Skip links

Lucky Cat Tattoo is een tattoostudio nieuwe stijl. Met een mooie visie werkt het team vanuit de studio in ‘s-Hertogenbosch. Vanaf de dag dat Lucky Cat Tattoo werd opgestart was duidelijk dat dit zou gebeuren vanuit een bepaalde visie; een laagdrempelige studio voor iedereen. Een huiselijke sfeer en een team dat klanten ontvangt met een vriendelijk gesprek en een gulle lach. Geen donkere en kleine ruimtes bij Lucky Cat Tattoo. Eenmaal over de drempel, tref je een mooie en open studio met lichte en ruim opgezette werkplekken. Bij binnenkomst mag je rekenen op een vriendelijk ontvangst en je krijgt een correcte prijs voor een kwaliteitstattoo. Een frisse en gezonde werkplek is, voor zowel klanten als de medewerkers, een belangrijk aspect voor de eigenaren.

DE UITDAGING

Andries Meulendijks is Belevingsmanager bij Lucky Cat Tattoo: “Op onze werkplek hebben wij niet zozeer last van luchtvervuiling in de vorm van fijnstof. Wel is het zo dat we veel mensen over de vloer krijgen. Daardoor komen wij in contact met bacteriën en virussen die mensen kunnen meenemen. Het is belangrijk dat wij op onze medewerkers kunnen rekenen. Onze agenda staat vaak ver vooruit vol gepland. Mocht er dan iemand ziek worden, komen we direct in de problemen met onze planning. Daarbij hebben wij ook een huisdier rondlopen. Om ervoor te zorgen dat mensen met allergieën of luchtwegproblemen hier geen last van hebben willen wij onze binnenlucht gezuiverd hebben.“

DE OPLOSSING

“Wij hebben een medewerkster met een chronische neusholteverstopping. Zij is gevoelig voor pollen en weers-veranderingen. Werken in een schone omgeving is voor iedereen van belang, maar zeker voor haar kan het een groot verschil zijn.” vertelt Andries Meulendijks. Adviseur Jos Stoop zocht op het juiste moment contact met Andries Meulendijks. Hij wilde graag met hem de mogelijkheden onderzoeken. Inmiddels is op advies een VisionAir Blue Line luchtreiniger opgehangen. En met resultaat. Andries Meulendijks: “Sinds de luchtreiniger hangt merken we echt verschil. Ook hebben we voor FreeBreeze cups gekozen, die een lekkere frisse geur verspreiden. De unit draait continue op een vaste stand. Ondank dat wij echt een schone tattoo studio hebben, zien we bij het wisselen van de filters toch ook fijnstofdeeltjes. Fijn om te weten dat die ook uit de lucht gezuiverd worden. Met het huidige coronavirus zijn we blij dat onze luchtreiniger ook virussen uit de lucht filtert.”

PRODUCTFEITEN

Producten
• 1 x VisionAir Blue Line MicrobeFree

Toepassing
• Virussen, bacteriën en allergieën

“Sinds de luchtreiniger hangt merken we echt verschil.”

“Zeker nu met het coronavirus zijn we blij met deze luchtreiniging.”

De heer Andries Meulendijks, Belevingsmanager bij Lucky Cat Tattoo

VisionAir Blue line

De VisionAir Blue Line luchtreiniger van Euromate verbetert de kwaliteit van de binnenlucht aanzienlijk. Dit zorgt voor een frisse en prettige werkomgeving en heeft een positief effect op productiviteit en ziekteverzuim. De lucht wordt gerecirculeerd, vervuilde binnenlucht wordt gereinigd en schone lucht wordt opnieuw de ruimte ingeblazen. Zo gaat er geen kostbare verwarmde of gekoelde lucht verloren.

Kenmerken van de VisionAir Blue Line
Effectieve afzuiging en filtratie
• Groot bereik
• Bevestigingsopties: muur, vloer of plafond
• Geluidsarm
• Gebruiksvriendelijk
• Energiezuinig

Het moderne design van de VisionAirBlue Line past in ieder interieur. Bovendien maakt de luchtreiniger weinig geluid en is zeer gebruiksvriendelijk. Om een extra frisse geur door de ruimte te verspreiden, kunnen de luchtreinigers worden uitgerust met FreeBreeze geurpatronen.

Meer weten?
Als u het formulier hiernaast invult nemen we op werkdagen binnen 24 uur contact met u op