Skip links

De afgelopen 100 jaar is Kerger uitgegroeid tot een deskundige en betrouwbare leverancier van superieure elektrotechnische producten voor de scheepvaart- en offshore industrie. Als groothandel verzorgt Kerger, naast ruim 4500 producten uit voorraad, ookeen groot aantal producten als specials. Door de vele jaren ervaring heeft Kerger productkennis en inzicht in de markt en in de situatie van hun klanten opgebouwd. Daardoor kunnen zij snel de beste oplossingen leveren om in hun elektrotechnische behoeften te voorzien. Kerger werkt graag proactief en servicegericht met klanten en leveranciers. De Kerger-vestiging in Nederland levert wereldwijd de beste oplossingen op het gebied van elektrotechnische toepassingen.

DE UITDAGING

De klant-leverancierrelatie tussen Kerger en Euromate gaat ruim twintig jaar terug in de tijd. Wat nu ondenkbaar is, was toen nog heel gewoon. Roken op kantoor. De luchtreiniger deed jarenlang zijn werk; het filteren van tabaksrook. De luchtcirculatie van de unit zorgde ervoor dat het klimaat op kantoor een stuk aangenamer werd. Evert Kaptein, managing director van Kerger: “We werken in een ruim kantoor met 15 mensen. Fijnstof is één van de redenen dat wij kiezen voor luchtreiniging. Maar in een ruimte waar veel mensen bij elkaar werken heb je ook last van onaangename geuren. Samen met adviseur Gerard Boomer van Euromate hebben wij gekeken naar de mogelijkheden voor een optimaal binnenklimaat voor onze medewerkers.”

DE OPLOSSING

“De oude luchtreiniger was aan vervanging toe. Bij het zoeken naar een nieuwe luchtreiniger hebben wij vooral gekeken naar wat het apparaat kan én levert. Adviseur Gerard Boomer had een goed verhaal en gezien onze jarenlange ervaring zijn we overgegaan tot de aanschaf van twee nieuwe VisionAir Blue Line luchtreinigers van Euromate,” vertelt Evert Kaptein. “Dankzij de twee units is de luchtverdeling in de ruimte veel beter verdeeld. Daarbij is het erg prettig dat deze units vele malen stiller zijn. Ze zijn bijna geruisloos.” Evert Kaptein van Kerger koos voor een onderhoudscontract bij Euromate. Zij willen er zelf geen omkijken naar hebben en zijn zo altijd verzekerd van een goed functionerend apparaat. Evert Kaptein: “Een onderhoudsbezoek is eveneens geruisloos. De monteur komt en gaat weer. Wisselt de filters, maakt de units schoon en neemt de oude filters weer mee. Wij zijn tevreden!”

PRODUCTFEITEN

Producten
• 2x VisionAir Blue Line 1 DustFree Universal

Toepassing
• Fijnstof en onaangename luchtjes

“Het geeft echt een schone lucht. We ervaren nooit meer vreemde luchtjes op de afdeling. De units zijn bijna geruisloos!”

“Wij zijn tevreden!”

Evert Kaptein, managing director van Kerger

VisionAir Blue Line

De VisionAir Blue Line luchtreiniger van Euromate verbetert de kwaliteit van de binnenlucht aanzienlijk. Dit zorgt voor een frisse en prettige werkomgeving en heeft een positief effect op productiviteit en ziekteverzuim. De lucht wordt gerecirculeerd, vervuilde binnenlucht wordt gereinigd en schone lucht wordt opnieuw de ruimte ingeblazen. Zo gaat er geen kostbare verwarmde of gekoelde lucht verloren.

Kenmerken van de VisionAir Blue Line
• Effectieve afzuiging en filtratie
• Groot bereik
• Bevestigingsopties: muur, vloer of plafond
• Geluidsarm
• Gebruiksvriendelijk
• Energiezuinig

Het moderne design van de VisionAir Blue Line past in ieder interieur. Bovendien maakt de luchtreiniger weinig geluid en is zeer gebruiksvriendelijk. Om een extra frisse geur door de ruimte te verspreiden, kunnen de luchtreinigers worden uitgerust met FreeBreeze geurpatronen.

Meer weten?
Als u het formulier hiernaast invult nemen we op werkdagen binnen 24 uur contact met u op