Skip links

Tandartsenpraktijk Wijsman is een tandartsenpraktijk met diverse specialiteiten. De naam bestaat al een aantal jaren, maar de praktijk zelf is sinds 2007 gevestigd op de huidige locatie in Rotterdam. De eigenaar, Cees Wijsman, is in 1986 afgestudeerd als tandarts en heeft sinds 2006 zijn eigen praktijk. Inmiddels is zijn praktijk uitgebreid en heeft hij een team van tien collega’s om zich heen.

DE UITDAGING

In de tandheelkundige branche wordt de binnenlucht continu vervuild door kwik dampen, fijnstof en micro-organismen in de tandartsenpraktijk zelf en bij de mondhygiëniste door geuren en micro-organismen. Een goed binnenmilieu in de tandartspraktijk is uitermate belangrijk. Kwik, kleine stukjes ronddwarrelend metaal, porselein, keramische deeltjes en chemische ontsmettingsmiddelen, evenals bacteriën en virussen uit de mond van de patiënt vervuilen de praktijk. Bij het verwijderen van amalgaam (vullingen) ontstaan er hoge concentraties kwikdampen in de lucht. Dit is voor zowel de patiënten als de werknemers ongezond. Het kan ademhalingsproblemen, longproblemen en allergische reacties veroorzaken. Bij Tandartsenpraktijk Wijsman in Rotterdam werd met name gezocht naar een oplossing om een frisse en gezonde werkomgeving te creëren en onaangename geuren te verwijderen. De heer Cees Wijsman: “Je merkt echt dat de luchtreinigers werken. Zodra je de luchtreiniger een standje hoger zet, verdwijnt bijvoorbeeld een overdosis aan zweetlucht binnen no-time. Als bijkomend voordeel vallen ze mooi weg in het plafond. Maar het belangrijkste is, dat de luchtreinigers goed werken! En dat doen ze”.

DE OPLOSSING

Cees Wijsman, de eigenaar, is zelf nauw betrokken geweest bij de inrichting van zijn tandartsenpraktijk. Mede daarom was hij op zoek naar stijlvolle luchtreinigers. Een effectieve luchtreiniger die in eerste instantie onaangename geuren verwijdert en micro-organismen degenereert. De heer Wijsman was al bekend met de luchtreinigers van Euromate, vanuit voorgaande functies bij andere tandartsenpraktijken. Kortom de keuze was snel gemaakt! De luchtreinigers zijn allemaal voorzien van extra koolstoffilters, speciaal ontwikkeld om onaangename geuren af te vangen. De luchtreinigers konden ingebouwd worden naast de dvd-schermen, waardoor ze voor het oog ‘wegvallen’ in het plafond en de ultieme rustige uitstraling van de behandelkamers gewaarborgd blijft. Doordat de heer Wijsman al bekend was met de luchtreinigers van Euromate, kende hij de voordelen van deze effectieve luchtreinigers. Tandartsenpraktijk Wijsman heeft een servicecontract afgesloten om ervoor te zorgen dat zijn luchtreinigers altijd optimaal blijven functioneren.

PRODUCTFEITEN

Producten: 1x Grace en 3x VisionAir1 ElectroMax inbouwmodellen.
Onderhoud: 4x per jaar.

“Het belangrijkste is, dat de luchtreinigers goed werken! En dat doen ze.”

“Zodra je de luchtreiniger een standje hoger zet, verdwijnt bijvoorbeeld een overdosis aan zweetlucht binnen no-time.”

De heer Cees Wijsman, tandarts en eigenaar

VISIONAIR BLUE LINE

De VisionAir Blue Line luchtreiniger van Euromate verbetert de kwaliteit van de binnenlucht aanzienlijk. Daarnaast wordt de lucht gerecirculeerd. Vervuilde binnenlucht wordt gereinigd en schone lucht wordt opnieuw de ruimte ingeblazen. Zo gaat er geen kostbare verwarmde of gekoelde lucht verloren.

Kenmerken van de VisionAir Blue Line:
• Effectieve en continue oplossing voor geuroverlast.
• Mooi ingebouwd in het plafond.
• Goede aanvulling op het bestaande luchtbehandelingssysteem en overal toepasbaar.
• Milieuvriendelijk, geen toevoeging van chemische stoffen.
• Onderhoudsabonnement garandeert een altijd, optimaal functionerend apparaat.
• Geavanceerd ontwerp, met afstandsbediening.

Het moderne design van de VisionAir Blue Line past in ieder interieur. Bovendien maakt de luchtreiniger weinig geluid en is zeer gebruiksvriendelijk. Om een extra frisse geur door de ruimte te verspreiden, kunnen de luchtreinigers worden uitgerust met FreeBreeze geurpatronen.

Meer weten?
Als u het formulier hiernaast invult nemen we op werkdagen binnen 24 uur contact met u op