Skip links

Tandartspraktijk Blok is een allround tandartspraktijk met twee praktiserend tandartsen, gevestigd in Den Haag.

Bij Tandartspraktijk Blok worden de patiënten ontvangen in een ruime, heldere entree. De gezellige wachtkamer zorgt ervoor dat iedereen zich al snel thuis voelt. Via een speciaal jeugdprogramma krijgen kinderen al van jongs af aan een aantal keren per jaar voorlichting over poetsen en voeding om gaatjes te voorkomen.

Deze preventiepraktijk zet haar patiënten op nummer één. Het voorkomen van problemen, met name tandvleesproblemen, staat hoog in het vaandel. Daarnaast vindt men het ook belangrijk om een veilige omgeving te creëren voor de patiënten en medewerkers.

DE UITDAGING

“In onze praktijk ontvangen wij vijf dagen per week veel verschillende mensen. Sinds lange tijd beschikken wij al over luchtreinigers in twee van onze behandelkamers. Omdat onze tandartsen de hele dag in deze ruimtes aan het werk zijn, vinden wij het belangrijk dat die lucht goed gezuiverd wordt. Niet alleen bij de behandeling komt er vervuiling in de lucht, maar mensen brengen toch ook virussen en bacteriën mee. Als patiënt ben je verzekerd van een frisse behandelkamer; voor onze tandartsen is het een veilige manier van werken.

Met het oog op corona wilde Tamara Kanters, praktijkmanager bij Tandartspraktijk Blok in gesprek met Euromate om ervoor te zorgen dat zij in álle ruimtes verzekerd zijn van goede ventilatie en schone binnenlucht.

DE OPLOSSING

“We werken met steeds meer personeelsleden en zo kom je ook met meer mensen tegelijk samen in de verschillende ruimtes.” vertelt Tamara Kanters. Daarom koos Tandartspraktijk Blok voor een uitbreiding in de overige behandelkamers, personeelsruimte en ontvangstruimte. Tamara vervolgt: “De luchtreinigers staan altijd aan onder werktijd. We horen ze niet en dat is top. Het voelt veilig en we zijn blij dit te kunnen uitstralen naar onze patiënten. De luchtreinigers staan zo ingesteld dat de lucht in de ruimte ieder uur een aantal keer wordt ververst. Een schone behandelruimte voor iedere patiënt dus!”

Met een onderhoudscontract worden de filters met een vaste frequentie vervangen. Dit gebeurt in goed overleg met de praktijkmanager zodat er zo min mogelijk hinder van wordt ondervonden.

“Ieder uur wordt de lucht in de ruimtes een aantal keer ververst. Dat geeft echt een veilig gevoel. ”

“Niet alleen voor ons als medewerkers, maar ook voor onze patiënten!”

Tamara Kanters, Praktijkmanager Tandartspraktijk Blok

VISIONAIR BLUE LINE

De VisionAir Blue Line luchtreiniger van Euromate verbetert de kwaliteit van de binnenlucht aanzienlijk. Dit zorgt voor een frisse en prettige werkomgeving en heeft een positief effect op productiviteit en ziekteverzuim. De lucht wordt gerecirculeerd, vervuilde binnenlucht wordt gereinigd en schone lucht wordt opnieuw de ruimte ingeblazen. Zo gaat er geen kostbare verwarmde of gekoelde lucht verloren.

Kenmerken van de VisionAir Blue Line
• Effectieve afzuiging en filtratie
• Groot bereik
• Bevestigingsopties: muur, vloer of plafond
• Geluidsarm
• Gebruiksvriendelijk
• Energiezuinig

Het moderne design van de VisionAir Blue Line past in ieder interieur. Bovendien maakt de luchtreiniger weinig geluid en is zeer gebruiksvriendelijk. Om een extra frisse geur door de ruimte te verspreiden, kunnen de luchtreinigers worden uitgerust met FreeBreeze geurpatronen.

Meer weten?
Als u het formulier hiernaast invult nemen we op werkdagen binnen 24 uur contact met u op