Skip links

Van Izerloo Haarmode is al ruim 120 jaar een begrip in Strijen, gelegen in de Hoeksche Waard. In 2009 is Van Izerloo verhuisd naar een gerenoveerd pand. De salon heeft een moderne uitstraling en tegelijkertijd een huiselijke sfeer. Van Izerloo staat garant voor een optimale dienstverlening en blijft ieder seizoen op de hoogte van de nieuwste technieken en trends door middel van cursussen. Daarnaast hechten zij veel waarde aan alle arbo-eisen en ergonomische richtlijnen binnen de kappersbranche.

DE UITDAGING

Tijdens de renovatieplannen bij Van Izerloo Haarmode is er uitgebreid gekeken naar de beste arbeidsomstandigheden voor de medewerkers. Daarnaast willen zij de gasten en klanten ontvangen in een frisse en aangename omgeving die past bij de optimale dienstverlening. De kwaliteit van de binnenlucht is een belangrijk aandachtspunt, aangezien deze vaak slecht is in kapsalons. Stof en haartjes, dampen afkomstig van haar- producten, chemische haarverfmiddelen (ammoniak geur) en bacteriën door gebruik van een airco zijn hier de oorzaak van. Gedurende de dag nemen tal van mensen plaats in de kappersstoel die afzonderlijk ook bepaalde (sterke) geuren meebrengen, zoals parfum, zweet of tabaksrook.

DE OPLOSSING

Van Izerloo Haarmode is al jarenlang klant bij Euromate. Omdat zij zeer te spreken zijn over de werking van de luchtreiniger, werd ook voor de nieuwe kapsalon een beroep gedaan op Euromate. Deze salon heeft een aparte chemiehoek waar luchtreiniging noodzakelijk is, maar ook in de kapsalon zelf wilden zij een oplossing voor het verminderen van stof, haartjes en onaangename geuren in de lucht. De VisionAir ElectroMax en CarbonMax zijn aangeboden en blijken de ideale oplossing. Caroline van Izerloo: “Dankzij de luchtreinigers hebben wij geen last meer van vervelende geuren die vrijkomen bij het mengen van haarverf, gebruik van haarlak of het permanenten. De lucht blijft vrij van stof en fijne haartjes die door het knippen, het gebruik van handdoeken en het vegen in de salon vrijkomen. Het onderhoud hebben we uitbesteed. Een servicebezoek wordt snel afgewikkeld, zodat we er met onze klanten geen hinder van hebben. Ook de combinatie met onze airco werkt fijn. Wanneer het warm is, zetten wij de luchtreiniger een stand hoger. Je voelt direct dat het koeler wordt omdat de koude lucht beter wordt verdeeld. Kortom, een luchtreiniger heeft voor ons veel voordelen!”

PRODUCTFEITEN

Producten: 1x VisionAir2 ElectroMax met OdourFree en FreeBreeze en 1x VisionAir1 CarbonMax.
Onderhoud: Beide filters 2 keer per jaar.

“Dat de kwaliteit van de binnenlucht in onze salon goed is, ervaar ik vooral wanneer ik bijvoorbeeld weer buiten of thuis ben. Dat verschil kun je goed merken!”

“Dankzij de luchtreinigers hebben wij geen last meer van vervelende geuren die vrijkomen bij het mengen van haarverf, gebruik van haarlak of het permanenten.”

Caroline van Izerloo, eigenaar bij Van Izerloo Haarmode

VISIONAIR

De VisionAir luchtreiniger van Euromate verbetert de kwaliteit van de binnenlucht aanzienlijk. Daarnaast wordt de lucht gerecirculeerd. Vervuilde binnenlucht wordt gereinigd en schone lucht wordt opnieuw de ruimte ingeblazen. Zo gaat er geen kostbare verwarmde of gekoelde lucht verloren.

Kenmerken van de VisionAir:
• Effectieve afzuiging en filtratie
• Groot bereik
• Bevestigingsopties: muur, vloer of plafond
• Geluidsarm
• Gebruiksvriendelijk
• Tijdloos ontwerp
• Energiezuinig

Het moderne design van de VisionAir past in ieder interieur. Bovendien maakt de luchtreiniger weinig geluid en is zeer gebruiksvriendelijk. Om een extra frisse geur door de ruimte te verspreiden, kunnen de luchtreinigers worden uitgerust met FreeBreeze geurpatronen.

Meer weten?
Als u het formulier hiernaast invult nemen we op werkdagen binnen 24 uur contact met u op