Skip links

Daniëlle van Wattum is eigenaresse van “De Hondensalon” in Budel. Deze hondentrimsalon is aangesloten bij de vakvereniging ABHB . Haar klanten kunnen rekenen op zekerheid, kwaliteit en professionaliteit.

Op het moment dat een klant een hond naar een trimsalon brengt, wordt er verwacht dat de hond in goede handen is en liefdevol en met respect wordt behandeld. Dat is waar ook mevrouw Van Wattum van De Hondensalon voor staat. Naast haar lidmaatschap bij de vakvereniging heeft Daniëlle van Wattum de erkenning TOPtrimsalon van de VVTN (Vereniging voor Trimmend Nederland) en bezoekt zij regelmatig vakdagen en grote shows om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen. Haar enorme passie voor dieren en het vak dreigde in gevaar te komen door lichamelijke klachten.

DE UITDAGING

In de vijftien jaar dat Daniëlle van Wattum het vak uitoefent blijkt ze, na een jarenlange medische weg, een allergie te hebben opgebouwd voor honden. Ze had vaak last van een volle neus, snotvorming, jeuk, irritatie en druk op het voorhoofd. Het vak opgeven was voor haar geen optie. Daarom is zij gaan zoeken naar een effectieve oplossing om haar problemen op te lossen. Een trimbeurt bij een hondensalon bestaat onder andere uit: het knippen van de nagels, het reinigen van de oren, het wassen en föhnen van de vacht, het borstelen en kammen, het uitwollen, het ontklitten, het knippen, plukken, strippen, effileren of scheren van de vacht in het door u gewenste model of volgens de rasstandaard. Door al deze werkzaamheden is de binnenlucht vaak vervuild. Niet alleen door grove en fijne hondenhaartjes maar ook door bacteriën en virussen die honden met zich meedragen. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van chemische stoffen zoals schoonmaakmiddelen wat nare luchtjes met zich meebrengt. Door dit alles wordt de binnenlucht continu vervuild wat voor zowel de medewerker(s) als de klanten ongezond is. Het kan ademhalingsproblemen, longproblemen en allergische reacties verzoorzaken.

DE OPLOSSING

Daniëlle van Wattum las op het internet over een mogelijke oplossing met filters die de lucht reinigen. Ze plaatste een oproep op Facebook en account manager Jos Stoop van Euromate reageerde hierop. Hij verzekerde haar de klachten tot wel 99% te kunnen weghalen. In verband met de urgentie ten aanzien van de gezondheid van mevrouw Van Wattum, werd een VisionAir luchtreiniger snel geïnstalleerd. Daniëlle van Wattum: “Je ziet continue haartjes en schilfers in de lucht, zeker als een hond schudt dwarrelt er van alles rond, nu met de luchtreiniger zie je dat verdwijnen als rook.” Ze vervolgt: “Ook mijn klanten merken het verschil, sommige van hen zijn ook allergisch en houden het meestal niet vol erbij te blijven, nu is dat wel het geval. Soms hebben ze het niet door en merken achteraf pas hoe lang ze zonder klachten bij de behandeling aanwezig waren. Anderen merken het spontaan op.” De VisionAir luchtreiniger blijkt dé oplossing voor haar gezondheidsklachten. De luchtreinger staat altijd aan op stand 2 en bij grotere luchtvervuiling gaat hij naar stand 3.

PRODUCTFEITEN

Producten: VisionAir ElectroMax inclusief koolstoffilter
Onderhoud: 12 keer per jaar

“Ik werk altijd met een mondkapje, het verschil is zo duidelijk merkbaar dat ik geneigd ben geen mondkapje meer te gebruiken!”

“Ook mijn klanten merken het verschil!”

Mevrouw Daniëlle van Wattum, eigenaresse van De Hondensalon

VISIONAIR INBOUW

De VisionAir luchtreiniger van Euromate verbetert de kwaliteit van de binnenlucht aanzienlijk. Daarnaast wordt de lucht gerecirculeerd. Vervuilde binnenlucht wordt gereinigd en schone lucht wordt opnieuw de ruimte ingeblazen. Zo gaat er geen kostbare verwarmde of gekoelde lucht verloren.

Kenmerken van de VisionAir:
• Effectieve afzuiging en filtratie
• Groot bereik
• Bevestigingsopties: muur, vloer of plafond
• Geluidsarm
• Gebruiksvriendelijk
• Tijdloos ontwerp
• Energiezuinig

Het moderne design van de VisionAir past in ieder interieur. Bovendien maakt de luchtreiniger weinig geluid en is zeer gebruiksvriendelijk. Om een extra frisse geur door de ruimte te verspreiden, kunnen de luchtreinigers worden uitgerust met FreeBreeze geurpatronen.

Meer weten?
Als u het formulier hiernaast invult nemen we op werkdagen binnen 24 uur contact met u op