Skip links

Fysiotherapie Westland in Naaldwijk en Fysiotherapie Honselersdijk zijn praktijken met meerdere therapeuten met verschillende specialisaties. Zij staan voor snelle en doeltreffende fysiotherapie. Veel fysiotherapeuten hebben te maken met een slechte kwaliteit van de binnenlucht in behandelkamers en oefen-/fitnessruimtes. Veelal zijn er weinig mogelijkheden voor ventilatie en als die er wel zijn, moet er rekening gehouden worden met kou of tocht voor de patiënt. Daarbij komen vaak onaangename geuren voor zoals zweet, tabaksrook, parfum en de geur van medisch behandelmateriaal. Ook virussen, bacteriën en (fijn)stof zorgen voor problemen, met name voor COPDpatiënten. Om te zorgen voor een frisse en aangename behandelkamer biedt een luchtreiniger de perfecte uitkomst. Onaangename geuren worden verwijderd alsmede rondzwevend (fijn)stof. Vanwege het recirculerende filterprincipe, wordt gekoelde of verwarmde lucht wordt beter verdeeld.

DE UITDAGING

Fysiotherapie Westland heeft verschillende medewerkers in dienst en met elkaar bieden zij een ruim aanbod aan specialisaties: Manuele therapie, Sportfysiotherapie, Golf Physio Trainer en Therapeut, Oedeemtherapie, adem- en ontspanningstherapie, echografie bewegingsapparaat, fysiotherapie aan huis, psychosomatische fysiotherapie en mensendieck oefentherapie. De praktijk heeft de beschikking over zes verschillende behandelkamers. Één van de kamers heeft een zeer beperkte ventilatiemogelijkheid. Het is er in de zomer warm en in de winter koud. Zeker in een dergelijke situatie kunnen lijfgeuren zoals zweet, tabaksrook of parfum vervelend zijn. Niet alleen voor de behandelend fysiotherapeut maar ook voor de patiënten zelf. De heer Hoogkamer, eigenaar, zocht naar een oplossing die zorgt voor een frisse en aangename behandelkamer; voor hem en zijn collega’s een betere werkplek en voor de patiënt een prettige atmosfeer.

DE OPLOSSING

Na de presentatie van Marco Balkema (Euromate) aan de heer Hoogkamer was zijn interesse in een luchtreiniger direct gewekt. De VisionAir1 op display, met CarbonMax filter bood uitkomst voor de problemen in zijn fysiotherapiepraktijk. De warme lucht (in de winter) wordt beter verplaatst zodat het aangenaam is in de behandelkamer. In de zomer geldt hetzelfde voor koele lucht. Het CarbonMax filter ervoor dat onaangename geuren en ongezonde gassen uit de lucht worden gefilterd. In het algemeen dus een fris en aangenaam klimaat. De heer Hoogkamer: “Ja, ik heb zeker patiënten die bijvoorbeeld door roken een onaangename lucht meebrengen. Of denk aan een zweetlucht of sterke parfum. Met de luchtreiniger heb ik daar aanzienlijk minder last van. Soms zet ik vooraf of achteraf de luchtreiniger een stand hoger, dan zijn die onaangename luchtjes in no-time verdwenen.” Naast de VisionAir1 is er ook een VisionAir2 plafondmodel verkrijgbaar. U kunt dan het CarbonMax filter combineren met een MediaMax filter. Bijkomend voordeel is dat ook (fijn)stof uit de lucht wordt gefiltert. Dat scheelt schoonmaken, maar is ook extra aangenaam voor bijvoorbeeld COPD-patiënten.

PRODUCTFEITEN

Producten: 1x VisionAir1 CarbonMax
Onderhoud: 2 keer per jaar

“Het voelt aangenamer en frisser, ik merk goed dat ik aan het einde van de dag niet meer zo vermoeid ben.”

“De VisionAir op display is makkelijk te verplaatsen. Zodoende kan hij ook zijn werk doen in bijvoorbeeld de oefen/-fitnessruimte.”

De heer Elibert Hoogkamer, eigenaar van Fysiotherapie Westland

VISIONAIR OP DISPLAY

De VisionAir luchtreiniger van Euromate verbetert de kwaliteit van de binnenlucht aanzienlijk. Daarnaast wordt de lucht gerecirculeerd. Vervuilde binnenlucht wordt gereinigd en schone lucht wordt opnieuw de ruimte ingeblazen. Zo gaat er geen kostbare verwarmde of gekoelde lucht verloren.

Kenmerken van de VisionAir:
• Effectieve afzuiging en filtratie
• Groot bereik
• Bevestigingsopties: muur, vloer of plafond
• Geluidsarm
• Gebruiksvriendelijk
• Tijdloos ontwerp
• Energiezuinig

Het moderne design van de VisionAir past in ieder interieur. Bovendien maakt de luchtreiniger weinig geluid en is zeer gebruiksvriendelijk. Om een extra frisse geur door de ruimte te verspreiden, kunnen de luchtreinigers worden uitgerust met FreeBreeze geurpatronen.

Meer weten?
Als u het formulier hiernaast invult nemen we op werkdagen binnen 24 uur contact met u op