Skip links

Kinderopvang Step by Step is een jonge en moderne organisatie in Delft. Zij bieden opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Er wordt een veilige omgeving gecreëerd waarbij ieder kind zich op zijn of haar eigen tempo mag ontwikkelen.

De sfeervolle locatie beschikt over drie groepen, waarvan vooralsnog één ruimte in gebruik is. Eigenaresse Alisa Garibovic werkt samen met een stagiaire. Binnenkort starten in deze kinderopvang nieuwe collega’s.

DE UITDAGING

Alisa werkt al snel zo’n 9 tot 10 uur per dag. Step by Step biedt een flexibele opvang en dat betekent dat je vroeg start en soms pas vrij laat de dag kunt afsluiten. “We verblijven met elkaar gedurende langere tijd in één ruimte. Voor de kinderen, collega’s en mezelf wil ik graag verzekerd zijn van een veilige werkomgeving. Daar hoort ook een goede luchtkwaliteit bij. Soms kan wat frisse lucht ook helpen, maar de ramen open zetten gaat niet altijd, zeker met kleine kindjes in de buurt.

Ik wilde de mogelijkheden als aanvulling op ons ventilatiesysteem eens bekijken.” vertelt Alisa. Ze onderschrijft dat het werken met kleine kindjes ook bacteriën en virussen met zich meebrengt. “Zeker in de winter komen verkoudheidsklachten en infecties vaker voor. In tegenstelling tot het basis- en voortgezet onderwijs kunnen kinderen hier niet zelfstandig naar binnen en worden dus door hun ouders gebracht. In coronatijd nemen we alle maatregelen in acht en toch brengt ook dat risico’s met zich mee.” vervolgt Alisa. Tijd voor actie voor Kinderopvang Step by Step.

DE OPLOSSING

“Ik ben gewoon op internet gaan zoeken naar informatie en kwam zo bij Euromate terecht. Adviseur Marco Balkema heeft onze ruimte bekeken en geadviseerd een VisionAir Blue Line te installeren.” aldus Alisa. “Ik merk het verschil enorm… de ruimte voelt frisser en schoner aan. Ik sta voor kwaliteit en dat wil ik graag laten zien. Ouders zijn ook enorm blij met deze toevoeging aan onze kinderopvang. Dankzij de luchtreiniger filteren we nu ook bacteriën en virussen uit de lucht. Zeker in coronatijd voegt dit wat extra’s toe. Een gezonde verblijfsruimte is een win-win situatie voor idereen!” besluit Alisa.

“Ik zou dit zeker iedere kinderopvang aanraden. ”

“Een gezonde verblijfsruimte is een win-win situatie voor iedereen!”

Alisa Garibovic - Eigenaresse

VISIONAIR BLUE LINE

De VisionAir Blue Line luchtreiniger van Euromate verbetert de kwaliteit van de binnenlucht aanzienlijk. Dit zorgt voor een frisse en prettige werkomgeving en heeft een positief effect op productiviteit en ziekteverzuim. Vervuilde binnenlucht wordt gereinigd en schone lucht wordt opnieuw de ruimte ingeblazen. Zo gaat er geen kostbare verwarmde of gekoelde lucht verloren.

Kenmerken van de VisionAir Blue Line
• Effectieve afzuiging en filtratie
• Groot bereik
• Bevestigingsopties: muur, vloer of plafond
• Geluidsarm
• Gebruiksvriendelijk
• Energiezuinig

Het moderne design van de VisionAir Blue Line past in ieder interieur. Bovendien maakt de luchtreiniger weinig geluid en is zeer gebruiksvriendelijk. Om een extra frisse geur door de ruimte te verspreiden, kunnen de luchtreinigers worden uitgerust met FreeBreeze geurpatronen.

Meer weten?
Als u het formulier hiernaast invult nemen we op werkdagen binnen 24 uur contact met u op