Skip links

Dentalform Tandtechniek is een modern tandtechnisch laboratorium in Den Haag en opgericht in 1995 door Ben Mulder en Mark van Beek. Binnen een tandtechnisch laboratorium worden diverse werkzaamheden verricht waarbij veel stof vrijkomt. Dit zorgt voor een aanzienlijk vervuilde lucht, wat ongezond is voor medewerkers en patiënten.

DE UITDAGING

Dentalform Tandtechniek is opgericht in 1995 door Ben Mulder en Mark van Beek. Samen beheersen zij alle disciplines van het vak. De specialisaties liggen vooral in metaal(goud)werkzaamheden, het maken van suprastructuren op implantaten en het bakken van frontrestauraties van porselein. Dit gebeurt op metalen onderstructuren en op zirkonium, zowel op eigen gebitselementen als op implantaten. Bij Dentalform zijn ze gewend om efficiënt te werken. Hierdoor kunnen zij de klanten korte levertijden bieden. Daarnaast vinden zij persoonlijke aandacht voor de patiënt erg belangrijk. Daarom zijn patiënten van harte welkom in het laboratorium voor een goede kleurbepaling. “We ontvangen onze klanten graag in schone en professionele omgeving.
Het zou vervelend zijn onze klanten te moeten confronteren met een stofbende, waar nota bene een gebitsprothese of implantaat voor hen wordt gemaakt. Daarnaast willen we uiteraard ook onze vijf medewerkers een gezonde en frisse werkplek bieden. Gezien onze werkzaamheden hebben wij veel last van stof en hier zochten wij een geschikte oplossing voor”, aldus Mark van Beek.

DE OPLOSSING

De relatie tussen Dentalform en Euromate gaat alweer wat jaren terug. Dentalform maakte voor het eerst kennis met Euromate tijdens een beurs. Daarna volgde een afspraak, waarbij de situatie werd bekeken en het advies werd uitgebracht voor een VisionAir1 wandmodel. Later werd dit model verruild voor een VisionAir2 ElektroMax met een grotere capaciteit. Luchtvervuiling wordt verwijderd tot de kleinste fracties. De heer Mark van Beek: “De samenwerking met Euromate verloopt prima. Het is een bekende naam qua luchtreiniging voor ons en ook via een vorige werkgever al met hen samengewerkt. Een oplossing was gewoon nodig gezien het vele stof. Het is een betrouwbaar bedrijf en daarom hebben we bij hen een luchtreiniger gekocht. Het product is eveneens betrouwbaar en gebruiksvriendelijk.” Dankzij het afgesloten servicecontract hebben heeft Dentalform geen omkijken naar de luchtreiniger en zijn de vervuilde filters bij elke servicebeurt weer het bewijs van een goed gemaakte keuze!

PRODUCTFEITEN

Producten: 1x VisionAir2 ElectroMax.
Onderhoud: 4 keer per jaar.

“Het blijft werk waar veel stof bij vrij komt. Bij het wisselen van de filters zien we hoeveel er wordt afgevangen. De bevestiging dat we goed hebben gedaan aan deze investering!”

“De luchtreiniger staat standaard op stand 2. Bij meer stofvorming zet Dentalform de luchtreiniger met behulp van de afstandsbediening op stand 3 of zelfs 4. De lucht wordt dan snel gefilterd tot een prettig niveau.”

De heer Mark van Beek, tandtechnicus en mede-eigenaar

VISIONAIR INBOUW

De VisionAir luchtreiniger van Euromate verbetert de kwaliteit van de binnenlucht aanzienlijk. Daarnaast wordt de lucht gerecirculeerd. Vervuilde binnenlucht wordt gereinigd en schone lucht wordt opnieuw de ruimte ingeblazen. Zo gaat er geen kostbare verwarmde of gekoelde lucht verloren.

Kenmerken van de VisionAir:
• Schone en gezonde werkomgeving voor medewerkers en klanten
• Eenvoudig, zonder hak- of breekwerk, te installeren en integreren in het plafond
• Laag geluidsniveau
• Gebruikersvriendelijk en op afstand te bedienen
• Energiezuinig
• Meer rendement uit airco
• Een luchtreiniger is complementair aan bestaande luchtbehandeling zoals bijvoorbeeld mechanische ventilatie of airco

Het moderne design van de VisionAir past in ieder interieur. Bovendien maakt de luchtreiniger weinig geluid en is zeer gebruiksvriendelijk. Om een extra frisse geur door de ruimte te verspreiden, kunnen de luchtreinigers worden uitgerust met FreeBreeze geurpatronen.

Meer weten?
Als u het formulier hiernaast invult nemen we op werkdagen binnen 24 uur contact met u op