Skip links

Bij Discus Vedder (Zoetermeer) kan men terecht voor alles voor honden, katten, vogels, aquaria, knaagdieren, konijnen en buitenvogels. De gedi- plomeerde medewerkers voorzien de klanten graag van een goed advies. Problemen met de luchtkwaliteit komen veel voor binnen dierenspeciaalzaken. Konijnen, cavia’s en vogels veroorzaken veel stof door het bewegen in de kooien. Daarnaast is er ook stofvorming door de vele verpakkingen. Dan is er ook vaak sprake van geuroverlast. De dieren, maar ook de inhoud van de kooien waarin ze verblijven en de diversiteit aan (voedings)producten brengen onaangename geuren met zich mee.

DE UITDAGING

Dominic Vedder, eigenaar van Discus Vedder, startte zijn winkel in maart 2015. Klanten kunnen bij hen terecht voor alles omtrent honden, katten, vogels, aquaria, knaagdieren, konijnen en buitenvogels. Het ruime assortiment in combinatie met de gediplomeerde medewerkers die klanten voorzien van een goed advies, maakt Discus Vedder de dierenspeciaalzaak van Zoetermeer. De winkel heeft hij overgenomen en op deze locatie hing al een luchtreiniger, maar werkte niet naar behoren. De heer Vedder: “Ik had wel eens van Euromate gehoord en dus heb ik contact opgenomen. Er moest iets gebeuren anders was ik bij wijze van spreken 24 uur per dag aan het schoonmaken. Ik heb hier veel last van stof, dat komt allemaal op de producten en klanten vinden dat niet prettig.” De heer Vedder hecht waarde aan kwaliteit en wil het goede voorbeeld geven. Zo hebben de dieren bij hem veel ruimte om in te leven, komt er maandelijks een dierenarts om de dieren na te kijken op gezondheid en wordt tegelijkertijd spreekuur gehouden voor klanten die een gezonheidscheck willen voor hun huisdier. Hij is gercertificeerd om stagiaires te kunnen aannemen om zo de juiste kennis over te brengen. Een goede luchtkwaliteit en schone (werk)- omgeving voor zijn medewerkers, hemzelf en de klanten passen in zijn kwaliteitsbeleid.

DE OPLOSSING

Een adviseur van Euromate bezocht de heer Vedder en adviseerde de VisionAir2 luchtreiniger. Het ElectroMax filter pakt het fijnstof aan en het CarbonMax filter neutraliseert de geuren van de dieren en diverse producten. De heer Vedder: “Ik was erg te spreken over de professionele aanpak. Er is goed meegedacht over een passende oplossing. Het aankoopbedrag was voor mij een te grote investering, daarom bood het huurconcept uitkomst. Het zijn de kosten meer dan waard! Er lag altijd een flinke laag stof op de producten, nu is dat echt weg. Het scheelt mij veel tijd aan schoonmaken.” De VisionAir luchtreiniger is verkrijgbaar als vloermodel op display, maar kan ook aan de wand bevestigd worden. Bij Discus Vedder is gekozen voor een inbouwmodel. Met het onderhoudscontract heeft de heer Vedder er geen omkijken meer naar en werkt de luchtreiniger altijd optimaal. “Het onderhoud wordt netjes aangekondigd, zodat ik weet wanneer ik de onderhouds- monteur kan verwachten. Euromate is een betrouwbare leverancier en dat vind ik belangrijk” besluit de heer Vedder.

PRODUCTFEITEN

Producten: 1x VisionAir2 ElectroMax, CarbonMax.
Onderhoud: 6 keer per jaar.

“Het scheelt mij zoveel tijd aan schoonmaken en het is beter voor onze gezondheid. Het zijn de kosten meer dan waard!”

“De VisionAir luchtreiniger staat altijd aan op standje 3. Bijkomend voordeel is dat bij warm weer de temperatuur lager is.”

De heer Dominic Vedder, eigenaar van Discus Vedder

VISIONAIR INBOUW

De VisionAir luchtreiniger van Euromate verbetert de kwaliteit van de binnenlucht aanzienlijk. Daarnaast wordt de lucht gerecirculeerd. Vervuilde binnenlucht wordt gereinigd en schone lucht wordt opnieuw de ruimte ingeblazen. Zo gaat er geen kostbare verwarmde of gekoelde lucht verloren.

Kenmerken van de VisionAir:
• Effectieve afzuiging en filtratie
• Groot bereik
• Bevestigingsopties: muur, vloer of plafond
• Geluidsarm
• Gebruiksvriendelijk
• Tijdloos ontwerp
• Energiezuinig

Het moderne design van de VisionAir past in ieder interieur. Bovendien maakt de luchtreiniger weinig geluid en is zeer gebruiksvriendelijk. Om een extra frisse geur door de ruimte te verspreiden, kunnen de luchtreinigers worden uitgerust met FreeBreeze geurpatronen.

Meer weten?
Als u het formulier hiernaast invult nemen we op werkdagen binnen 24 uur contact met u op