Skip links

ROKEN IN DE LOGISTIEK

Niet alleen eigen personeel maar ook chauffeurs van andere bedrijven komen vaak laden en lossen bij een expeditie afdeling. Juist na een lange rit hebben ze behoefte aan een sigaret. Het is niet representatief of goed voor het imago om ze buiten te laten staan. Ook de niet-rokers mogen geen last hebben van de tabaksgeur of tabaksrook die in de rookruimte hangt. Daarom moet de rookruimte goed afgesloten zijn en moet deze voldoende rookafzuiging bevatten.

De oplossing waar rokers en niet-rokers prima samen kunnen zijn

  • Verhoog productiviteit door dicht bij de werkplek te roken
  • Een rookcabine kan door meerdere mensen tegelijk gebruikt worden en neemt weinig vloeroppervlakte in beslag.
  • Geen hinder van tabaksrook voor niet-rokers
  • Plug & play oplossing, geen kanaalwerk nodig

 

Meer weten?
Als u het formulier hiernaast invult nemen we op werkdagen binnen 24 uur contact met u op

ZIJ HALEN OPGELUCHT ADEM

Bedrijven met een rookoplossing van Euromate

➝ Bekijk meer bedrijven

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

““In onze concepten moet de klant centraal staan, een professionele rookruimte draagt hier aan bij.”
National Trade Marketeer, Heineken

“We hebben nu een mooie plek om roken te faciliteren en de productiviteit is omhoog gegaan!”
Management van Philip Morris

Meer weten?
Voor advies neemt u gemakkelijk contact met ons op. Als u het formulier hiernaast invult dan nemen we op werkdagen binnen 24 uur contact met u op. In onze blogs leest u nog veel meer over luchtreiniging.

Rookoplossing voor de logistieke hal

Als één van de medewerkers wil roken is het raadzaam om de rookruimte zo dicht mogelijk bij de ingang van de logistiek hal te creëren. Dat scheelt tijd en daarnaast dient er ook rekening gehouden te worden met niet-rokers van het eigen bedrijf of niet rokende chauffeurs.
Voor een logistieke hal zijn allerlei oplossingen voor handen. Echter het hangt wel grotendeels af van de ruimte die beschikbaar is. Als dat voldoende is kan een aparte rookkamer worden ingericht. Er moet dan wel een rookafzuiging worden geïntegreerd. De meest simpele oplossing is om in die ruimte een Plug en Play luchtreiniger (VisionAir luchtreiniger) te installeren, deze verwijdert de tabaksrook erg goed met behulp van recirculatie. Bovendien hoeven er geen buizen of kanalen in de rookruimte aangelegd moeten worden voor de afvoer van tabaksrook.

Luchtreiniger

Kiest men voor een aparte rookruimte dan zal ook een rookafzuigsysteem aangeschaft moeten worden die de tabaksrook goed verwijdert uit de lucht. Euromate heeft luchtreinigers die volledig aan de wet voldoen en de tabaksrook filteren en schoon terug in de ruimte blazen. Daarnaast is veiligheid ook belangrijk en daarom is het raadzaam om de rookruimte geheel transparant te maken en/of er voldoende cameratoezicht in aan te brengen.

Rookcabine

Een rookcabine wordt het meeste gekozen omdat de beschikbare vierkante meters vaak erg beperkt zijn. Een rookcabine is bedoeld voor meerdere personen, is geheel transparant (glas), hufterproof en filtert de lucht in de rookcabine zonder dat de vuile tabaksrook naar buiten gaat.