Skip links

Tandartsenpraktijk Wijsman is een tandartsenpraktijk met diverse specialiteiten. De naam bestaat al een aantal jaren, maar de praktijk zelf is sinds 2007 gevestigd op de huidige locatie in Rotterdam. De eigenaar, Cees Wijsman, is in 1986 afgestudeerd als tandarts en heeft sinds 2006 zijn eigen praktijk. Inmiddels is zijn praktijk uitgebreid en heeft hij een team van tien collega’s om zich heen.

DE UITDAGING

In de tandheelkundige branche wordt de binnenlucht continu vervuild door kwik dampen, fijnstof en micro-organismen in de tandartsenpraktijk zelf en bij de mondhygiëniste door geuren en micro-organismen. Een goed binnenmilieu in de tandartspraktijk is uitermate belangrijk. Kwik, kleine stukjes ronddwarrelend metaal, porselein, keramische deeltjes en chemische ontsmettingsmiddelen, evenals bacteriën en virussen uit de mond van de patiënt vervuilen de praktijk. Bij het verwijderen van amalgaam (vullingen) ontstaan er hoge concentraties kwikdampen in de lucht. Dit is voor zowel de patiënten als de werknemers ongezond. Het kan ademhalingsproblemen, longproblemen en allergische reacties veroorzaken. Bij Tandartsenpraktijk Wijsman in Rotterdam werd met name gezocht naar een oplossing om een frisse en gezonde werkomgeving te creëren en onaangename geuren te verwijderen. De heer Cees Wijsman: “Je merkt echt dat de luchtreinigers werken. Zodra je de luchtreiniger een standje hoger zet, verdwijnt bijvoorbeeld een overdosis aan zweetlucht binnen no-time. Als bijkomend voordeel vallen ze mooi weg in het plafond. Maar het belangrijkste is, dat de luchtreinigers goed werken! En dat doen ze”.

DE OPLOSSING

Cees Wijsman, de eigenaar, is zelf nauw betrokken geweest bij de inrichting van zijn tandartsenpraktijk. Mede daarom was hij op zoek naar stijlvolle luchtreinigers. Een effectieve luchtreiniger die in eerste instantie onaangename geuren verwijdert en micro-organismen degenereert. De heer Wijsman was al bekend met de luchtreinigers van Euromate, vanuit voorgaande functies bij andere tandartsenpraktijken. Kortom de keuze was snel gemaakt! De luchtreinigers zijn allemaal voorzien van extra koolstoffilters, speciaal ontwikkeld om onaangename geuren af te vangen. De luchtreinigers konden ingebouwd worden naast de dvd-schermen, waardoor ze voor het oog ‘wegvallen’ in het plafond en de ultieme rustige uitstraling van de behandelkamers gewaarborgd blijft. Doordat de heer Wijsman al bekend was met de luchtreinigers van Euromate, kende hij de voordelen van deze effectieve luchtreinigers. Tandartsenpraktijk Wijsman heeft een servicecontract afgesloten om ervoor te zorgen dat zijn luchtreinigers altijd optimaal blijven functioneren.

PRODUCTFEITEN

Producten: 1x Grace en 3x VisionAir1 ElectroMax inbouwmodellen.
Onderhoud: 4x per jaar.

“Het belangrijkste is, dat de luchtreinigers goed werken! En dat doen ze.”

“Zodra je de luchtreiniger een standje hoger zet, verdwijnt bijvoorbeeld een overdosis aan zweetlucht binnen no-time.”

De heer Cees Wijsman, tandarts en eigenaar

GRACE & VISIONAIR

De luchtreinigers Grace en VisionAir zijn uitermate geschikt voor de categorie kleine ruimtes, waar het reinigen van de binnenlucht gewenst is. Deze stijlvolle luchtreiniger is in drie varianten verkrijgbaar. Afhankelijk van de probleemsituatie kan het juiste type gekozen worden. Grace gebruikt een gering vloeroppervlak (29 x 38 cm) en is daardoor overal vrij te plaatsen. Dit stille apparaat neemt zeer weinig ruimte in beslag.

Kenmerken Grace en VisionAir:
• Effectieve afzuiging en filtratie
• Overal vrij te plaatsen
• Geluidsarm
• Gebruikersvriendelijk
• Tijdloos ontwerp

De luchtreiniger Grace is overal zonder installatie te plaatsen en heel eenvoudig te bedienen. Het geluidsniveau is bijzonder laag.

Wilt u ook schone lucht? Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.