluidsniveau
• Gebruikersvriendelijk en op afstand te bedienen
• Energiezuinig
• Meer rendement uit airco
• Een luchtreiniger is complementair aan bestaande luchtbehandeling zoals bijvoorbeeld mechanische ventilatie of airco

Het moderne design van de VisionAir past in ieder interieur. Bovendien maakt de luchtreiniger weinig geluid en is zeer gebruiksvriendelijk. Om een extra frisse geur door de ruimte te verspreiden, kunnen de luchtreinigers worden uitgerust met FreeBreeze geurpatronen.

Meer weten?
Als u het formulier hiernaast invult nemen we op werkdagen binnen 24 uur contact met u op