Skip links

Horeca City is onderdeel van de Heineken Brouwerijen, gevestigd in Amsterdam. Ondernemers die een nieuwe zaak willen openen, hun bedrijf willen verbouwen of gewoon eens een gezonde dosis inspiratie op willen doen, worden via de vertegenwoordiger van Heineken of van één van de anderepartijen uitgenodigd voor een bezoek aan Horeca City.

DE UITDAGING

Horeca City maakt de (marketing) vertaalslag van de bierbrouwerij Heineken naar de alledaagse horecazaak. Ze werken met diverse leveranciers samen, voor o.a. drank, koelsystemen en inrichting. Horeca City wil (toekomstige) ondernemers aan het denken zetten over bedrijfsvoering, uitstraling, etc. Kortom, Horeca City is dé ideale plek om inspiratie op te doen en allerlei informatie te vergaren voor een (nieuwe) onderneming. Er worden acht horecaconcepten gepresenteerd; van bruine kroeg, stijlvolle club, eigentijdse sportkantine, hotelbar, restaurant, terras tot music bar. Op 1 juli 2008 werd het ‘algeheel rookverbod in de horeca’ ingevoerd. Horeca City is op zoek gegaan naar een klantvriendelijke oplossing voor ‘roken’, waarbij de klant en gastvrijheid centraal staan. Al snel kwam Euromate in beeld. Zij bieden diverse oplossingen tegen tabaksrookoverlast en kunnen op maat rookruimten inrichten. De heer H. Gieling: “Vandaag de dag zijn klanten kieskeurig en is er veel keuze. Uniek is vaak een sleutelwoord voor horeca-ondernemers. Kortom, het is belangrijk dat een horecazaak zich weet te onderscheiden. Wij merken dat het serviceniveau (met name gastvrijheid) in zijn geheel naar een hoger niveau getild moet worden. Wij zoeken naar passende concepten waarbij de klant centraal staat. Sinds de intrede van het rookverbod moeten wij rokers een passende oplossing bieden. Daarom laten wij ook een professionele rookruimte zien. Euromate is de partner die in deze ruimte een luchtreinigeren rooktafel ter beschikking heeft gesteld.”

DE OPLOSSING

Vanuit de markt krijgt Horeca City steeds vaker het verzoek om naar een passende oplossing te zoeken voor ‘binnen’ roken. Om aan deze vraag te voldoen heeft Horeca City in samenwerking met Euromate een professionele rookruimte ingericht. De professionele rookruimte is in eerste instantie ingericht voor de bezoekers van Horeca City, maar de ruimte wordt inmiddels ook door de medewerkers van Heineken, naar volle tevredenheid, gebruikt. Horeca City verwacht 6.000-7.000 (inter)nationale bezoekers per jaar te verwelkomen. Euromate heeft in Horeca City een professionele rookruimte ingericht waarbij de nadruk ligt op:

• Onderdruk, zodat bij het openen van de deur geen tabaksrook of geur kan ontsnappen.
• Luchtreiniging, luchtreiniger type ClearVision2 met ElectroMax-filters. Het elektrostatische filterprincipe verwijderd de tabaksrook zeer effectief en filtert deze vervolgens.
• Gebruikersvriendelijkheid, de optie AirMonitor meet zelf de vervuiling in de binnenlucht en stelt de luchtreiniger.

PRODUCTFEITEN

Producten: ClearVision2, type ElectroMax incl. AirMonitor en 2 rooktafels.
Onderhoud: Verschillend.

“In onze concepten moet de klant centraal staan, een professionele rookruimte draagt hier aan bij.”

“De professionele rookruimte is in eerste instantie ingericht voor de bezoekers van Horeca City, maar de ruimte wordt inmiddels ook door de medewerkers van Heineken, naar volle tevredenheid, gebruikt.”

De heer A. Schipper, National Trade Marketeer Horeca

VISIONAIR2 BUILT-IN

Euromate’s VisionAir effectieve luchtreiniger filtert de tabaksrook uit de lucht in een rookruimte. Hierdoor wordt niet alleen de luchtkwaliteit overal in het gebouw verbeterd, een goede rookoplossing heeft tevens een merkbaar positief effect op de werkprestaties en de productiviteit van uw werknemers.

Kenmerken van de VisionAir:
• Een afgesloten rookruimte met luchtreinigers van Euromate voldoen aan de wetgeving.
• Rokers worden als gasten ontvangen in de rookruimte.
• Niet-rokers ondervinden geen hinder van onaangename geuren of tabaksrook.
• Representatieve oplossing: geen zwerfvuil van peuken en as bij de voordeur of nooduitgangen en geen haag met rokende gasten bij de entree van het pand.
• Luchtreinigers trekken vervuilde lucht met tabaksrook naar zich toe, reinigen deze lucht en brengen dezelfde lucht (maar dan schoon) weer terug de ruimte in.
• Rooktafels zorgen voor een professionele uitstraling.
• Gasten blijven in de horecazaak, nabij hun vrienden.

Meer weten?
Als u het formulier hiernaast invult nemen we op werkdagen binnen 24 uur contact met u op