Skip links

Philip Morris Sales en Marketing is een onderdeel van Philip Morris International, de toonaangevende internationale tabaksonderneming. Philip Morris heeft twee fabrieken in Rusland. Euromate’s gewaardeerde distributeur SovPlym heeft, met succes, verschillende rookcabines en VisionAir luchtreinigers bij Philip Morris Sales & Marketing geïmplementeerd, dat deel uitmaakt van Philip Morris International. Laatstgenoemde heeft twee fabrieken in Rusland: Philip Morris Izhora is de grootste fabriek van Philip Morris International in Oost-Europa en heeft de op een na grootste productie van de productiebedrijven van het bedrijf ter wereld. De productiecapaciteit is tot 70 miljard sigaretten per jaar. De fabriek heeft momenteel meer dan 1.500 mensen. Philip Morris Kuban is een volledig uitgeruste, moderne tabaksfabriek met een productiecapaciteit van meer dan 30 miljard sigaretten per jaar. Vandaag de dag, is Philip Morris Kuban een van de grootste ondernemingen in de regio. Het is een moderne en geautomatiseerde industriële fabriek. Philip Morris Kuban heeft al meer dan 15 jaar succes, dankzij investeringen en zeer professioneel personeel.

DE UITDAGING

Philip Morris wilde de efficiency van de werknemers die roken maximaliseren. Door het creëren van rookruimtes in de buurt van de werkgebieden, wilden ze de tijd die gespendeerd werd aan roken verminderen om de productiviteit van het personeel te verbeteren. Het was niet wenselijk om mensen buiten te laten roken, maar een oplossing voor binnen diende wel professioneel te zijn en daarbij mooi toepasbaar in het interieur. Experts van SovPlym namen contact op met Philip Morris voor een technische vergadering.

DE OPLOSSING

Na de technische bijeenkomst tussen SovPlym en Philip Morris, heeft het bestuur ingestemd met de levering van de apparatuur in 17 kantoren en 2 fabrieken. In totaal heeft SovPlym 40 vrijstaande rookcabines in verschillende modellen geïnstalleerd. De capaciteit van deze cabines variëren van <3, 4-5 en 6-7 personen. Het specifieke kenmerk van deze rookcabines is dat ze allemaal zijn uitgerust met schuifdeuren, verlichte posterdisplays, een brandblusser en stickers, zoals bepaald in de wetgeving. Naast de rookcabines zijn er ook 2 VisionAir ElectroMax luchtreinigers in het plafond geïnstalleerd. Met deze luchtreinigers wordt de lucht voortdurend professioneel gereinigd in een kamer. De luchtreiniger filtert de vervuilde lucht en brengt weer de schone lucht in de kamer. De luchtreinigers zijn standaard uitgerust met een filter om relatief grote verontreinigingen uit de lucht te halen, een of meerdere hoofdfilters en FreeBreeze patronen. Deze kunnen worden toegevoegd aan de luchtreiniger en geven de gereinigde lucht een aromatische geur.

PRODUCTEN

Producten: Smoke ’n Go (6x Compact en 21x Mezzo en 13x Espace) en 2x VisionAir.
Onderhoud: 6x per jaar.

“We hebben nu een mooie plek om roken te faciliteren en de productiviteit is omhoog gegaan!”

“Alles is eenvoudig te bedienen.”

Management of Philip Morris

SMOKING CABIN

Euromate’s vrijstaande, modulaire rookcabine kan overal geïnstalleerd worden. Binnen uw kantoor, in een gang, bij een coffee-corner of in een openbaar gebied. Dankzij een uniek filtersysteem verwijdert de cabine niet alleen tabaksrook, maar verbetert ook de algehele binnenluchtkwaliteit door recirculatie van omgevingslucht.

Kenmerken van de Smoking Cabin:
• Het personeel kan binnen roken.
• De glazen panelen geven een ‘open en vrij’ gevoel
• rokers worden niet weggeduwd in een aparte kamer.
• De rookcabine neemt geen overbodige vloeroppervlak in beslag.
• De sterke afzuiging voorkomt stankoverlast, zelfs buiten de rookcabine ruik je geen tabaksrook.
• Praktisch; de rookcabine is onderhoudsvriendelijk, eenvoudig schoon te houden.

De rookcabines passen stijlvol in elke omgeving dankzij het elegante ontwerp. De transparante wanden zijn gemaakt van veiligheidsglas. Dat biedt rokers een plezierige en open omgeving, waarin zij zich niet buiten- of opgesloten voelen.

Meer weten?
Als u het formulier hiernaast invult nemen we op werkdagen binnen 24 uur contact met u op