Skip links

De Industriële Bank werd opgericht in augustus 1988. Het hoofdkantoor is gevestigd in Fuzhou, in de provincie Fujian. Na goedkeuring van de Raad van State en de People’s Bank of China, ging de Industriële Bank als een van de eerste partijen naar de beurs. De beursnotering vond plaats op 5 februari 2007 op Shanghai Stock Exchange met een totaal maatschappelijk kapitaal van RMB 10.786 miljard. De bank heeft in totaal 79 vestigingen en 662 subvestigingen in grote steden.

DE UITDAGING

De Industriële Bank in Shanghai wilde de kwaliteit van de binnenlucht verbeteren. Men hecht waarde aan het welzijn van de medewerkers. Gezondheidsproblemen zoals een droge keel, rode ogen en hoofdpijn met als gevolg concentratieverlies en ziekteverzuim kwamen teveel voor. Met name in de commerciële hal en op de grotere afdelingen had men last van stof en hinder van de muffe geur. Ook de printers en computers veroorzaakten fijn stof en stank en er zijn tal van bezoekers die binnen roken. Daarnaast speelt ook de luchtvervuiling die van buiten (smog) naar binnen komt een grote rol, gecombineerd met de beperkte ventilatie in het gebouw. “Euromate biedt kwalitatief hoogwaardige producten en onze distributeur biedt een service van hoge kwaliteit. Zij denken continu mee met onze veranderende werkomgeving, zodat we een goede kwaliteit van de binnenlucht kunnen garanderen. De uiteindelijke keuze is gevallen op de luchtreinigers van Euromate, omdat wij ze uitermate geschikt vinden voor openbare locaties. Daarnaast zijn we erg te spreken over de snelle werking van de luchtreinigers om zo een schone binnenlucht te krijgen.”

DE OPLOSSING

De Euromate distributeur heeft de Industriële Bank een combinatie van 75 ElectroMax en MediaMax luchtreinigers aanbevolen. De ElectroMax heeft een elektrostatisch filter en verwijdert zelfs de kleinste deeltjes (vanaf 0,01 micron). Daarnaast verwijdert de ElectroMax ook tabaksrook en is ideaal voor openbare gebouwen. De MediaMax is een papieren wegwerpfilter dat ideaal is voor stoffige en slecht geventileerde ruimtes, waar bij de Industriële Bank sprake van was. Daarnaast werd er voor de kleinere ruimtes een luchtreiniger van het type Grace MediaMax aangeboden. Beide apparaten zijn eenvoudig te verplaatsen wanneer er sprake is van veranderingen in de werkomgeving. Met de luchtreinigers van Euromate wordt de lucht in een ruimte voortdurend professioneel gereinigd. De luchtreiniger filtert de vervuilde lucht en voert de schone lucht terug in dezelfde ruimte. De luchtreinigers zijn standaard uitgerust met een voorfilter om relatief grote verontreinigende stoffen uit de lucht te halen, een of meerdere hoofdfilters en kunnen voorzien worden van FreeBreeze cartridges om de gereinigde lucht te voorzien van een aromatische geur.

PRODUCTFEITEN

Producten: 21 x VisionAir1 MediaMax en 10 x VisionAir1 ElectroMax en 44 x Grace MediaMax met FreeBreeze geurpatronen.
Onderhoud: Verschillend.

“We zijn erg te spreken over de snelle werking van de luchtreinigers.”

“Beide apparaten zijn eenvoudig te verplaatsen wanneer er sprake is van veranderingen in de werkomgeving.”

Directie Industrial Bank Co, Ltd.

GRACE & VISIONAIR

De luchtreiniger Grace & VisionAir op standaard is uitermate geschikt voor de categorie kleine ruimtes, waar het reinigen van de binnenlucht gewenst is. Dit stille apparaat neemt zeer weinig ruimte in beslag.

Kenmerken van de Grace & VisionAir:
• Schone lucht en goede arbeidsomstandigheden voor de werknemers en klanten
• Lager ziekteverzuim
• Hogere werktevredenheid
• Veiligere werkomgeving
• Verkleint de kans op ontwikkeling van stof gerelateerde ziekten, zoals astma
• Gebruiksvriendelijke apparatuur en eenvoudig te verplaatsen
• Wegnemen van klachten over benauwdheid en geuroverlast

De luchtreiniger Grace en VisionAir op standaard is overal zonder installatie te plaatsen en heel eenvoudig te bedienen. Het geluidsniveau is bijzonder laag.

Wilt u ook schone lucht? Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.