Skip links

Overal effectief de lucht reinigen mogelijk: maak uw bedrijf klaar voor de anderhalve meter samenleving met Euromate luchtreinigers!

We zitten nog midden in de Corona-crisis maar de toekomst wijst op versoepelingen van maatregelen. Tijd om de werkomgeving alvast onder de loep te nemen! Alle sectoren zoeken naar een stapsgewijze overgang naar het ‘terug naar normaal’ maar dan op 1,5 meter afstand. Laten we het duidelijk stellen: de gehele problematiek kunnen wij niet oplossen, maar Euromate kan wel het coronavirus met hoge efficiëntie uit lucht filteren (onafhankelijk onderzocht door TNO en VTT).

Dus waar u ook werkt, hoog in een kantoorgebouw of in de winkel op de begane grond: luchtreiniging is overal mogelijk. De toepassingen van de VisionAir Blue Line MicrobeFree zijn eindeloos en door het plug-en-play systeem eenvoudig te monteren en te verplaatsen. Talloze ondernemers in zeer uiteenlopende branches zijn al overtuigd van de krachtige luchtreinigers van Euromate. Laat uzelf daarom voorlichten door de adviseurs van Euromate en ontdek waar uw winst in luchtreiniging zit.

Wilt u meer weten over de VisionAir Blue Line MicrobeFree? Of direct een adviesgesprek aanvragen? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees Interacties