Skip links

Maximale virusbescherming in binnenruimtes biedt organisaties perspectief

Nederlanders zijn corona zat en verlangen naar het ‘oude normaal’: terug naar de sportschool, naar college of eindelijk weer naar het werk. Tegelijkertijd zorgt de crisis voor meer bewustwording over het belang van schone lucht en van een gezond binnenklimaat. Wat doet lucht met je gezondheid? Uit onderzoek blijkt dat luchtkwaliteit binnen vaak slecht is en kan leiden tot allerlei gezondheidsklachten. Om dit probleem tegen te gaan hebben wij een luchtreiniger op de markt gebracht die virussen en andere vervuiling uit de binnenlucht filtert. Het gecertificeerde apparaat – genaamd Pure Air Shield 3300 – filtert en reinigt vijf keer per uur de lucht van de ruimte helemaal schoon om aerosolen en andere luchtvervuiling zoals fijnstof effectief weg te werken. Daarmee zorgt het voor een veilige en coronaproof omgeving voor sportscholen, kantoren en onderwijs- of zorginstellingen.

Mensen die in een binnenruimte verblijven stoten continu deeltjes uit tijdens het praten, niezen of ademen. Kleine druppeltjes – ook wel aerosolen genoemd – waar coronadeeltjes in kunnen zitten, blijven vaak minutenlang in de ruimte zweven met alle risico’s van dien. Daarom is het continu reinigen van de lucht essentieel. De Pure Air Shield 3300 zuigt via de onderkant de vervuilde lucht aan en blaast schone lucht aan de bovenkant weer uit. Het apparaat zorgt ervoor dat een ruimte vijf keer per uur wordt gereinigd en dus van schone lucht is verzekerd.

Specificaties Pure Air Shield (PAS) 3300

  • Geschikt als stand-alone apparaat voor grotere verblijfsruimtes.
  • Verrijdbaar en dus inzetbaar op meerdere plekken in een gebouw.
  • Fluisterstil en energiezuinig door de timer functie.
  • De PAS 3300 is uitvoerig getest en gecertificeerd door onderzoeksbureau SGS op filtratie van aerosolen en op de eliminatie van virussen en bacteriën.
  • Prijs op aanvraag, leasen ook mogelijk

Kijk voor meer informatie op de speciale productpagina. Mocht u liever direct willen schakelen dan kunt u vrijblijvend telefonisch contact opnemen met onze adviseur Fred Struijs via 076-5789577. U kunt ook een e-mail sturen via request@euromate.com.

Lees Interacties