Skip links

Nieuwe unieke totaaloplossing voor een stofvrije werkomgeving | Industriële luchtreiniger

De nieuwe Dust Free Industrial 8500 realiseert een stofreductie tot maar liefst 90% in industriële- en productieomgevingen

Euromate biedt Euromate biedt totaaloplossingen voor het realiseren van een gezonde binnenlucht. Nieuw in het assortiment luchtreinigers is de Dust Free Industrial (DFI) 8500. Het apparaat doet zijn naam eer aan: de DFI 8500 garandeert een uitstekende luchtkwaliteit, dankzij een ongeëvenaarde stofreductie-capaciteit tot wel 90%. Met als bijkomende voordelen: minder ziekteverzuim, lagere schoonmaak- en onderhoudskosten en een lager energieverbruik. Tel uit je winst.

De DFI 8500 zorgt voor een stofvrije werkplek. Ideaal voor bijvoorbeeld werkplaatsen, productie- en opslaglocaties, bouwmarkten, supermarkten, distributiecentra etc. (On)zichtbaar (fijn)stof is schadelijk voor mens, machine en product en vormt een enorme kostenpost. De DFI 8500 reduceert stof en daarmee ook kosten.

Stof- en kostenreductie
Het is bewezen dat een schone, stofvrije werkomgeving leidt tot minder ziekteverzuim, minder uitval van machines en lagere schoonmaak- en onderhoudskosten. Daarnaast draagt het strategisch inzetten van de DFI 8500 bij aan een lager energieverbruik, als gevolg van een optimale luchtcirculatie. Zowel warme (heater) als koude (airco) lucht worden dankzij de luchtstroom goed door de ruimte verspreid.

Slim, autonoom design
De DFI 8500 werkt autonoom en kenmerkt zich door een eenvoudige besturing via een grafisch touchscreen. Een intelligent meet- en regelsysteem garandeert een continue capaciteit, ongeacht of het filter leeg of bijna vol is. Een speciale LED-indicator geeft de status van het apparaat weer, bijvoorbeeld wanneer er een filter vervangen moet worden. Er zijn verschillende filters beschikbaar voor de DFI 8500. Het apparaat herkent het filter en past de configuratie automatisch aan voor een optimale werking. Dankzij elektronisch verstelbare uitblaaslamellen en tijdsgebonden programma’s in combinatie met een SmartGrid-oplossing is de DFI 8500 ook geschikt voor het reinigen van moeilijk bereikbare plaatsen. De DFI 8500 blinkt niet alleen uit in uitstekende prestaties, maar ook in een bijzonder fraaie vormgeving geschikt voor iedere industriële omgeving.

Totaaloplossing
Professionele installatie en onderhoud zijn essentieel voor een efficiënte werking van de DFI 8500. Daarom biedt Euromate een totaaloplossing, van een maatwerk stofreductie- en beheersingsplan tot installatie en onderhoud. Klanten zijn verzekerd van een schone lucht, voor een vast bedrag per maand. Bekijk hier alle stofafzuiging oplossingen voor werkplaatsen.

Gratis meer informatie over het realiseren van een gezonde binnenlucht? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Lees Interacties