Skip links

Pure Air Scan

Voor een gezonde werkomgeving in uw organisatie

Euromate vindt het belangrijk dat u in een schone en gezonde werkomgeving actief bent. Met de Pure Air Scan brengen wij de binnenlucht bij u in beeld.

Veel bedrijven hebben te maken met binnenlucht die vervuild is door rondzwevend fijnstof, micro-organismen of vervelende geuren/gassen. Een slechte binnenlucht leidt tot gezondheidsklachten, hoger ziekteverzuim en een lagere productiviteit. Het vervelende is dat vervuiling in de binnenlucht niet zichtbaar is waardoor de relatie tussen gezondheidsklachten en de kwaliteit van de binnenlucht vaak te laat wordt ontdekt.

Voordat er kan worden vastgesteld dat luchtfiltering uitgevoerd moet worden, wordt de kwaliteit van de binnenlucht eerst beoordeeld. Tijdens een Pure Air Scan beantwoordt één van onze adviseurs samen met u enkele vragen en bekijkt de risicovolle ruimtes. Aan de hand daarvan bepaalt de adviseur met u of een meting nodig is, welke en waar. Deze metingen zijn gratis, snel en eenvoudig.

Voor alle binnenlucht analyses werkt Euromate samen met RPS Analyse, een onafhankelijk bureau voor arbeidshygiëne. RPS verstrekt rechtstreeks aan u de meetresultaten, welke de adviseur met u bespreekt.

Wilt u weten, hoe het staat met de luchtkwaliteit in uw bedrijf? Vul dan nu het formulier hieronder in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.